Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1207059 Прегледи
*

Kler

• **
  • 576
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #5940 -: Април 09, 2013, 12:17:07 pm »
По хорарът не знам, но би могла да заведеш дело за развод по вина. тогава не е нужно да имап неговото съгласие и да се отказваш от претенции към общият ви бизнес.
най-добре се консултирай с адвокат.

*

Нова

• 3491
« Отговор #5941 -: Април 10, 2013, 09:07:49 am »
Ще има ли положителна промяна в/с новата ми квартира, която няма да се дължи на затоплящия се май и горещия юни?

« Отговор #5942 -: Април 10, 2013, 09:52:16 am »
Ако има начин да разбереш, ще се радвам да споделиш кое е (или нещо друго, което не съм предположила).
ще!;

днес ме събудиха с тревожни и нервообразуващи "новини" за неадекватна административна система и последиците от нея, та, преглъщайки, питам - ще завършим ли с Х. успешно, тази година? //висше образование

според мен отговорът е "да", заради съвпадите на Луната с управителите на 12-ите домове, като Слънцето ще е намесено със сигурност:Д
все пак искам да чуя вашето мнение!)

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #5943 -: Април 11, 2013, 12:19:00 pm »
Ще ми намери ли агенцията подходяща за мен квартира? Днес говорих с една агенция за наеми, нови са, фирма на 1 година. По-скъпо ще излезе те да ми намерят, но дано да си заслужава.

« Отговор #5944 -: Април 13, 2013, 01:22:50 pm »
Ще успея ли да взема изпита във вторник?Изпита е от редовната ми сесия.

« Отговор #5945 -: Април 13, 2013, 05:13:38 pm »
Как тълкувате хорарна карта,при която Асцендента и Луната току що са променили знака,а в дома на Квезита има стелиум? Управителя на Кверента,току що е напуснал дома на Квезита и се придвижва кум следващия дом,в който ще бъде на трон. В същия момент управителя на самия Квезит,ще напусне дома си,в който е на трон и се придвижва към дома,в който управителя на Кверента ще бъде на трон. Малко сложно стана  :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Veselin

• 2737
« Отговор #5946 -: Април 13, 2013, 08:47:39 pm »
Мисля, че ще го вземеш. Ти си добре поставена, в 9 дом (този на висшето образование), с-р на изпита също (ако се вземе У9) - вероятно се чувстваш добре подготвена и уверена в себе си. Луната е без курс, което може да се тълкува, че няма защо да се притесняваш. Успех!

« Отговор #5947 -: Април 13, 2013, 08:59:17 pm »
Мисля, че ще го вземеш. Ти си добре поставена, в 9 дом (този на висшето образование), с-р на изпита също (ако се вземе У9) - вероятно се чувстваш добре подготвена и уверена в себе си. Луната е без курс, което може да се тълкува, че няма защо да се притесняваш. Успех!
И аз мисля,че според хорара ще го взема,не съм добре подготвена,но имам на разположение 2 дни още  ;D Веско, Луната не е без курс,но последния аспект е секстил с Меркурий,и ако го приема като естествен сигнификатор,е обнадеждаващо  :blink:

*

Veselin

• 2737
« Отговор #5948 -: Април 13, 2013, 09:02:33 pm »
Опсс, моя грешка.  ;D Ами дано въпросът се развие положително за теб.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #5949 -: Април 14, 2013, 08:24:12 am »
Ще ми намери ли агенцията подходяща за мен квартира? Днес говорих с една агенция за наеми, нови са, фирма на 1 година. По-скъпо ще излезе те да ми намерят, но дано да си заслужава.
Струва ми се, че май няма да успеят да намерят засега. Агенцията и квартирата се управляват от Венера (У11 и У4 съответно), в разходящ съвпад са със Слънцето (твой с-р и с-р на твоите пари). На Луната не и предстои аспект с Венера. Сатурн в 4 дом ретрограден вероятно показва трудности с намирането на дом и известно забавяне. В 11 дом имаме и интерсептиран знак Близнаци и Юпитер там, а на Луната и предстои секстил с Меркурий. Чудя се дали агенцията няма да намери по-късно отколкото очакваш квартира.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #5950 -: Април 14, 2013, 03:26:48 pm »
Преди броени минути получих предложение да чета лекции по астрология . Не само в България , а и в чужбина. :-\
Въпроса ми е:
Ще бъде ли полезно за хората и мен?
Ще имат ли успех лекциите ми?

