Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1207998 Прегледи
*

Veselin

• 2737
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #6000 -: Април 19, 2013, 08:30:13 am »
В началото на седмицата се скарахме с един приятел, с когото се познаваме от години. Естествено заради глупости и защото се дразнеше, че влизам много във форумите и вече не ми се гледат филми всяка вечер, а ми се излиза навън.
Ще се сдобрим ли скоро?
Истината е, че не знам дали наистина искам да се сдобрим, вчера даже обмислях да го блокирам в скайп. В момента всеки се крие от другия, като стоим инкогнито. Писна ми от някои негови номера (които започнаха да се повтарят на всеки 4 - 5 месеца), а и не иска да влезе в положението ми, че заради някои здравословни проблеми, не мога и не искам да седя пред компютъра постоянно.  :angry:
Като гледам, Луната (У3) в сходящ квадрат със Сатурн (негов У3) - май че няма да възстановим комуникацията скоро.

*

Нова

• 3491
« Отговор #6001 -: Април 19, 2013, 09:09:56 am »
Веско, откъдето и да го погледна, ми се сктрува, че караницата е въздух под налягане. Не мисля, че е истинска караница за вечни времена. Сега нещата може да са обтегнати, с тези карета, че и към слънцето и марс, но ще се оправят. Той може да се е потулил, но вървите към секстил, последните аспекти на луната са тригони към 11 дом. Хубав, точен тригон у3 с у5.

Извън астрологията, кви приятели бихте били, ако при драми за глупости не можете да се извисите във времето и да продължат да ви свързват безценните моменти? Ако ще се налага някой да пречупва себе си, нима ви е необходим такъв контакт?

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6002 -: Април 19, 2013, 11:48:11 am »
Имаш право, но на него не знам какво му става от време на време, близнашка му работа... Имаме много сходни интереси и общи хобита (с изключение на астрологията), но понеже дълго време общувах с много малко хора и предимно с него, си беше помислил, че е незаменим. И аз съм се питал дали ми е необходим такъв контакт, особено откакто започна сатурновия ми възврат. Дано да не съм се лъгал.

*

danito

• *
  • 118
« Отговор #6003 -: Април 19, 2013, 03:50:26 pm »
Късен АС и Луна без курс. Но това отговаря на ситуацията - няма какво повече да се направи по въпроса от направеното до момента.

Меркурий (У1) е заточен, Луната е в падение. Не изглеждаш сигурна и доволна от себе си. Положението на Луната може да отразява вътрешното ти безпокойство.

Не знам за какъв изпит става дума, но предполагам, че е свързан с висше образование и затова го поставям по 9-тия дом под управлението на Венера.
Меркурий не е имал връзка с Венера, но излиза от квадрат с Юпитер - елемент на 9-тия дом.
Последният мажорен аспект на Луната е бил тригон с Меркурий.

Мисля, че си взела изпита. Но не знам дали това имаш предвид под "дали се справих". Ако към това добавим лошото състояние на Меркурий и Луната, по-скоро не е 6-ца. Но пък състоянието им е било лошо и при явяването ти на изпита. Дали последното означава, че не си се и борила за най-високата оценка? Успех! Стискам палци!
Обратна връзка по този хорар,имам 4,но това не е достатъчно,за да продължа нататък.Този път не съм се справила.

« Отговор #6004 -: Април 19, 2013, 05:04:05 pm »
Съжалявам. Дано има поправка и се представиш по-добре на нея! Успех, Дани!

*

danito

• *
  • 118
« Отговор #6005 -: Април 19, 2013, 05:35:57 pm »
 Благодаря,конкурс беше,следващата година може да пробвам пак  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6006 -: Април 21, 2013, 05:35:42 pm »
Изпаднах в истерия покрай наближаващия срок за подаване на данъчни декларации за извънтрудови доходи.
Сега се опитвам да подредя всички хвърчащи бележки и установих, че ми липсват някои...
Освен това и попълването ме затруднява, моят случай е по-сложен - работя на трудов договор, имам доста сключени граждански, има и един за авторски права.

Въпросът е "Ще успея ли безпроблемно да подам данъчната си декларация до края на срока?".

