Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1207704 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #5720 -: Февруари 12, 2013, 02:20:19 pm »
Тъкмо щях да задам хорарен въпрос "Ще дойде ли акъла в главата на ...?", но днес Луната е без курс. Не е писано да се случи значи.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5721 -: Февруари 13, 2013, 08:26:20 am »
От много ум също се изперква и започват да се появяват странни навици и още по-странно поведение. :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #5722 -: Февруари 13, 2013, 01:30:43 pm »
моля ви, погледнете тази карта.
въпросът е "експлоатирана ли бях/съм".
чувствам се отвратително. разочарована, излъгана и др. все в тази редица...
този Нептун на МС ми е много интересен, не знам как да го тълкувам.

*

danito

• *
  • 118
« Отговор #5723 -: Февруари 13, 2013, 07:58:12 pm »
Моля за помощ,въпросът ми е доставена ли е пратката,която изпратих с Eконт,че вече два дни не могат да ми намерят обратната разписка,а твърдят,че са я доставили

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #5724 -: Февруари 13, 2013, 08:26:02 pm »
Моля за помощ,въпросът ми е доставена ли е пратката,която изпратих с Eконт,че вече два дни не могат да ми намерят обратната разписка,а твърдят,че са я доставили

Да!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

danito

• *
  • 118
« Отговор #5725 -: Февруари 13, 2013, 08:29:55 pm »
Благодаря,дано си права,че са ми важни документи

*

Марая

• 28287
« Отговор #5726 -: Февруари 13, 2013, 08:32:03 pm »
Благодаря,дано си права,че са ми важни документи

:blink: Седнала съм... ;)...,но и седнала съм права... :blink:
Два дни...- ще разбереш!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

danito

• *
  • 118
« Отговор #5727 -: Февруари 13, 2013, 08:34:31 pm »
Ще разбера след два дни? Извинявай,не те разбрах съвсем

*

Марая

• 28287
« Отговор #5728 -: Февруари 13, 2013, 08:50:30 pm »
Ще разбера след два дни? Извинявай,не те разбрах съвсем

Да! До 2 дни... :blink:

« Отговор #5729 -: Февруари 14, 2013, 12:57:52 am »
моля ви, погледнете тази карта.
въпросът е "експлоатирана ли бях/съм".
чувствам се отвратително. разочарована, излъгана и др. все в тази редица...
този Нептун на МС ми е много интересен, не знам как да го тълкувам.
АСЦ е късен, може да се проследи развитието на отминали събития, а ти точно това питаш- в минало време
Представена си от Меркурий, заточен, в падение, в ретроградна сянка- все "екстри", каращите да се чувстваш дискомфортно, а това ще се задълбочи след някой ден, когато стане ретроградна планетата.
Експлоататорът е представен от Юпитер, също заточен по знак, в ретро сянка- не е цъфнал и той, но се е настанил в твоя 12д и не ти излиза от мислите- Меркурий и Юпитер са в рецепция. Нептун е в 9д, който е 3д за отсрещната страна, възможно е да показва фалш в приказките, в общуването, може да те е манипулирал на приказки и ти да си му вързала. Меркурий У1 в 10д в разходящ съвпад с Нептун у10- ако не беше заточен Мерка в риби щеше да се чувстваш върхЪ, но сега се чувстваш различно. Ако това е свързано с работата ти, то може да имаш трудности- Луната ще квадратира Плутон У6 в 7д, след като е направила съвпад с Уран У3 за другата страна, но последният аспект на Луната е хармоничен- със Слънцето У3 в 9д- ще имате приказка, но Слънцето е заточено и от твоя страна общуването и комуникацията не е на ниво
първо - благодаря ти!
не знам, объркана съм. човекът в прав текст ми се закле, че не ме и никога няма да ме манипулира/лъже/подвежда и т.н., преди може би повече от седмица, когато всъщност започнаха съмненията ми и му споделих, че му нямам доверие. отношенията ни са лични, иначе, аз съм влюбена в него. както и да е, той ще отсъства до края на месеца, а аз реших, че ще преустановя комуникацията си през този период, като проследя неговата активност. в духа на ретро Меркурия днес ми блокира сим картата, така че всичко се връзва чудесно:Д
//твърде ненужна информация, но ще я оставя, за да се връщам към нея след време:Д

отново благодаря за отделеното време!)

