Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1205673 Прегледи
*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #5820 -: Март 06, 2013, 04:04:40 pm »
Приятелка си е задала въпрос ще я вземат ли на работа във фирмата Х., където кандидатсва.

благодаря.

Не знам..Има признаци за ДА- отговор.
Аз винаги следвам принципа, който Гали е описвала в един- два форума- търся домовете, които засягат директно въпроса и оставям всичко друго на страна.
Тук какво е важно- имаме кандидатстване- 3д, интересува ни изхода от него- 6д.
Сигнификатор е мерк, той представлява и темата с подаването на документи- това, че е ретро- може да говори за забавяне. У6 Венера- изхода на кандидатсването прави секстил с луна ко- сигниф. и сигниф. на въпроса-успех. Веднага след това светлината ще се пренесе към секстил с Меркурий- сигнификатора- момичето ще получи новините за успеха.За да съм още по- сигурна търся и сигнификатора на 10 дом- професионалната реализация- цели- Сатурн. Сатурн също е управител на фирмата, бизнеса (у8- както аз го виждам)
Там има тригон към мерк,също предстои секстил с Луна- отново добър знак.Последният аспект на луната е секстил с марс у12...чужбина?- взаимна рецепция марс- луна (по хармония и екзалтация).
ОБАЧЕ- нека да отчета, че имам съмнения- и момичето и фирмата са ретроградни. Ретро сатурн разположен в 6ти- изхода на нещата по 3ти...също ме притеснява. Урана също може да изиграе пречка в случая- за което силно се съмнявам, че ще стане. Този аспект на луната с уран- квадратура, идва преди хубавия с венера у6. Има много аспекти сочещи към да- отговор, но тази пречка от Урана (съ У10) може да е препъни камък. Направил е секстил с Юпитера- може да има вече избран кандидат.
Интересен ми е този хорар и резултата от него
« Последна редакция: Март 14, 2013, 12:02:37 pm от zikovu »
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #5821 -: Март 06, 2013, 05:18:14 pm »
Ще реализирам ли бизнес проекта до 3 месеца? Като гледам заточената Луна в 6-ти дом едва ли  :-X.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #5822 -: Март 06, 2013, 09:52:40 pm »
Имам въпрос.
Предстои ли ми в следващите месеци,промяна в партньорските взаимоотношения?
Не бизнес,а лични.

Благодаря. :blink:

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #5823 -: Март 06, 2013, 10:10:31 pm »
Имам въпрос.
Не бизнес,а лични.

Според мен-не, ама си мисля,че ще има затопляне и разбирателство. А може да питаш за обратното. Късно зад.въпрос, сатурн в 1 и ретро, въпросът е несъществен. Друго тълкование-нещата рядко свършмат добре при сатурн в 1д и ретро, но тук имаме добри апликиращи аспекти, освен това и на с-рите -твои и негови,затова мисля че негативна промяна не предстои. Вероятно е да има някое словесно стълкновение. А сега общувате ли си-имам предвид истинско разбиране на другия? Луната е в 3 ,включен знак ,съвпад с плутон.Като че ли ти имаш вето над него, мълчалива власт, ти ли си спряла да му говориш? Липсва ли ти сигурност, стабилност във връзката. Венера и марс ще съвпаднат през април, но сигнификаторът на другият ще мине първо през уран, дали няма той да поиска промяна, поначало неговите с-ри стоят по-лошо.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #5824 -: Март 06, 2013, 10:23:55 pm »
БЛагодаря ти.
Но въпросът го зададох не сързан с някой човек.Няма конкретен човек.
А дали хорарът ще покаже предстои ли ми  промяна-за добро или за зло.
А може и въпросът ми да не е конкретен и за това да не може да се даде точен отговор. :mellow:

Примерно дали предстои поява на нов човек,глобална промяна....нещо такова.

Иначе, по това което си описала,аз изобщо не съм мълчалива,напротив.Много обичам чрез разговори да се стига до градивност,до подем,до прогрес.Иначе да,липсва ми сигурност,опора...

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #5825 -: Март 06, 2013, 10:38:00 pm »
БЛагодаря ти.
Но въпросът го зададох не сързан с някой човек.Няма конкретен човек.
А дали хорарът ще покаже предстои ли ми  промяна-за добро или за зло.
А може и въпросът ми да не е конкретен и за това да не може да се даде точен отговор. :mellow:

Примерно дали предстои поява на нов човек,глобална промяна....нещо такова.

Иначе, по това което си описала,аз изобщо не съм мълчалива,напротив.Много обичам чрез разговори да се стига до градивност,до подем,до прогрес.Иначе да,липсва ми сигурност,опора...
Е, Милки, душко , ето това е на ретромерк.Затова са ограниченията-нерадикална карта и несъществен въпрос за питащия -как си задала въпроса, ами питай направо-задава ли се мъж на хоризонта? Аз вчера се "накарах"на 1 девойче, дето пита така. За хорарите при условията за радикалност-пише:"астрологът да провери питащия има ли нужда да му се отговаря" ,както и :"Хорари се правят за вече започнала ситуация..." "А не за неща,които са само в ума на питащия"
ами откъм гаджета-стара любов евентуално, няма да я гледам пак тази карта, така мисля,че беше...
Хайде със здраве! :P

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #5826 -: Март 06, 2013, 10:42:29 pm »
Благодаря Енигма,добре.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #5827 -: Март 07, 2013, 07:14:10 am »
Мерси Акрукс,
всички ми говорят за стара любов,но не я виждам ;D
Дано се появи в скоро време,поне да видя за какво става въпрос ;D