16:24мин.
София
14.04.2013-та

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #5951 -: Април 14, 2013, 05:53:07 pm »
Моля ви за помощ  :blink:Един куфар не е пристигнал на аерогарата преди часове.Ще се намери ли?

*

Veselin

• 2737
« Отговор #5952 -: Април 14, 2013, 05:54:16 pm »
Този куфар твой ли е?
А защо на картата пише 1977 година?

« Отговор #5953 -: Април 14, 2013, 06:00:31 pm »
 ;D, ne e moi kufara

« Отговор #5954 -: Април 14, 2013, 06:10:23 pm »
priqtelqt na sestra mi

« Отговор #5955 -: Април 14, 2013, 06:15:58 pm »
Преди броени минути получих предложение да чета лекции по астрология . Не само в България , а и в чужбина. :-\
Въпроса ми е:

София
14.04.2013-та
Марая,ето карта на въпроса ти.Построена е по Кох.

« Отговор #5956 -: Април 14, 2013, 07:05:10 pm »
Април 13, 2013 21:00 Да се върна ли в Спортист Своге (родния ми клуб) ?
Благодаря ви предварително.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #5957 -: Април 14, 2013, 07:24:54 pm »
Въпроса ми е:

София
14.04.2013-та
Марая,ето карта на въпроса ти.Построена е по Кох.

Много БЛАГО-ДАРЯ Каризма :wub:!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Veselin

• 2737
« Отговор #5958 -: Април 14, 2013, 07:25:54 pm »
Април 13, 2013 21:00 Да се върна ли в Спортист Своге (родния ми клуб) ?
Благодаря ви предварително.
Не разбирам много от този вид хорари, но ми се струва, че по-правилно е да питам не дали да се върнеш (това би трябвало сам да решиш), дали ще се върнеш. Чудя се отборът по кой дом е.  :thinking: Ако се вземе по 11 (като вид организация), тогава с-р ще е Меркурий. С този Сатурн в 1 дом ми се струва, че положението според теб е много трагично в момента и се чувстваш някак притиснат, въпреки че твоят с-р Марс е на трон в Овен. Меркурий пък е в заточение в Риби в последен градус, възможно е да настъпи някаква промяна в самия отбор. Луната ще направи секстил със Слънцето (У10) и Марс (У1) и съвпад с Юпитер (У2) - възможно е да получиш някакво предложение от определен отбор и финансовото ти състояние да се подобри. Квадрат с Меркурий няма да направи, мисля, понеже Меркурий вече
ще е в следващия знак (Овен).
Все ми се струва обаче, че в случая по-добре ще е да се разгледа за твой с-р Плутон, който отскоро е ретрограден - показва скорошното ти желание  да се върнеш някъде, където си бил преди. На Плутон обаче му предстои квадрат с Меркурий и куинконкс с Луната. Като цяло ми се струва, че по-скоро ще намериш някакъв друг, компромисен вариант, вероятно или да останеш в сегашния си отбор или да преминеш в някой друг отбор от посочения.
Дано и другите да се изкажат по въпроса, че да не те объркам повече с отговора си.  ;D

*

Veselin

• 2737
« Отговор #5959 -: Април 14, 2013, 07:40:11 pm »
priqtelqt na sestra mi
В този случай, ако се вземе 5 от 3 дом, това е 7 дом. Куфарът е по негов 2 дом, т.е. по 8 дом. Негов с-р е Венера в заточение в последен градус - струва ми се, че скоро този куфар ще промени местоположението си. Възможно е да някъде затрупан с други предмети, в някакво промеждутъчно пространство. Разходящият съвпад с Марс показва, че доскоро е бил при собственика си. Тъй като е в ъглов дом, възможно е да бъде намерен бързо. Луната ще направи секстили с Марс и Венера като потвърждение, че куфарът ще бъде намерен най-вероятно.