Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1207795 Прегледи
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #5700 -: Февруари 06, 2013, 11:45:31 am »
Здравейте. :)
Искам да ми помогнете, ако е удобно с един хорар. :)
Ще се оправят отношенията ни с Х(назован по име) - с него имаме приятелски взаимоотношение, но ми е много скъп, за да го загубя ... :( Мисля си, че нещата би трябвало да се оправят с един прост разговор (проблема е, че в ситуацията вината не е 100% у мен или поне така си мисля - дали просто не ме харесва и си търси причина да ме отбягва). Трябва ли аз да поема инициативата и евентуално как ще реагира Х. Да изчакам ли или да действам. Много ще съм благодарен ако някой се опита да ми помогне, защото съм много притеснен и се страхувам, че може да има лоши последствия ...  :(  :-\

Здравейте дано приемате нови попълнения :blink:
АС е в последни градуси , може би вътрешно знаеш отговора на въпроса?За пари ли сте се скарали?или за момиче :P
Струва ми се , че сте колеги , или нещо сте рабтили заедно , ами смятам , че на този етап няма да има подобрение
Дано , бързо ти отговорят  и др :blink:
« Последна редакция: Февруари 06, 2013, 12:08:46 pm от sme6ko_84 »

« Отговор #5701 -: Февруари 06, 2013, 03:31:11 pm »
здравейте,
моля,когато е удобно да погледнете картата
"Ще получа ли призовка по делото,до понеделник"
хич не ми се занимава но са изискали експертиза на подписа ми и ме уведомиха юристите по делото ,че може да получа призовка-аз оба4е не мога по цял ден да чакам ,да не говорим ,че призовка се получава една седмица преди делото-тоест трябваше да я получа в понеделник....но ме притеснява

« Отговор #5702 -: Февруари 06, 2013, 06:03:33 pm »
Здравейте Стелла! Ще Ви бъда благодарна, ако ми отговорите на въпроса. Имам ипотекирана къща и искам да я продам, за да погася кредита. Въпросът ми е: Ще продам ли къщата до края на тази година? /надявам се да съм го формулирала правилно/. Въпросът е зададен на 06.02.2013, 18:02 h,Казанлък. Благодаря Ви предварително!

*

smile

• 22
« Отговор #5703 -: Февруари 07, 2013, 04:36:00 pm »
Благоря ви. :) :)
Да, akruks, отношенията ни се подобриха след вчерашния разговор, който проведохме(аз поех инициатива). Стана ясно, че няма никакъв проблем, а просто  параноята ме гонеше ... Но безпокойството ми беше голямо .. то си личи и от хорара У1 и У12 дом - Слънцето е в заточение ... и да, той така и не разбра, че толкова силно съм се притеснил, но за сметка на това притеснение пък и научих колко ценен ми е този човек. :)   
« Последна редакция: Февруари 07, 2013, 04:40:32 pm от smile »

*

Veselin

• 2737
« Отговор #5704 -: Февруари 09, 2013, 05:09:28 pm »
Вече няколко пъти засичам X във фитнес залата (все още не знам името на X) и още първия път, когато се засякохме, X ме заговори, поздрави ме, а днес дори ме разпитваше дали не тренирам още нещо, понеже често ме вижда в залата. Въпросът ми е: ще се променят ли отношенията ни с X по някакъв начин, ако не връзка, то поне приятелство, или ще си останем просто познати (или път въобще няма да се засичаме повече)?
ПП: Интересно ми е също дали X иска нещо от мен или просто така се държи?
луната е извършила хармоничен аспект с Уран У7 в 3д за Х, направила е хармоничен аспект и с Юпитер У3 за Х, което показва дружелюбното отношение на Х и това, че на теб ти е харесало това- Юпитер е твоя У5
Предполагам, че с водолей за АСЦ е дружелюбна, а Марс в 1д на Х дава повече активност, затова и те е заговорила първа.
Не мисля, че ще се стигне до нещо повече от познанство, Х е отдадена на кариерата и не се вълнува от връзки и флиртове, а и последният аспект на Луната е квадрат с Меркурий У11- няма да ти стане приятелка
Давам обратна връзка. След задаването на въпроса, само веднъж се засякохме с X, но когато си тръгвах вече от фитнес. След това не сме се засичали повече, вероятно се разминаваме във времето, в което всеки ходи да тренира. Общо взето, сбъдна се това, което каза akruks.

« Отговор #5705 -: Февруари 10, 2013, 01:03:28 pm »
Русе, 10.02.13 11:08
Ще настъпи ли момент/ще дойде ли време, в който/което тя (Д) ще ме възприема като приятел (не интимен)?

