Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1207030 Прегледи
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #6060 -: Април 28, 2013, 03:28:33 pm »
Има всякакви хора. Страхливци, които не могат да кажат истината в очите, колкото искаш. Трудно се намира човек на място, както се казва.

Трябва да си даваш повече време, за да опознаеш човека, преди да възлагаш надежди на него. Само времето показва кой е истински приятел и кой - краткотрайно познанство.

« Отговор #6061 -: Април 28, 2013, 04:39:16 pm »
Въпрос,зададен от приятелката ми-как ще се развият нещата при нея на любовния фронт? :-\

Има ли някое бившо гадже, което навремето ѝ се е правило на интересно, а сега тя да му е вирнала нос?
Липсва аспект между У1 и У7, така че развитие в полза на начало на връзка няма основание да се предскаже по тази карта.

Има бивш,но е решила да не се занимава.
Благодаря и на теб,и на Just_a_Dream за помощта.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #6062 -: Април 28, 2013, 05:18:40 pm »
Здравеите момичета може ли да помоля някой да качи картата на един хорар моля

« Отговор #6063 -: Април 28, 2013, 08:40:00 pm »
Какво е отношението му към мен? 18 и 20 Пловдив
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6064 -: Април 28, 2013, 09:04:16 pm »
Според мен, той те харесва много (Марс е заточен в знака на Венера, твоя с-р) в разходящ съвпад със Слънцето (негов У5) в 1-ия му дом - любовта му към теб би трябвало да е важна за него. Въпреки че може до известна степен да държи много и на себе си и на свободата си (Марс и Меркурий в неговия 1 дом). Венера в 8-ия ти дом показва по-скоро, че май твоето отношение към него е по-сериозно, отколкото неговото. Тази скорошна опозиция на Слънцето и Сатурн ми се струва говори за някакво неразбирателство в любовта между вас, вероятно съвсем скоро отминало. Дали пък той не си мисли, че криеш нещо в любовта от него (Уран, твой У5 в негов 12 дом)? Луната също е направила съвсем скоро опозиция с Юпитер (твоя У3) - може би някакво неразбиране в комуникацията от твоя страна. За Сатурн в 1 дом на питащия казват, че го представя като силно разтревожен и че не може да прецени правилно ситуацията. Струва ми се, че тригонът на Луната с Меркурий (негов У3) ще внесе повече яснота в неговите мисли и да се разберете.

« Отговор #6065 -: Април 28, 2013, 10:10:56 pm »
Благодаря,за включването но имай предвид,че ние нямаме връзка. Познати сме само...

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6066 -: Април 29, 2013, 04:11:41 am »
Хмм, странно...

« Отговор #6067 -: Април 29, 2013, 10:05:32 am »
Вчера в работата ми изчезна малка сума пари. Достъп до парите имаме само аз и шефовете ми. Чудя се дали те са ги взели или грешката е моя. Моля,помогнете ми да разбера...11ч и 2 минути Пловдив

« Отговор #6068 -: Април 29, 2013, 10:34:24 am »
За дом на изчезналите пари приемам 7-ми,понеже се намира на 6 дома от втори...Управител-Сатурн,ретрограден. Моя Управител е Луната,но тя не сключва аспект с него,за разлика от Управителя на шефовете-Марс,който е в опозиция със Сатурн. Последния аспект на Луната е сентагон с Уран. На Луната скоро и предстои да смени знака си-явно с парите вече се купува нещо. Да ги питам ли изобщо нещо или да си замълча...Как стоят нещата според вас?

« Отговор #6069 -: Април 29, 2013, 01:31:10 pm »
Здравейте на всички :) Въпросът ми е ще успея ли да премина вторият етап от конкурсната процедура,на първият не се представих много добре една от последните съм ,но имам шанс ако успея да премина вторият етап,т.е проверка на интелектуалните способности .Благодаря предварително
Сега разбрах защо толкова много обичам изгревите и залезите! Та това е времето когато деня и нощта прекарват заедно своя любовен миг във вечността!

