Здравейте, имам въпрос относно майка ми, въпросът ми е дали майка ми скоро ще оздравее. Лекарите й изписаха лекарства, но от тях няма никакво подобрение.
Предстоят й още изследвания и вероятно ще променят лечението, но все пак исках да ви питам.
Майка ти е представена от Слънцето У10, което е в хармоничен аспект със Сатурн У6 за нея, но Сатурн е ретрограден и за това оздравителния процес е по-продължителен. Луната ще извърши последен хармоничен аспект- секстил с Марс У9 за майка ти, това е 4-ти от неин 6-ти дом, показващ крайното развитие по отношение на здравето- ще се излекува.
Здравей, пиша отново за майка ми, направиха й изследвания, които показаха че има възпаление, но лекарите не могат да установят точно къде , въпросът ми е на какво се дължи причината за възпалението? Надявам се въпросът да е коректно зададен. Благодаря
Да не е вслевдстивие от стари хронични болести,нещо със щитовидката, лимфна система, а също и хормони? Правиха ли й изследване? Предстой квадрат на мерка с д-ра си, и с-р на лекарите-и в двоен знак-консулт,други специалисти, още малко лутане в диагнозата. Опозицията на луната със сатурн,че той е и ретро не е безобидна. Но луната ще направи секстил с д-ра си-екзалтирала венера и също-секстил със слънцето. А това е добре. Да не е на прага на климакса?
На 49 г е, не е боледувала от тези неща, които изброи. Сега пак й изписаха лекарства, предстоят й нови изследвания след като приключи с лекарствата.
А бе,Душко,
Нищо не съм изброила, даже не знаеш дали е в климакса, как са й женските работи?Ти чете ли там диагнози евентуални,как да ти кажем нещо конкретно като не сме доктори?Луната в знак показва проблема, също-у-лят на 1 , 6 , 8, 12 -те домове.
Друго- при жените след някаква възраст-според докторите се търси връзка-щитовидна жлеза, гърди , матка и яйчници. Тоест от картата-луна в телец, сатурн в скорпион.
Дай информация, вероятно влиза в друг житейски период-8дом е и това,нещо свързано с възрастови промени.
Не се доверяваш на медицината засега, наистина картата показва трудности в диагнозата, но след 18 т.м. майка ти ще има по-добри усещания откъде може да й е проблема.
И последният аспект -луна екзалтирала/функционалните заболявания/ е добре поставена, и има секстил със слънцето-тоест има шанс за траен добър резултат. Но сатурн ретро-ще си има промени,които ще останат във времето-да се приспособи с тях.
Казах,че нещата са стари-сега просто се е явил проблемът, макар и още да не е ненамерена причината
Цял ден ми се върти в ума -нептун в риби държи меркурий-и не мога да се сетя какво беше това. А тя влияе ли се от емоците и те да й рефлектират върху здравето?Склонна ли е към психосоматични, или нервни заболявания?