« Отговор #5730 -: Февруари 14, 2013, 06:21:15 pm »
Писах на един човек и се надявам да ми отговори,затова попитах:Ще получа ли отговор на писмото?Ето картата
да, ще получиш
Благодаря,Акрукс  :88:
Обратна връзка: Получих отговор.Отново благодаря,Акрукс  :blink:

*

tasha

• *
  • 85
« Отговор #5731 -: Февруари 14, 2013, 07:02:01 pm »
Здравейте, зачудих се дали фирмата, за която работя, ще успее да реализира продукцията си до края на месеца или поне по-голяма част от нея?
Да, много показателна карта- Луната е У7-фирмата, извършила е съвпад с Венера У3 за фирмата- 3д е по търговията, а Венера по парите, след това е направила квадрат с Уран У8 за нея- имало е проблем с полуаването на дължими пари от клиенти, предстои да извърши съвпад с Меркурий съУ2, У12- тук ми се струва, че в даден момент ще укрива част от печалбите, Меркурий е по търговията и книжните пари, а последния аспект е съвпад със Слънцето У2- ще реализира продукцията и ще подобри материалното си състояние

Тук да дам обратна връзка, продажбите започнаха днес, цената е по-ниска от очакваната, но материалното състояние ще се пооправи, купувача е българска фирма. Още веднъж благодаря  :blink:

*

tasha

• *
  • 85
« Отговор #5732 -: Февруари 14, 2013, 08:55:07 pm »
Тук да дам обратна връзка, продажбите започнаха днес, цената е по-ниска от очакваната, но материалното състояние ще се пооправи, купувача е българска фирма. Още веднъж благодаря  :blink:
Луната У1 за фирмата е изгоряла при последния аспект- съвпад със Слънцето у2 за фирмата, затова цената е по-ниска, но важното че има реализирана продажба

Да, важното е, че до края на месеца ще се продаде. 

*

Veselin

• 2737
« Отговор #5733 -: Февруари 16, 2013, 05:57:44 pm »
Ще се оправят ли скоро проблемите със стомаха, които имам от две дена и ще мога ли да се върна пак към предишния си начин на живот, като фитнеса примерно (имам в картата си още 6 тренировки платени, които след 25-и ще бъдат изгубени, ако не ги използвам)?
ПП: Ходих на лекар, изписа ми лекарства, имам известно подобрение, но не мога да определя дали ми се яде или не и какво.

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #5734 -: Февруари 16, 2013, 08:38:18 pm »
Ох, ох...  :-[ Запознах се с един СКорпиончо, с най-сладките трапчинки на света, най-сладката усмивка и най-красивите устни, и си говорим няколко вечери до 6 сутринта...  :confuse3: Преди две седмици се засякохме в един сайт и на другата вечер се видяхме, дойде до квартирата ми...беше към 23 ч. и се разходихме пеша до центъра.. :) и си говорихме...ах...прекрасен е, но е толкова...пффф...старомоден и дръпнат.  :angry: Мисли, че съм малка, той е на 35, обяснява ми как е преживял комунизма, какво било тогава...  :-\ някакъв много се връща в миналото си, поне в нашите разговори, от 3 месеца си е в Бг, преди това е бил в Канада. Та, има игра на Бъргър кинг, спечелих 30 бургера и мисля да правя бургер парти в квартирата, обаче май няма да успеем да се съберем много хора, ако дойдат, ще сме най-много 5-ма, а ми се иска да сме повече... Вече събрах няколко души и хапнахме предишните спечели бъргъри... Чудя се....да отменя ли партито или да се радвам, че ще сме си 4-ма души, и особено на неговата компания... Защото толкова много искам да сме насаме и изобщо да съм до него, и да ме гушне...  :-[ Въпросът: Ще се видя ли утре с Г.Г. ?  :scorpios:
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5735 -: Февруари 16, 2013, 08:42:09 pm »
Объркала си годината - картата е за 2012, сега сме 2013 вече. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #5736 -: Февруари 16, 2013, 08:47:08 pm »
Упс! :)) Ха, поправям се. Ето я картата. Ще го видя ли??? :)) Ще ме гушне лиии? Ще ме целуне ли?: ))))  :rolleyes:
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.