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #6070 -: Април 29, 2013, 06:39:41 pm »
Ще се сдобия ли с нов компютър в работата,след празниците?/Както ми обещаха/

БЛагодаря :-[

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6071 -: Април 29, 2013, 06:55:09 pm »
Асцендентът и Луната в начални градуси показват, че все още е твърде рано и че обстоятелствата може да се променят. Твоят сигнификатор е в същия знак и дом като този на шефовете, изгорен все още от Слънцето (У10) - изглежда си зависима много от тях, а е възможно и да не се представяш толкова добре в работата, колкото ти се иска. Луната е също слаба, в заточение, в 3 дом. Обещаният компютър го разглеждам по 11 дом, понеже е техника, а и в случая У11 е Меркурий е в твоя 6 дом, този на работата. Луната ще направи сходящи хармонични аспекти с Марс (У1), У10 и У7 (шефовете), освен това ще направи съвпад и с Плутон (също твой съуправител и У2) - напълно възможно е да получиш обещания компютър. Последният аспект на Луната обаче ще е квадрат с Меркурий - може нещо да не останеш доволна от самия компютър.

« Отговор #6072 -: Април 29, 2013, 07:29:08 pm »
Веско,може ли да погледнеш и моята карта с изчезналите пари? Хайде,ще те черпя! Ама като взема заплата,че сега останах без пукнат грош...

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6073 -: Април 29, 2013, 07:37:34 pm »
Нямам кой знае какъв опит с хорари за изчезнали вещи и пари, но ще опитам. Качвам и картата.
А парите твои лични ли са били или служебни?

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #6074 -: Април 29, 2013, 07:37:44 pm »
Асцендентът и Луната в начални градуси показват, че все още е твърде рано и че обстоятелствата може да се променят. Твоят сигнификатор е в същия знак и дом като този на шефовете, изгорен все още от Слънцето (У10) - изглежда си зависима много от тях, а е възможно и да не се представяш толкова добре в работата, колкото ти се иска. Луната е също слаба, в заточение, в 3 дом. Обещаният компютър го разглеждам по 11 дом, понеже е техника, а и в случая У11 е Меркурий е в твоя 6 дом, този на работата. Луната ще направи сходящи хармонични аспекти с Марс (У1), У10 и У7 (шефовете), освен това ще направи съвпад и с Плутон (също твой съуправител и У2) - напълно възможно е да получиш обещания компютър. Последният аспект на Луната обаче ще е квадрат с Меркурий - може нещо да не останеш доволна от самия компютър.
Благодаря ти Веско,
хем хубаво звучи -хем лошо :(
Там е работата,че не мога да си върша добре работата,заради това,че този който имам,не ми служи ,защото е почти брак/бракуван/.
Та,ако задам вдруги ден въпроса пак,дали ще получим яснота?

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6075 -: Април 29, 2013, 07:41:04 pm »
Мисля, че няма смисъл да задаваш въпроса пак - тази карта си остава валидна, а и следващата карта може да не бъде вярна.
Това, че си зависима в работата от компютъра си личи от изгорения от Слънцето Марс. Дано обаче шефовете да ни дадат пак някакъв не добре работещ компютър.  :-\

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6076 -: Април 29, 2013, 07:50:41 pm »
Нямам кой знае какъв опит с хорари за изчезнали вещи и пари, но ще опитам. Качвам и картата.
Ако са служебни, по-скоро виж дали не си оставила някъде вкъщи. Сатурн е в 4 дом, ретро - би трябвало парите да се намерят бързо. Ако са лични, тогава ги взимам по 2 дом, Слънцето, той е в разходящ съвпад с Марс - може наистина да са у шефовете ти. Пак са в ъглов дом, би трябвало да бъдат намерени бързо.
По-добре и някой друг да се включи.

« Отговор #6077 -: Април 29, 2013, 08:03:08 pm »
Парите бяха служебни. Виж моето тълкувание. Кази ми и ти какво мислиш...

« Отговор #6078 -: Април 29, 2013, 08:08:31 pm »
Не са вкъщи. Проверих си чантата с която бях предния ден. Питах шефовете-казаха,че нищо не знаят. Ситуацията е объркана. Хем Сатурн е в ъглов дом и уж лесно трябва да се намерят,а пък ако шефовете са ги взели никога няма да ги върнат. Това ще е унизително за тях...

« Отговор #6079 -: Април 29, 2013, 08:15:25 pm »
Ще се сдобия ли с нов компютър в работата,след празниците?/Както ми обещаха/

По-скоро Не. Ако Да - няма да е точно нов.....!
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....