« Отговор #5706 -: Февруари 10, 2013, 02:10:44 pm »
Здравейте!
Бих искала да попитам нещо, та въпроса ми е :
"Ще се съберем ли до 1 месец с Д? 10.02.2013 14:10ч. Пловдив

« Отговор #5707 -: Февруари 11, 2013, 10:51:55 am »
Благодаря akruks за отговора, мисля че той вече има нова любов, всъщност е стара възродила се любов :) 

« Отговор #5708 -: Февруари 11, 2013, 02:28:42 pm »
Дали следващият папа ще се казва Петър?
Според едно пророчество той щял да бъде последният.

*

Papy

• 4343
« Отговор #5709 -: Февруари 11, 2013, 02:39:09 pm »
Да
Голям майтап-дано дълго да живее

« Отговор #5710 -: Февруари 11, 2013, 02:43:33 pm »
Вече има индикации: "Кардинал Питър Турксон от Гана най-вероятно ще е новият папа, според "Гардиън"
 :lol:
Изглежда възрастен, това не е добре  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5711 -: Февруари 11, 2013, 03:00:47 pm »
Да задам един хорарен въпрос, по неприятен повод.

Проблемът в посредника ли е или чуждестранната медия, която сме избрали, играе номера?

Да не би проблемът да е в недобра координация между посредника и медията?

Предполагам, че посредникът в България се гледа по 7 дом, по 9 дом е чуждестранната медия.
Естествен сигнификатор на въпроса е Меркурий - пренос на информация, втори сигнификатор е Юпитер - реклама/промотиране в чужбина.

Вие как мислите?

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #5712 -: Февруари 11, 2013, 03:49:43 pm »
Вече има индикации: "Кардинал Питър Турксон от Гана най-вероятно ще е новият папа, според "Гардиън"
 :lol:
Изглежда възрастен, това не е добре  ;D
ами то и в картата е представен от Сатурн, показва че е на възраст  :blink:
то нямаше ли и при тях някакви изисквания за възраст, както при нас за патриарх, тъй че млади не могат да се доберат до този пост
а това пророчество от кой и кога е направено?

Св. Малахия или Малахий + Нострадамус
Има в нета разни писания. Като гледам с каква скорост започна да се пише за това и ми заприлича на писанията за 2012г.

*

aiofe

• 42
« Отговор #5713 -: Февруари 11, 2013, 04:08:48 pm »
Моля отговорете ми на въпроса, ще спре ли да ни търси да иска да се виждаме жената, с която се скарах. Аз и казах, че не искам повече да поддържаме контакт, но тя го прие агресивно. Благодаря.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5714 -: Февруари 11, 2013, 04:10:42 pm »
Меркурий ще извърши хармоничен аспект със Сатурн, може да има съгласуваност между тях, но ще е за кратко, тъй като Сатурн скоро ще смени посоката, а малко по-късно и Меркурий, то и за двете страни ще има връщане назад, изчистване на стари недовършени неща

Парите са преведени на българския посредник, но техният хонорар ще е символична сума в сравнение с цената на рекламата. Надявам се, че е станала някаква грешка все пак, а не е измама. С такива големи суми шеги не се правят.

Първоначално се опитахме да установим директен контакт с чуждестранната медия, но се оказа, че те работят само чрез посредници, кой знае колко посредника са се наредили - един в България, още един в тяхната държава...

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5715 -: Февруари 11, 2013, 04:35:34 pm »
Трудно ми е да повярвам, че медията може просто да е гушнала парите и да ни лъже, че рекламата излиза, а ние не я виждаме. Става въпрос за голям и известен новинарски портал, който не би трябвало да се излага по тоя начин, това са кокошарски изпълнения, затова допусках, че по-скоро би трябвало да има проблем с посредника в България. Имаме договор за услуга с посредника, не с медията, но неговият хонорар е нищо в сравнение с цената, която беше платена за въпросната реклама.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5716 -: Февруари 11, 2013, 04:49:25 pm »
Обратна връзка по хорара.  ;D

Рекламата най-сетне излезе - в 16.45 по бг време (18.45 по тяхното), уговорката беше да се стартира в началото на деня.

Все пак не са измамници, просто са я пуснали чак сега.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

zora

• *
  • 169
« Отговор #5717 -: Февруари 12, 2013, 12:21:57 pm »
Съкращават ми отпуската, има някакви размествания на работата ми, реших да задам въпрос -ще имам ли проблеми с работата? Предварително благодаря !         

« Отговор #5718 -: Февруари 12, 2013, 02:04:00 pm »
Въпрос за приятелка(тя си го задава,аз само качвам картата)-обажданията на телефона ми от Х ли бяха?Предварително благодаря за вашите мнения. :88:

*

zora

• *
  • 169
« Отговор #5719 -: Февруари 12, 2013, 02:17:55 pm »
   Мерси, Акрукс!