« Отговор #5737 -: Февруари 16, 2013, 09:03:20 pm »
Дано не съм права. С предстоящия квадрат между Луна в 8-ми дом и Венера в 5-ти не мисля, че ще се стигне до романтика и интимност.

Има взаимна рецепция между управителите ви, т.е. би трябвало да има взаимен интерес помежду ви. Той е представен от заточен Юпитер в 9-тия ти дом (негов 3-ти). Не виждам предстояща връзка между Юпитер и 9-тия му дом, но като взема предвид споделената от теб информация, ми се иска да попитам дали той не се готви отново да заминава в чужбина.

Управлявате се от заточени планети. Възможно е да очаквате повече от другия, отколкото той е способен да даде към момента.

След седмица предстои Меркурий да смени посоката на видимото си движение и да започне ретроградна фаза. Меркурий е твой управител, но мунданно отговоря и за комуникацията. Липса аспект между управителите на 3-тите ви домове. Това ме навежда на мисълта, че е възможно в скоро време комуникацията ви да не върви на желаното от теб ниво.

При ретроградното си движение Меркурий отново ще завърши квадратура с Юпитер. Разходящата квадратура, която вече се е състояла между двете планети в настоящите им знаци, би трябвало да показва осъщественото ви запознанство и започването на някакви отношения помежду ви, които не са удовлетворяващи за теб в този си вид. Последващите квадратури на Меркурий с Юпитер (при ретроградното му и после при директното му движание) могат да отразяват твои бъдещи опити (тъй като Меркурий е по-бързата планета) да превърнеш отношенията ви в нещо повече, които биха могли отново да не бъдат успешни.

Отношенията ви няма да прекъснат скоро, но не изглежда и че ще прераснат във връзка, която да удовлетворява и двете страни.

Друго ме притеснява. С това парти, което планираш, да не разгневиш съседа отдолу, на който всяко стъпване по пода му пречи.

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #5738 -: Февруари 16, 2013, 10:18:58 pm »
Ох, както всеки път и сега не е никак просто. Той ми даде да разбера, че е труден, че не допуска лесно хора до себе си, че дори след 10 срещи пак не е сигурно, че ще може да ме нарече приятел... А е толкова красив и сексии..Интересно е, че аз имам Венера в Скорпион, а той СЛънце в Скорпион, както той Венера във Везни, а аз Слънце там... Затова ли го намирам за страшно привлекателен? :) Аз дали съм красива за него? Ех. Питах го дали смята да се връща в Канада, но каза, че си е българин и иска да си живее в България... Каза ми, че последната му приятелка била Везни, обаче била омъжена...  :unsure: Явно го е излъгала, той не знаел.. от Канада е била. А относно партито, преди 2 седмици се събирахме отново да хапнем бургери, и  те си тръгнаха към 21 часа. Предупредиха ме след 22 да бъда тиха и аз съм. И днес отново ще гледам да се съобразявам и да изпратя гостите по-рано. :) АКо се съберем изобщо, още се чудя...Грр....

*

Veselin

• 2737
« Отговор #5739 -: Февруари 16, 2013, 10:23:56 pm »
Опитай все пак, според мен си струва, дори заради тръпката.  ;)