Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1204944 Прегледи
*

Veselin

• 2737
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #6180 -: Май 06, 2013, 07:45:10 am »
И по двата хорара ми се струва, че "не". По втория, Луната ще направи съвпад с Нептун, но не в рамките на този знак, което при хорарите не се взема под внимание.

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #6181 -: Май 06, 2013, 07:53:11 am »
благодаря

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #6182 -: Май 06, 2013, 09:32:11 am »
Здравейте от мен в тази тема отново!  :blink:
Напоследък имам разнородни здравословни проблеми, ходих при различни специалисти да чуя мнения и всички ми казват, че няма нищо сериозно, за което да се притеснявам. Въпреки всичко, аз съм доста паникьосана относно здравословното си състояние и попринцип подобни неща силно ме тревожат. Затова реших да сложа една хорарна карта и да чуя вашите мнения - Според вас има ли нещо сериозно, за което трябва да се притеснявам в здравословен план? Искрено се надявам безпокойството ми да е напразно, благодаря предварително!
А кожни, или дихателни здр. проблеми имала ли си скоро, тази зима? Понякога упоритите алергии завършват с такива неща. Луната е в знак на екзалтацията на венера, последният й аспект е хубав с тронова венера, у-л на 6, а той е "какво-кое боледува". Картата показва,че няма защо да се тревожиш, обаче ти не се чувстваш така.
Сливици, щит. жлеза, лимфни възли, все от сферата на риби-телец.
Понякога заради лимфни възли правят изследване за оливяване-диференциално броене, правиха ли ти? Назначават разнообразни витамини и добавки и нещата се оправят, но за месец-два, не веднага. Поначало подутите възли се смаляват до нормално състояние по-бавно. Не се тревожи излишно, всичко ще се оправи ;D
За здраве-луната е минала през секстил със слънцето, освен всичко друго-какво по-хубаво от това? Слънцето управлява 9-краят, успехът на лечението и е в твоя 6 дом-реално ти е помогнато адекватно. ;D
« Последна редакция: Май 06, 2013, 09:46:14 am от Enigma »

« Отговор #6183 -: Май 08, 2013, 08:08:36 pm »
Здравейте! Колата на моя приятел се развали.Даде я на ремонт,но се чуди дали ще я оправят.Негов У1 е Плутон,за управител на колата приемам Сатурн,въпреки,че куспидата на втори дом е в Стрелец.Все пак заема почти цялата част на дома,а е и стар управител на Водолей.Все пак колата се гледа по втори и трети дом.Интересното е че неговия управител и управителя на колата са във взаимна рецепция,но пък управителя на колата е в 12-ти дом.От което заключвам,че ще се появи проблем,за който той не е предполагал.Вие как мислите?
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6184 -: Май 09, 2013, 07:05:10 am »
Здравейте! Колата на моя приятел се развали.Даде я на ремонт,но се чуди дали ще я оправят.Негов У1 е Плутон,за управител на колата приемам Сатурн,въпреки,че куспидата на втори дом е в Стрелец.Все пак заема почти цялата част на дома,а е и стар управител на Водолей.Все пак колата се гледа по втори и трети дом.Интересното е че неговия управител и управителя на колата са във взаимна рецепция,но пък управителя на колата е в 12-ти дом.От което заключвам,че ще се появи проблем,за който той не е предполагал.Вие как мислите?
Да, правилно предполагаш, може да се появи и друг проблем, освен това с-р на колата (доколкото знам, автомоболите се разглеждат по 3 дом като вид движимо имущество) е ретро, което предполага забавяне с ремонта, а е много възможно и да се наложи да я носи повторно на ремонт (Луната ще направи опозиция със Сатурн). Твоят приятел е представен от Марс в 6 дом (вероятно в момента си има доста грижи), а също и от ретро Плутон в негов 2 дом, който вероятно показва, че в момента е финансово затруднен. Венера (У7) представлява сервиза, където я е оставил на ремонт, а Венера е на трон в техен 1 дом - хората си разбират добре от работата. Смятам, че ще успеят да оправят колата накрая, тъй като на Луната и предстои съвпад с Марс (У1), тригон с Плутон (съУ1), а последният и аспект е съвпад с Венера.

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #6185 -: Май 09, 2013, 11:09:13 am »
Може да изглежда смешно отстрани, но направо съм потресена - вчера докато си присаждах цветята в по-големи саксии, намерих някакъв вързоп в корените на едното   :-X. Беше прогнил от влагата и пръста, та не можах да разбера, какво е имало вътре, но самия плат увит като пашкул си стоеше. Та въпросът ми е - това някакъв нескопосан опит за магия ли е?
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

« Отговор #6186 -: Май 09, 2013, 11:15:37 am »
Магиите по 8-ми или по 12-ти дом да ги търсим?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6187 -: Май 09, 2013, 11:20:25 am »
Според индийците са по 8 дом (окултни практики).

В западната астрология може да има връзка с двата дома - 8ми и 12ти.

По 8 дом е всякакъв вид енергийна намеса, по 12 дом е всичко скрито - "домът на тайните врагове".
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #6188 -: Май 09, 2013, 11:20:59 am »
Според мен са по 8-ми - У8 и на АСЦ Венера си е в 8-ми и Юпитер там, хорарът отразява точно въпроса ми, ама дали е "да" или "не", не мога да преценя  :-\.
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

« Отговор #6189 -: Май 09, 2013, 11:21:38 am »
Веско,страхотен си! Перфектно тълкувание! Като оправят колата,ще те черпим! Че сме много притеснени сега! Страшно сме зависими от нея...

