Дано не съм права. С предстоящия квадрат между Луна в 8-ми дом и Венера в 5-ти не мисля, че ще се стигне до романтика и интимност.
Има взаимна рецепция между управителите ви, т.е. би трябвало да има взаимен интерес помежду ви. Той е представен от заточен Юпитер в 9-тия ти дом (негов 3-ти). Не виждам предстояща връзка между Юпитер и 9-тия му дом, но като взема предвид споделената от теб информация, ми се иска да попитам дали той не се готви отново да заминава в чужбина.
Управлявате се от заточени планети. Възможно е да очаквате повече от другия, отколкото той е способен да даде към момента.
След седмица предстои Меркурий да смени посоката на видимото си движение и да започне ретроградна фаза. Меркурий е твой управител, но мунданно отговоря и за комуникацията. Липса аспект между управителите на 3-тите ви домове. Това ме навежда на мисълта, че е възможно в скоро време комуникацията ви да не върви на желаното от теб ниво.
При ретроградното си движение Меркурий отново ще завърши квадратура с Юпитер. Разходящата квадратура, която вече се е състояла между двете планети в настоящите им знаци, би трябвало да показва осъщественото ви запознанство и започването на някакви отношения помежду ви, които не са удовлетворяващи за теб в този си вид. Последващите квадратури на Меркурий с Юпитер (при ретроградното му и после при директното му движание) могат да отразяват твои бъдещи опити (тъй като Меркурий е по-бързата планета) да превърнеш отношенията ви в нещо повече, които биха могли отново да не бъдат успешни.
Отношенията ви няма да прекъснат скоро, но не изглежда и че ще прераснат във връзка, която да удовлетворява и двете страни.
Друго ме притеснява. С това парти, което планираш, да не разгневиш съседа отдолу, на който всяко стъпване по пода му пречи.