Здравейте от мен в тази тема отново! :blink:
Напоследък имам разнородни здравословни проблеми, ходих при различни специалисти да чуя мнения и всички ми казват, че няма нищо сериозно, за което да се притеснявам. Въпреки всичко, аз съм доста паникьосана относно здравословното си състояние и попринцип подобни неща силно ме тревожат. Затова реших да сложа една хорарна карта и да чуя вашите мнения - Според вас има ли нещо сериозно, за което трябва да се притеснявам в здравословен план? Искрено се надявам безпокойството ми да е напразно, благодаря предварително!
А кожни, или дихателни здр. проблеми имала ли си скоро, тази зима? Понякога упоритите алергии завършват с такива неща. Луната е в знак на екзалтацията на венера, последният й аспект е хубав с тронова венера, у-л на 6, а той е "какво-кое боледува". Картата показва,че няма защо да се тревожиш, обаче ти не се чувстваш така.
Сливици, щит. жлеза, лимфни възли, все от сферата на риби-телец.
Понякога заради лимфни възли правят изследване за оливяване-диференциално броене, правиха ли ти? Назначават разнообразни витамини и добавки и нещата се оправят, но за месец-два, не веднага. Поначало подутите възли се смаляват до нормално състояние по-бавно. Не се тревожи излишно, всичко ще се оправи

За здраве-луната е минала през секстил със слънцето, освен всичко друго-какво по-хубаво от това? Слънцето управлява 9-краят, успехът на лечението и е в твоя 6 дом-реално ти е помогнато адекватно.