« Отговор #6190 -: Май 09, 2013, 11:45:29 am »
Таня,картата ти ми се вижда сложничка! Ти и магията имате общ управител. Според мен наистина може да има енергийна намеса понеже твоя управител попада в 8-ми дом,но все пак там е на трон и вероятно показва,че имаш силна защита от подобни енергийни въздействия. Венера е в квадрат с Нептун,който управлява в известна степен този тип въздействия,но също и самозаблудите. Сатурн в твоя първи дом показва притеснението ти...

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6191 -: Май 09, 2013, 11:54:23 am »
Според мен, когато с-ра на човек е в 8 дом, понякога показва, че човек може сам да си въобразява за нещо такова. Освен това няма разходящ аспект нито между Меркурий и Венера (У12), нито между Луната и Венера, а освен това Венера скоро ще смени знака, което може да говори, че сама ще промени отношението си към въпроса.
Лично аз не вярвам в магии, нищо, че понякога наистина има хора, които се опитват да правят.  :P

« Отговор #6192 -: Май 09, 2013, 11:57:50 am »
И аз мисля като Веско. У1 в 8-ми дом, АС на Виа комбуста, Сатурн в 1-ви дом, У1 под лъчите на Слънцето и Луната е на път да бъде изгорена от Слънцето - все признаци за силната тревога на питащия. У1 Венера е тронова - they can't touch you.

PS. Не вярвам, че опитите за магии действат. Хората, които правят тези опити, вярват.

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #6193 -: Май 09, 2013, 11:58:14 am »
Таня,картата ти ми се вижда сложничка! Ти и магията имате общ управител. Според мен наистина може да има енергийна намеса понеже твоя управител попада в 8-ми дом,но все пак там е на трон и вероятно показва,че имаш силна защита от подобни енергийни въздействия. Венера е в квадрат с Нептун,който управлява в известна степен този тип въздействия,но също и самозаблудите. Сатурн в твоя първи дом показва притеснението ти...
Благодаря!
Нали и Луната се разглежда в хорарите - и тя е силно поставена в Телец, но има и доста сходящи съвпади, май отговора клони към "да". Интересно, Телецът се свързва с природата и растенията, а Управителите на АСЦ, 8-ми и 12-ти дом + Луната са в Телец, което съответства с това, къде намерих "нещото" - заровено в корените на цветето.
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6194 -: Май 09, 2013, 12:01:37 pm »
Не си създавай излишни тревоги, така само ще си навредиш сама. Ако някой иска да ти направи зло, на него ще му се върне. Магията не действа, ако сами не я допуснем до себе си.

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #6195 -: Май 09, 2013, 12:02:35 pm »
Мирабела, Веско, благодаря  :blink:!
Едно е да се опитат, друго е да успеят, на мен по-скоро ми беше интересно, дали е поставено с такава ( лоша ) цел.
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6196 -: Май 09, 2013, 04:50:59 pm »
Има ли той чувства към мен? мерси :)
Защо казват, че когато сатурн е в 1 дом е много неблагоприятна ситуация?
Според мен има - неговият с-р и У5 са в знака на Венера, твоя с-р. С този Уран на асцендента може временно да е раздразнен от нещо. На Венера и предстои знака - може ти да промениш своето отношение към него.
За Сатурн в 1 дом казват, че питащият чувства, че положението е много лошо и дори направо трагично. В случая, Сатурн е направил опозиция с вашите с-ри, така че каквито и търкания да сте имали, те би трябвало да са отминали вече.

*

aiofe

• 42
« Отговор #6197 -: Май 10, 2013, 03:42:00 pm »
Въпросът ми е ще спечелим ли субсидията, за която сме кандидатствали? т.е ние ли ще сме избрани?
благодаря!

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #6198 -: Май 10, 2013, 04:07:24 pm »
Може да изглежда смешно отстрани, но направо съм потресена - вчера докато си присаждах цветята в по-големи саксии, намерих някакъв вързоп в корените на едното   :-X. Беше прогнил от влагата и пръста, та не можах да разбера, какво е имало вътре, но самия плат увит като пашкул си стоеше. Та въпросът ми е - това някакъв нескопосан опит за магия ли е?

Танче с тоя сатурн в първи едва ли може да се каже истината според мен- но дори само това, че сигнификатора на въпроса, на тайните врагове, а и на теб самата е един и същ- едното тълкуване е да не би да си го внушаваш..но този сатурн в първи- като, че ли за това е така поставен там като удивителна- все едно нищо да не виждаш..Всичко тук в ситуацията би ме накарало много да се замисля. Опозето на луната със сатурн- това е директното изправяне срещу пречката, която те стопира по един един друг начин..иди да говориш с вещи по въпроса хора- съвет от мен.
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6199 -: Май 10, 2013, 05:42:01 pm »
Въпросът ми е ще спечелим ли субсидията, за която сме кандидатствали? т.е ние ли ще сме избрани?
благодаря!
Вие, питащите, както и субсидията (У8) сте представени от Венера в 8 дом. Венера съвсем скоро е сменила знака -  преминала е от Телец, където е била на трон, в Близнаци, където няма особени достойнства, което може да говори, че вероятно сте преминали по-назад в класирането. Освен това, Луната няма да успее да направи точен съвпад с Венера, докато е в настоящия знак, затова ми се струва, че по-скоро няма да спечелите субсидията.
« Последна редакция: Май 10, 2013, 05:46:16 pm от Veselin »