Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1207778 Прегледи
*

ini

• **
  • 597
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #6020 -: Април 23, 2013, 05:05:25 pm »
Данъчни декларации се подават при 'луна без курс' .  ;)

Занапред ще знам, тази ми е първа, Луна в началото на Везни улучих.  :blink:
Дано всичко е наред, достатъчно си се занимавала сякаш. :)))

« Отговор #6021 -: Април 23, 2013, 05:08:31 pm »
Справила си се Лили, няма да ти я върнат! :blink:

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6022 -: Април 23, 2013, 05:42:23 pm »
Ще се изнеса ли скоро от вкъщи? 17 и 40 Пловдив
Ти си представена от Венера в Телец на трон в 8 дом. Предстои и опозиция със Сатурн (У4, дома) в твоя 2 дом. Да не би да имаш някакви финансови трудности и задължения? Според мен тази сходяща опозиция може би говори за напускане на дома. Луната обаче ще направи куинконкс с твоя с-р - ще е нужно някакво нагаждане, адаптация.
Доколкото знам, за нов дом се взима 4 от 4 дом, т.е. 7 дом, а негов с-р е Марс в Телец. Марс е в разходящ съвпад с твоя с-р и в разходящ куинконкс с Луната. Струва ми се, че вече имаш наум определено ново място, но тъй като Марс е в заточение, може би нещо не ти е допаднало, знам ли. Марс обаче е в същия знак като Венера, което показва, че това място ще избереш за нов дом.

« Отговор #6023 -: Април 23, 2013, 05:50:19 pm »
Ще се изнеса ли скоро от вкъщи? 17 и 40 Пловдив
Ти си представена от Венера в Телец на трон в 8 дом. Предстои и опозиция със Сатурн (У4, дома) в твоя 2 дом. Да не би да имаш някакви финансови трудности и задължения? Според мен тази сходяща опозиция може би говори за напускане на дома. Луната обаче ще направи куинконкс с твоя с-р - ще е нужно някакво нагаждане, адаптация.
Доколкото знам, за нов дом се взима 4 от 4 дом, т.е. 7 дом, а негов с-р е Марс в Телец. Марс е в разходящ съвпад с твоя с-р и в разходящ куинконкс с Луната. Струва ми се, че вече имаш наум определено ново място, но тъй като Марс е в заточение, може би нещо не ти е допаднало, знам ли.
Все пак, според мен опозицията Венера Сатурн показва предстоящо напускане на настоящия дом.
Имам възможност да се изнеса при моя приятел,но не ми допада,че живее с родителите си. Понякога е ужасно шумно и досадно,пък и искам самостоятелност далеч от родителски фигури. Но те ще напуснат апартамента чак след 3 години,а аз вече искам да живея с някой и да градя бъдеще с него. Но 3 години не ми се чака,а докато те са там не ми се ще да се местя. Объркана съм...
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #6024 -: Април 23, 2013, 05:57:47 pm »
Иначе Веско,страхотно тълкувание! Изумена съм!

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6025 -: Април 23, 2013, 07:23:23 pm »
Благодаря!  :P

« Отговор #6026 -: Април 24, 2013, 11:17:05 am »
Ще взема ли по-висока заплата този месец? Страшно съм любопитна!  :blink: Съжалявам,че не качвам карти,но по цял ден пиша от телефона  :blink: 12 и 15 Пловдив

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6027 -: Април 27, 2013, 12:47:36 pm »
Би трябвало да мине добре. Луната е без курс, което значи, че няма за какво да се притесняваш.

« Отговор #6028 -: Април 27, 2013, 03:07:57 pm »
Как ме приемат родителите на моя приятел? 15.03 часа Пловдив Ако правилно съм отброила,неговите родители трябва да се намират в 10-ти дом,4 дома след неговия. Имаме общ управител Меркурий. Незнам как трябва да разтълкувам това...

*

carmen

• *
  • 188
« Отговор #6029 -: Април 27, 2013, 03:46:18 pm »
Спирах се да задавам подобен въпрос, обаче точно в момента много ми писна, та..."Финансовите затруднения,които имам ще свършат ли това лято?"...от доста месеци насам имам чувството,че всичко потъва в дупка,при все че нямам промяна в доходите...

« Отговор #6030 -: Април 27, 2013, 04:11:13 pm »
Спирах се да задавам подобен въпрос, обаче точно в момента много ми писна, та..."Финансовите затруднения,които имам ще свършат ли това лято?"...от доста месеци насам имам чувството,че всичко потъва в дупка,при все че нямам промяна в доходите...
Не разбирам много от хорарни,но според мен нещата трябва да се раздвижат...На Луната и предстоят хубави аспекти,но се чудя понеже Управителя на втори е в седми дом дали няма да получиш помощ от партнъор? Нека се включат и други...

« Отговор #6031 -: Април 27, 2013, 05:16:47 pm »
Въпрос,зададен от приятелката ми-как ще се развият нещата при нея на любовния фронт? :-\

« Отговор #6032 -: Април 27, 2013, 05:31:12 pm »
Въпрос,зададен от приятелката ми-как ще се развият нещата при нея на любовния фронт? :-\
Луната е в апликиращ тригон с Уран,управител на 5-ти дом,който е в съвпад с Десцендента. Мисля че това е добър знак!

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6033 -: Април 27, 2013, 05:32:42 pm »
Въпреки че Луната ще направи като последен аспект тригон с Меркурий, твоя с-р, струва ми се, че финансовите проблеми едва ли ще свършат. Може да има известно подобрение, но едва ли парите, които може да получиш, ще са достатъчно (Марс У8 е в заточение, макар и в знака на Венера У2, твоите пари, но изгорен от Слънцето У11). Възможно е да изкараш нещо от странични дейности. Отминалата опозиция на Венера със Сатурн вероятно показва отминали финансови трудности, задължения). На Марс обаче тепърва му предстои опозиция със Сатурн, а Луната ще направи куинконкси с Венера и Марс. Не знам, но ми се струва, че едва ли нещата ще се оправят толкова скоро.  :-\
Този късен асцендент обаче - да не би да си задавала наскоро подобен въпрос?
« Последна редакция: Април 27, 2013, 05:41:09 pm от Veselin »

« Отговор #6034 -: Април 27, 2013, 05:41:24 pm »
Веско,ако е удобно би ли казал и нещо по моя въпрос? И не се сърдете много,че се обаждам  :blink:

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6035 -: Април 27, 2013, 05:47:08 pm »
Ами точно него гледам, но не знам как се тълкува общия управител. Ти си в 11-ия дом на родителите му - може би те възприемат като приятелка. Луната ще направи тригон с Меркурий - би трябвало отношението им да стане по-положително към теб.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6036 -: Април 27, 2013, 05:49:19 pm »
Ти казваш приятел, но каква ви е връзката? Чудя се дали не трябва да го разглеждаме по 5-и, а не по 7-и дом, тогава неговите родители ще са 4 от 5, т.е. по 8 дом.
Ето я и картата.

« Отговор #6037 -: Април 27, 2013, 05:50:19 pm »
И аз съм много объркана относно общия управител...

« Отговор #6038 -: Април 27, 2013, 05:52:54 pm »
Ами от 2 години сме заедно и не го възприемам по 5-ти,а по 7-ми дом...Но ще погледна и другия вариант сега.

« Отговор #6039 -: Април 27, 2013, 07:15:33 pm »

Има ли някое бившо гадже, което навремето ѝ се е правило на интересно, а сега тя да му е вирнала нос?
Липсва аспект между У1 и У7, така че развитие в полза на начало на връзка няма основание да се предскаже по тази карта.