Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1207896 Прегледи
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #5800 -: Март 01, 2013, 01:08:36 pm »
ОБРАТНА ВРЪЗКА по хорара от снощи, поговорих с човека и в крайна сметка се оказа, че притесненията ми наистина са били излизшни, Акрукс и Енигма бяха прави, благодаря им още веднъж.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #5801 -: Март 01, 2013, 01:37:21 pm »
Може ли да погледнете тази карта и да ми кажете ще си намеря ли скоро работа .Благодаря предварително.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #5802 -: Март 01, 2013, 05:12:13 pm »
Благодаря ти ,не работя от вкъщи иначе да за сега се занимавам с племенника ми ,а аз самата наскоро се прибрах от чужбина преди около месец някъде.Дано да си права за намирането на работа скоро.

« Отговор #5803 -: Март 02, 2013, 05:37:24 pm »
Здравейте! :blink:

Къде е телефона ми бтв. ще намеря ли телефона си?

Благодаря.

« Отговор #5804 -: Март 02, 2013, 05:55:01 pm »
Да не си го изпуснал на земята, под леглото или забравил в джоб на дреха, оставена за пране? Комбинацията между Риби и 8-ми дом (мунданен управител Скорпион) ми намирисва на закътани, тъмни места, ниско долу на земята, влажни, близо до канализация, кошче за боклук и т.н.
Управителят на телефона Меркурий е ретрограден и апликира към твоя управител Слънцето. Отделно Луната в 4-тия ти дом ще пренесе светлина помежду им с тригони. Би трябвало да намериш телефона.

Съвпадът между Слънцето и Меркурий, който предстои да бъде осъществен, е изгаряне на Меркурий, а изгарянето поврежда планетата. Меркурий и без друго не е в добро състояние, защото е заточен по знак. Да не го настъпиш докато го търсиш или нещо такова.

« Отговор #5805 -: Март 04, 2013, 09:10:59 am »
Благодаря ви мили момичета!

Намерих телефона си. Бях го забравил на работа, върху бюрото си. Съответно днес сутринта го намерих :blink:

*

Grace

• 2257
« Отговор #5806 -: Март 05, 2013, 09:44:29 am »
Да предприема ли дълго пътуване и благоприятно ли ще бъде?

Благодаря за помощта,

*

Papy

• 4343
« Отговор #5807 -: Март 05, 2013, 10:12:45 am »
Притеснява ме сходящия квадрат м/у луната и марс-може да има неща, които не са ти известни за пътуването, или някакви неочаквани препятствия.
Но ако тръгнеш-всичко ще е 6 и ще си прекараш супер

*

sia

• 31
« Отговор #5808 -: Март 05, 2013, 10:42:23 am »
Здравейте, в петък (08.03.2013) ми предстои да защитавам бонусната схема на отдела. Ще успея ли да защитя интересите на отдела по най-добрия начин, и ще бъдат ли хората доволни от бонусната схема?

*

Grace

• 2257
« Отговор #5809 -: Март 05, 2013, 11:56:40 am »

Благодаря за помощта,

По този Юпитер в 1-ви достатъчно ли е да се каже, че пътуването ще е благополучно?

*

Grace

• 2257
« Отговор #5810 -: Март 05, 2013, 04:17:17 pm »

Благодаря за помощта,

По този Юпитер в 1-ви достатъчно ли е да се каже, че пътуването ще е благополучно?
този Юпитер в 1д напомпва оптимизма нереално, когато е в неблагоприятен аспект, както е в случая- точен разходящ квадрат с Венера У1. Вероятно си имала(имаш все още) прекалено големи очаквания относно парите на партньора ти, тъй като Юпитер е У8 в картата

akruks, много ти благодаря. действително си много добра по хорарите.
пътуването ще е презокеанско, надявам се да няма проблеми по 6 дом- здраве или работа, поне засега не се очертабват такива. и мен ме притесни последния аспект на луната. поне по отношение на безопасност, може ли да се каже, че всичко ще е наред?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #5811 -: Март 05, 2013, 04:18:50 pm »