В голяма паника съм, хич ме няма в подреждането на документи и бумаги.  :-X
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #6007 -: Април 21, 2013, 07:10:32 pm »
Ще се справиш в срока според мен.
Венера упр. АСЦ е силна в своя знак, не виждам в момента кой и какво, може да и нанесе поражение-
един вид да ти попречи. Предстои опозиция със Сатурн, който е ретро,Но според класическата астр-я
когато една планета прави аспект към R планет, то тази която е R и връща силите на планетата. И ако планетата
е в обител нещата завършват благоприятно.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6008 -: Април 21, 2013, 07:12:52 pm »
Ох, дано, че за пръв път попълвам такава декларация, голяма занимавка.

Всички данъци и осигуровки по гражд. договори са удържани авансово, но дан. декларация се подава задължително, в противен случай са предвидени големи глоби.

Цитат
Но според класическата астр-я
когато една планета прави аспект към R планет, то тази която е R и връща силите на планетата. И ако планетата
е в обител нещата завършват благоприятно.

Беше ми интересно да го науча, благодаря за споделената информация.  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #6009 -: Април 21, 2013, 07:17:29 pm »
Знам че бумагите са много, но аз разглеждах дали има нещо, което да ти попречи-АСЦ Венера-
Със сигурност ще успееш, паникьосала си се, Венера в  :blink:, може би по-трудно..но ще стане

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6010 -: Април 21, 2013, 07:18:51 pm »
Според мен ще стане в срок, още повече, че Луната в 11 дом (институциите) ще направи съвсем скоро хубав тригон с Венера.  :blink:

*

Asol

• 4140
« Отговор #6011 -: Април 23, 2013, 08:46:41 am »
Да предприема ли дълго пътуване и благоприятно ли ще бъде?

Благодаря за помощта,

Грейс, как се развиха тук нещата ? Извинявай, ако си дала обратна връзка, възможно е да съм пропуснала.

*

Grace

• 2257
« Отговор #6012 -: Април 23, 2013, 09:44:09 am »
Развиха се точно по хорара - пътувах, беше добре, но не мина без внезапно възникнали усложнения по ретро Сатурн в 6 дом / здраве на родител /, които за малко да отложат пътуването.   

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6013 -: Април 23, 2013, 02:47:50 pm »
Ще се справиш в срока според мен.

Давам обратна връзка  :blink:

Събрах всички хвърчащи бележки, намерих липсващите, взех си един ден отпуска днес и отидох да попълня на място декларацията, има такава услуга срещу заплащане. Опашките в данъчното (за подаване) са нереални - някои хора идват, чакат и се отказват, после пак идват. Пуснах документите по пощата с обратна разписка - да си гледат работата, всички данъци авансово съм платила!

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6014 -: Април 23, 2013, 04:30:48 pm »
Браво!  :clap: Много се радвам!

« Отговор #6015 -: Април 23, 2013, 04:41:18 pm »
Ще се изнеса ли скоро от вкъщи? 17 и 40 Пловдив
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6016 -: Април 23, 2013, 04:58:20 pm »

Дано не ми върнат декларацията за корекция.  ;D
Платих си за професионално попълване, но знам ли им акъла на данъчните, да не вземат да се хванат за нещо.
Липсващи и непредставени справки и бележки няма, всичко е пито-платено, надявам се да не ми губят повече времето, до следващата година поне.

Докато чаках на опашката за попълване, слухтях и научих интересни неща, дори намерих събеседници, поплюхме и Дянков.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #6017 -: Април 23, 2013, 05:00:36 pm »

Дано не ми върнат декларацията за корекция.  ;D
Платих си за професионално попълване, но знам ли им акъла на данъчните, да не вземат да се хванат за нещо.
Липсващи и непредставени справки и бележки няма, всичко е пито-платено, надявам се да не ми губят повече времето, до следващата година поне.
Данъчни декларации се подават при 'луна без курс' .  ;)

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6018 -: Април 23, 2013, 05:00:53 pm »
Все повече се уверявам, че Луната е от най-голямо значение в хорарите.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6019 -: Април 23, 2013, 05:02:44 pm »
Данъчни декларации се подават при 'луна без курс' .  ;)

Занапред ще знам, тази ми е първа, Луна в началото на Везни улучих.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.