Приятелка си е задала въпрос ще я вземат ли на работа във фирмата Х., където кандидатсва.

благодаря.
Не знам..Има признаци за ДА- отговор.
Аз винаги следвам принципа, който Гали е описвала в един- два форума- търся домовете, които засягат директно въпроса и оставям всичко друго на страна.
Тук какво е важно- имаме кандидатстване- 3д, интересува ни изхода от него- 6д.
Сигнификатор е мерк, той представлява и темата с подаването на документи- това, че е ретро- може да говори за забавяне. У6 Венера- изхода на кандидатсването прави секстил с луна ко- сигниф. и сигниф. на въпроса-успех. Веднага след това светлината ще се пренесе към секстил с Меркурий- сигнификатора- момичето ще получи новините за успеха.За да съм още по- сигурна търся и сигнификатора на 10 дом- професионалната реализация- цели- Сатурн. Сатурн също е управител на фирмата, бизнеса (у8- както аз го виждам)
Там има тригон към мерк,също предстои секстил с Луна- отново добър знак.Последният аспект на луната е секстил с марс у12...чужбина?- взаимна рецепция марс- луна (по хармония и екзалтация).
ОБАЧЕ- нека да отчета, че имам съмнения- и момичето и фирмата са ретроградни. Ретро сатурн разположен в 6ти- изхода на нещата по 3ти...също ме притеснява. Урана също може да изиграе пречка в случая- за което силно се съмнявам, че ще стане. Този аспект на луната с уран- квадратура, идва преди хубавия с венера у6. Има много аспекти сочещи към да- отговор, но тази пречка от Урана (съ У10) може да е препъни камък. Направил е секстил с Юпитера- може да има вече избран кандидат.
Интересен ми е този хорар и резултата от него