Благодаря за помощта,

този Юпитер в 1д напомпва оптимизма нереално, когато е в неблагоприятен аспект, както е в случая- точен разходящ квадрат с Венера У1. Вероятно си имала(имаш все още) прекалено големи очаквания относно парите на партньора ти, тъй като Юпитер е У8 в картата

akruks, много ти благодаря. действително си много добра по хорарите.
пътуването ще е презокеанско, надявам се да няма проблеми по 6 дом- здраве или работа, поне засега не се очертабват такива. и мен ме притесни последния аспект на луната. поне по отношение на безопасност, може ли да се каже, че всичко ще е наред?

Нищо страшно няма... :blink: В натала като е наред...,най-много някое закъснение..,загуба на багаж... :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Grace

• 2257
« Отговор #5812 -: Март 05, 2013, 04:35:29 pm »
От добронамерени хора уроки не се хващат  :blink:

Отново мерси, akruks, Марая  :blink:

*

Grace

• 2257
« Отговор #5813 -: Март 05, 2013, 09:28:59 pm »
Притеснява ме сходящия квадрат м/у луната и марс-може да има неща, които не са ти известни за пътуването, или някакви неочаквани препятствия.
Но ако тръгнеш-всичко ще е 6 и ще си прекараш супер

Papy, благодаря и на теб  :blink: много ми хареса финала на прогнозата ти

*

Papy

• 4343
« Отговор #5814 -: Март 05, 2013, 09:31:54 pm »
За нищо, грейс, да ни разкажеш после какви красоти си видяла :)

*

Asol

• 4140
« Отговор #5815 -: Март 05, 2013, 09:53:06 pm »
Grace, твоят сигнификатор е Венера в екзалтация, а сигнификатор на пътуването е ретрограден Сатурн в Скорпион, място, където Венера не се чувства добре. Може да и да имаш препъни камъчета по време на пътуването, нещо да изникне непредвидено и да трябва да го решаваш в крачка. Свързано с кредитни карти и разплащания, чужди парични средства. Може и с багаж както споменаха вече. Като цяло обаче всичко би трябвало да е ок.
« Последна редакция: Март 05, 2013, 10:17:29 pm от Asol »

*

Grace

• 2257
« Отговор #5816 -: Март 05, 2013, 10:19:59 pm »
Благодаря, Асол. Нищо чудно и така да се окаже, аз дори още се чудя и не съм решила окончателно за пътуването. Този ретро Меркурий добре си играе ролята, сменям желания и намерения на високи обороти  :blink:

*

Asol

• 4140
« Отговор #5817 -: Март 06, 2013, 09:39:01 am »
Възможно е - Луната е перегрин, Венера е в мутабелен знак и върви към съвпад с ретрограден Меркурий. :blink:

« Отговор #5818 -: Март 06, 2013, 11:01:16 am »
Приятелка си е задала въпрос ще я вземат ли на работа във фирмата Х., където кандидатсва.

благодаря.

« Отговор #5819 -: Март 06, 2013, 12:30:57 pm »
Предстоят ми изпити,и мисля да се явя на два,през ден,времето за подготовка ми е много ограничено обаче.Зададох въпрос:Ще успея ли да взема и двата изпита?Картата нещо не ми говори,а и тая Луна без курс....радикална ли е изобщо,какво ще кажете?
радикална е, защото Луната излиза в 9д и показва тематиката на въпроса- висшето образование
Луната е в съвпад с МЦ и в тригон с К6, това е 4-ти от 3-ти дом на изпитите, който показва крайният резултат и мисля, че ще се справиш успешно
може би втория изпит(или повторното явяване на изпити сега) те затруднява повече- Сатурн У5 (3-ти от 3-ти дом) е в твоя 1д
Обратна връзка:взех ги и двата  ;D Благодаря!
Акрукс,страхотна си  :58: