Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1207462 Прегледи
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #5840 -: Март 09, 2013, 01:53:43 pm »
Луната е без курс, без есенциални достойнства, в следващ дом, в градуса на възлите и в квадратура с тях. Изглежда слаба, за да донесе желания резултат. Луната представлява и теб като У1. В такъв случай квадратурата с нодалната ос може да показва, че към момента претегляш две или повече възможности, но не можеш да избереш никоя от тях. Управителят на 3-тия дом (документи) Меркурий е заточен и ретрограден, липсват сходящи аспекти между Луната и управителите на твоите 9-ти и 12-ти домове за заминаване в чужбина и трайна емиграция. Не взимай под внимание мнението ми, защото ми се струва, че отговорът по въпроса с взимането на виза е отрицателен.

Извън картата. Емиграционните служби са много щателни и недоверчиви при проверките по такива казуси. Мисля, че годеническа виза се взима дори по-трудно от такава при сключен брак.
« Последна редакция: Март 09, 2013, 01:58:02 pm от Mirabella »

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #5841 -: Март 09, 2013, 06:41:30 pm »
Благодаря ви, момичета!

Въпроса е на сестра ми,  която вече е кълбо от нерви, защото наближава крайния срок , а няма никакво раздвижване по техните документи.Избрали са този вариант , защото сроковете били по-кратки по тази процедура.

Луната в "трудно" положение по знак и дом  предполагам показва нея - паднала е духом доста. Меркурий, ретрограден в падение по дом - документите се бавят, може би седят някъде затрупани както смята тя, но пък същевременно в  знак на екзалтация на Юпитер, в Риби показва естеството на въпроса, но и че може доста дълбоко да са "архивирани" в някакъв хаос.Предстояща квадратура с  Юпитер в 11 дом - желанията не ми харесва, още повече че Юпитер е в падение. Меркурий  не е  добре поставен и в Риби, при мен 3 дом е Дева.Възможно е и да разследват до педантичност случая, защото първоначално пробва с туристическа виза, но и отказаха.

Мирабела, може би те е заблудило името на картинката-без да искам съм я кръстила ще получим ли ... вместо кога ще получим.

И според мен все още не дошъл момента на развитие.И Луната без курс показва, че нищо няма да се случи в скоро време.

« Последна редакция: Март 09, 2013, 06:49:45 pm от *Lina* »

« Отговор #5842 -: Март 09, 2013, 06:52:28 pm »
Имат ли одобрение, взето положително решение по тяхната молба и само очакват получаването на документите?

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #5843 -: Март 09, 2013, 07:27:26 pm »
Нищо, само подадени документи.Нямат никакъв отговор още.Срока бил 6 м., минали са 5 м. от подаването.Казва ,че няма никакво движение по техните документи.Все едно не са "пипнати".

« Отговор #5844 -: Март 09, 2013, 07:57:22 pm »
Тогава не съм се заблудила в разбирането на същността на въпроса. За да се каже "кога", първо трябва да се знае "дали". Това, в което се надявам да съм се заблудила, е тълкуването на картата. Пожелавам успех на сестра ти и годеника й!

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #5845 -: Март 09, 2013, 08:45:48 pm »
Мерси ! Ако не стане така  -  има и други начини, но ще са разделени по-дълго.

« Отговор #5846 -: Март 11, 2013, 04:27:02 pm »
Ще падне ли валутния борд?  :lol:
Само, че не зададох период. Може би за следващите три месеца ще важи?

« Отговор #5847 -: Март 11, 2013, 05:13:26 pm »
Днес за пръв път през живота си ще залагам на футболни мачове  ;D Много моля някой да ми каже как мога да разбера дали е правилния ден? Каква карта трябва да дам? Наталната ми или ? Плс споделете :)))))
:)

« Отговор #5848 -: Март 11, 2013, 09:05:02 pm »
 :25:     

*

tasha

• *
  • 85
« Отговор #5849 -: Март 14, 2013, 07:55:33 pm »
Здравейте,

К. мой колега ще напусне ли работа?
Преди няколко дни е дал на късо с управителя, който се явява и негов роднина. Мен тази идея никак не ми харесва. К. твърди, че причината е много работа и липса на признателност. Аз имам подозрения, че може и да не е точно това причината за желанието да напусне работа.
Луната е без курс, ама направих карта.

*

tasha

• *
  • 85
« Отговор #5850 -: Март 15, 2013, 08:26:53 am »
Здравейте,

К. мой колега ще напусне ли работа?
Преди няколко дни е дал на късо с управителя, който се явява и негов роднина. Мен тази идея никак не ми харесва. К. твърди, че причината е много работа и липса на признателност. Аз имам подозрения, че може и да не е точно това причината за желанието да напусне работа.
Луната е без курс, ама направих карта.
да, без курс е и не предстои развитие, след като не е напуснал работа в момента на задаване на въпроса, то няма да го направи- Луната е негов у6- работата, в разходящ съвпад с Марс У3 и Уран у1 за него- вероятно му е кипнало и за това е говорил така разгорещено, последния аспект на Луната е бил квадрат с Плутон у10 за него- шефа му го притеснява относно работата, отделно колегата ти не е намерил признателност, както е споделил.

Благодаря, Akruks

*

Morena

• *
  • 199
« Отговор #5851 -: Март 15, 2013, 04:44:44 pm »
Здравейте, имам въпрос относно майка ми, въпросът ми е дали майка ми скоро ще оздравее. Лекарите й изписаха лекарства, но от тях няма никакво подобрение. :(  :'( Предстоят й още изследвания и вероятно ще променят лечението, но все пак исках да ви питам.
Майка ти е представена от Слънцето У10, което е в хармоничен аспект със Сатурн У6 за нея, но Сатурн е ретрограден и за това оздравителния процес е по-продължителен. Луната ще извърши последен хармоничен аспект- секстил с Марс У9 за майка ти, това е 4-ти от неин 6-ти дом, показващ крайното развитие по отношение на здравето- ще се излекува.
Здравей, пиша отново за майка ми, направиха й изследвания, които показаха че има възпаление, но лекарите не могат да установят точно къде , въпросът ми е на какво се дължи причината за възпалението? Надявам се въпросът да е коректно зададен. Благодаря

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #5852 -: Март 15, 2013, 04:58:49 pm »
Здравейте, имам въпрос относно майка ми, въпросът ми е дали майка ми скоро ще оздравее. Лекарите й изписаха лекарства, но от тях няма никакво подобрение. :(  :'( Предстоят й още изследвания и вероятно ще променят лечението, но все пак исках да ви питам.
Майка ти е представена от Слънцето У10, което е в хармоничен аспект със Сатурн У6 за нея, но Сатурн е ретрограден и за това оздравителния процес е по-продължителен. Луната ще извърши последен хармоничен аспект- секстил с Марс У9 за майка ти, това е 4-ти от неин 6-ти дом, показващ крайното развитие по отношение на здравето- ще се излекува.
Здравей, пиша отново за майка ми, направиха й изследвания, които показаха че има възпаление, но лекарите не могат да установят точно къде , въпросът ми е на какво се дължи причината за възпалението? Надявам се въпросът да е коректно зададен. Благодаря
Да не е вслевдстивие от стари хронични болести,нещо със щитовидката, лимфна система, а също и хормони? Правиха ли й изследване? Предстой квадрат на мерка с д-ра си, и с-р на лекарите-и в двоен знак-консулт,други специалисти, още малко лутане в диагнозата. Опозицията на луната със сатурн,че той е и ретро не е безобидна. Но луната ще направи секстил с д-ра си-екзалтирала венера и също-секстил със слънцето. А това е добре. Да не е на прага на климакса?

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #5853 -: Март 15, 2013, 11:16:04 pm »
Да не е вслевдстивие от стари хронични болести,нещо със щитовидката, лимфна система, а също и хормони? Правиха ли й изследване? Предстой квадрат на мерка с д-ра си, и с-р на лекарите-и в двоен знак-консулт,други специалисти, още малко лутане в диагнозата. Опозицията на луната със сатурн,че той е и ретро не е безобидна. Но луната ще направи секстил с д-ра си-екзалтирала венера и също-секстил със слънцето. А това е добре. Да не е на прага на климакса?
На 49 г е, не е боледувала от тези неща, които изброи. Сега пак й изписаха лекарства, предстоят й нови  изследвания след като приключи с лекарствата.
А бе,Душко,
Нищо не съм изброила, даже не знаеш дали е в климакса, как са й женските работи?Ти чете ли там диагнози евентуални,как да ти кажем нещо конкретно като не сме доктори?Луната в знак показва проблема, също-у-лят на 1 , 6 , 8, 12 -те домове.
Друго- при жените след някаква възраст-според докторите се търси връзка-щитовидна жлеза, гърди , матка и яйчници. Тоест от картата-луна в телец, сатурн в скорпион.
Дай информация, вероятно влиза в друг житейски период-8дом е и това,нещо свързано с възрастови промени.
Не се доверяваш на медицината засега, наистина картата показва трудности в диагнозата, но след 18 т.м. майка ти ще има по-добри усещания откъде може да й е проблема.
И последният аспект -луна екзалтирала/функционалните заболявания/ е добре поставена, и има секстил със слънцето-тоест има шанс за траен добър резултат. Но сатурн ретро-ще си има промени,които ще останат във времето-да се приспособи с тях.
 Казах,че нещата са стари-сега просто се е явил проблемът, макар и още да не е ненамерена причината
Цял ден ми се върти в ума -нептун в риби държи меркурий-и не мога да се сетя какво беше това. А тя влияе ли се от емоците и те да й рефлектират върху здравето?Склонна ли е към психосоматични, или нервни заболявания?

