Април 13, 2013 21:00 Да се върна ли в Спортист Своге (родния ми клуб) ?
Благодаря ви предварително.
Не разбирам много от този вид хорари, но ми се струва, че по-правилно е да питам не дали да се върнеш (това би трябвало сам да решиш), дали
ще се върнеш. Чудя се отборът по кой дом е. :thinking: Ако се вземе по 11 (като вид организация), тогава с-р ще е Меркурий. С този Сатурн в 1 дом ми се струва, че положението според теб е много трагично в момента и се чувстваш някак притиснат, въпреки че твоят с-р Марс е на трон в Овен. Меркурий пък е в заточение в Риби в последен градус, възможно е да настъпи някаква промяна в самия отбор. Луната ще направи секстил със Слънцето (У10) и Марс (У1) и съвпад с Юпитер (У2) - възможно е да получиш някакво предложение от определен отбор и финансовото ти състояние да се подобри. Квадрат с Меркурий няма да направи, мисля, понеже Меркурий вече
ще е в следващия знак (Овен).
Все ми се струва обаче, че в случая по-добре ще е да се разгледа за твой с-р Плутон, който отскоро е ретрограден - показва скорошното ти желание да се върнеш някъде, където си бил преди. На Плутон обаче му предстои квадрат с Меркурий и куинконкс с Луната. Като цяло ми се струва, че по-скоро ще намериш някакъв друг, компромисен вариант, вероятно или да останеш в сегашния си отбор или да преминеш в някой друг отбор от посочения.
Дано и другите да се изкажат по въпроса, че да не те объркам повече с отговора си.