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #5828 -: Март 07, 2013, 07:19:31 am »
Мерси Акрукс,
всички ми говорят за стара любов,но не я виждам ;D
Дано се появи в скоро време,поне да видя за какво става въпрос ;D
старо огнище като се разпали, знаеш ли как гори  ;D
Милата ;D
Аз никога не съм се връщала към стари любови :-\Защото са нещо познато за мен и не ми  е интересно.
Бях ви споменала за последната си връзка,която де факто и де юре,приключи на 10ти януари.
Засичам го само по коридорите,но не изпитвам болка,напротив.И гледам напред.Има толкова много мъже на тоя свят ;D
Просто много се чудя коя ли ще да е тази стара тръпка? :-\ Освен за този последния,за друг не се сещам.
Все пак е пресен,пресен случай и ща не ща ми е останало нещо.......хм

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #5829 -: Март 07, 2013, 07:32:21 am »
Аз никога не съм се връщала към стари любови :-\Защото са нещо познато за мен и не ми  е интересно.
Бях ви споменала за последната си връзка,която де факто и де юре,приключи на 10ти януари.
Засичам го само по коридорите,но не изпитвам болка,напротив.И гледам напред.Има толкова много мъже на тоя свят ;D
Просто много се чудя коя ли ще да е тази стара тръпка? :-\ Освен за този последния,за друг не се сещам.
Все пак е пресен,пресен случай и ща не ща ми е останало нещо.......хм
този ретро Мерк...писала съм огнище, а лафа е "старо бунище, като се разпали, знаеш ли как гори?"  ;D
точно, щом не изпитваш болка, то нямаш негативно отношение към него, което да попречи за връщане
Добре Акрукс,благодаря ти :rolleyes:

« Отговор #5830 -: Март 07, 2013, 09:31:41 am »
По кои дом е предишната работа-Благодаря ви!!!

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #5831 -: Март 07, 2013, 10:24:26 am »
Ще реализирам ли бизнес проекта до 3 месеца? Като гледам заточената Луна в 6-ти дом едва ли  :-X.
Така е, заточена е Луната в знака на 7д- колегите, в случай че е съвместен проект, Сатурн У7 е ретро, което носи забавяне, спънки, намира се в 5д на проекта. Луната У1 е във взаимна рецептия със Сатурн У7 (Сатурн в знак скорпион в трициплитет на рак, с диспозитор Луната), което предполага, че ще работите добре съвместно, въпреки затрудненията по отделно. Конкретно на въпроса- да, ще успееш да реализираш проекта- Луната в сходящ съвпад с Плутон У5 в 6д, последен аспект на Луната е хармоничен- секстил с Марс У5, У10 - ще го приключиш с успех.
Благодаря, Акрукс  :58:!
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

Asol

• 4140
« Отговор #5832 -: Март 07, 2013, 11:12:49 am »
Имам въпрос.
Не бизнес,а лични.

Да, месец април. Ти скоро не беше ли задала подобен въпрос ?

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #5833 -: Март 07, 2013, 12:13:56 pm »
Имам въпрос.
Не бизнес,а лични.

Да, месец април. Ти скоро не беше ли задала подобен въпрос ?
Здравей Асол,
аз задавах края на януари ако не се лъжа :-[
Но то беше за друго :rolleyes:.......
Благодаря ти,че все пак уточни кой месец да очаквам промяната.
Дано всяка промяна да е за добро....,че много мъка има напоследък :'(

*

Morena

• *
  • 199
« Отговор #5834 -: Март 07, 2013, 11:11:47 pm »
Здравейте, имам въпрос относно майка ми, въпросът ми е дали майка ми скоро ще оздравее. Лекарите й изписаха лекарства, но от тях няма никакво подобрение. :(  :'( Предстоят й още изследвания и вероятно ще променят лечението, но все пак исках да ви питам.

*

Grace

• 2257
« Отговор #5835 -: Март 08, 2013, 10:30:07 am »
Ще се видя/срещна ли с П.?

Моля помагайте, благодаря

*

sia

• 31
« Отговор #5836 -: Март 08, 2013, 11:41:16 am »
Здравейте, в петък (08.03.2013) ми предстои да защитавам бонусната схема на отдела. Ще успея ли да защитя интересите на отдела по най-добрия начин, и ще бъдат ли хората доволни от бонусната схема?
АСЦ е ранен и предстои да се случи нещо, което ще обезсмисли въпроса. Например е възможно тогава да не работи отделът, а да празнува - на Луната У3 предстои квадрат с Марс У6 за фирмата, разположен в 5д тях и твой съУ6.
От друга страна ти и оформянето на парите за бонуси сте представени от ретрограден Меркурий У1 за теб и У8 за отдела, а това е съпроводено с отлагане, забавяне, затруднения. На меркурий предстои да извърши квадрат с Юпитер у2- парите на отдела, няма да мине без напрежение защитата от твоя страна на тази схема, но има шанс да успееш, даден от взаимната рецепция, в която се намират Меркурий и Юпитер.

Arkus, отложиха срещата преди 5 минути. Страхотна си!

*

Grace

• 2257
« Отговор #5837 -: Март 09, 2013, 12:21:54 pm »
Ще се видя/срещна ли с П.?

Моля помагайте, благодаря

akruks, моля те стигни и до моя въпрос  :blink:

*

Grace

• 2257
« Отговор #5838 -: Март 09, 2013, 12:48:07 pm »
И аз така видях - У3 каре У3 , но за по сигурно исках по-опитно мнение. мерси  :blink:

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #5839 -: Март 09, 2013, 01:45:10 pm »
Кога ще получим NOA 2 / одобрение на молбата за годеническа виза от имиграционните служби/ ?

12.37 ч. 09.03.2013

БУРГАС