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #5854 -: Март 15, 2013, 11:21:15 pm »
И още-това,че -ако не е ходила на лекар изобщо не значи,че "не е болудвала от тези неща". Може да си е имало отклонения и индикации за нещо, ама не е първата, дето  не се е потрудила те да бъдат регистирани. Малко офф-топик, ама такава ни е здравнтата система, всичко свързано със специалистика и сложна симптоматика е толкаво също усложнено...не е винован мама. :blink:

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #5855 -: Март 16, 2013, 05:19:58 pm »
зададох си въпрос
Луната която ще има хубави аспекти веднъж с Венера и после със Слънцето не означава ли, че той няма да научи нищо и аз ще остана удовлетворена( секстилите с Венера, Слънце)...?
« Последна редакция: Март 16, 2013, 06:45:34 pm от vanilla »

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #5856 -: Март 17, 2013, 12:09:43 am »
Ще спечеля ли пари от хобито си? Иска ми се  ;D
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #5857 -: Март 17, 2013, 10:00:58 am »
Ще спечеля ли пари от хобито си? Иска ми се  ;D
вижда се,че ти се иска- Венера У1 в 6д, това е 2-ри от 5-ти- пари от хоби
Луната У10- основната ти цел е в 8д- парите на клиенти/купувачи, в знак телец- трябва да са богати
Предстои да направи хармоничен аспект със Слънцето У11 в 6д, което дава положителен отговор на въпроса
Благодаря ти, Акрукс  :58:
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

« Отговор #5858 -: Март 17, 2013, 04:50:50 pm »
туй, що се пита, е:
ще имам ли успех(и) в творчеството през тази година?

//квадратът на Луната с МЦ какво ще да значи? избор между едно и друго? или просто, че успехите няма да спомогнат професионалното ми развитие, а даже напротив?

отсега благодаря и желая прекрасна седмица на всички!)
квадратът на Луната с Меркурий У10, който навлиза в ретрорадие, показва променлив успех, Меркурий ще извърши на два пъти хармоничен аспект с Плутон У1 и Марс У1, У5 в периода, когато е ретрограден и после като тръгне напред, тъй че успех от творчество ще имаш, ако има някакви спънки, ще са свързани с финансиране, тъй като Луната е диспозитор на интерсептиран знак в 8д, но като цяло пари ще имаш, също успешно договаряне, търговска дейност- Луната в сходящ хармоничен аспект с Уран У3, с Юпитер У2 , а последния аспект-тригон с Венера У6, У11 също показва, че работата и успехите ще ти донесат пари и удовлетворение.
междинна обратна връзка: отказано финансиране на приоритетния ми творчески проект. подкрепен друг (социален), който просто написах. сега се чудя откъде да изнамеря финансиране за 2-3 абсолютно неотговарящи на програмите на никоя субсидираща организация... кеф!
тригонът с Венера може ли да е награда от конкурс (11д)? искрено се надявам:Д

« Отговор #5859 -: Март 17, 2013, 04:55:47 pm »
Въпросът е: Ще приеме ли (име) работата и как ще повлияе това на отношенията ни?
Общо взето всичко си излиза - между работа(проф. възможност) и образование. квадратите на Луна с У1 и У7 със Сатурн (У10) показват негодуванието ни. Марс във Водолей също се проявява - "исках работа, ама не точно сега", "трябва да зарежа всичко останало", "бих, ама не на всяка цена"(непосредствено преди получаването на контретното предложение) и т.н. Аз съм в 9-тия му дом, където съм по отношение на въпроса - на страната на образованието. Не виждам в перспектива. Възможно ли е Луната да му разкрие някакви скрити от него неща/информация (или майка му да го посъветва при взимането на решението) при предстоящия секстил с Марс и по-късният тригон с АСЦ да означава хармонията помежду ни?
//виждам, че Марс и Венера не си кореспондират по никакъв начин, затова ми стана чудно, че изобщо се интересуваше от мнението ми и, едва ли не, чакаше моя съвет... все едно, ще се радвам на мненията ви!)
и по този: прие работата. в резултат вече повече от месец не комуникираме пълноценно. както аз предвидих;
//и без друго ретроградните периоди на Меркурий повлияват взаимоотношенията ни закономерно, това си каза думата;