Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1206214 Прегледи
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #6280 -: Май 18, 2013, 10:36:04 pm »
Благодаря ви, Веско и Акрукс :blink:

ОВ:
Един час след пускане на хорара вече се разхождахме из Главната :blink: После отидохме да хапнем от моите произведения ;D Направо се изненадах от себе си как успях сама да приготвя толкова неща... :o Опитаха от всичко, ядоха с наслада, а аз много се радвах ;D Черешовият пай събра овациите :P Супер си прекарахме!
Явно соларният ми АС в рак в 5-ти дом си казва думата... :rolleyes:

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6281 -: Май 18, 2013, 10:38:42 pm »
А от пая нищо ли не остана?  :unsure: ;D

« Отговор #6282 -: Май 19, 2013, 09:05:09 am »
Пак съм аз и пак ще питам за шарка   :lol:

От миналата седмица отговорът е отрицателен, включиха се Мирабела и Папи и казаха НЕ, наистина жената не се разболя от шарка, обаче най-ненадейно днес ме събудиха да ми кажат, че един наш колега (мъж на 25 години е болен), пъпките са избили тази сутрин, тя имаше контакт с него преди 2 дни, пак питам Е. ще се разболее ли от шарка?
Пак по картата поне на мен ми се струва, че няма, У на 6 дом за нея (Меркурий) е на трон, не му предстои аспект със Сатурн, за да има положителен отговор, в квадрат е с Луната, която е косингнификатор, това си е още едно не.
От друга страна на мен Е. ми е приятелка, ако я гледам по 11 дом, то пак не излиза да е болна (бях чела, че ако сигнификаторите имат един и същи управител, то изходът е положителен). Дано и този път и се размине, защото е на финалната права, малко остана до голямото събитие и вече нямам думи да я успокоявам, че всичко ще се оправи и т.н.

"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

Uran

• 6041
« Отговор #6283 -: Май 19, 2013, 09:07:11 am »
Жената бременна ли е?
Ако е, вероятно трябва да гледаме не нейния управител, а този - 5 дом. :(

« Отговор #6284 -: Май 19, 2013, 09:20:58 am »
Да, бременна е, значи трябва да гледаме 5 от 7 така ли? Значи Венера, обаче тя няма отношение със Сатурн. Даже е в сходящ квадрат с косигнификатора на жената.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

Uran

• 6041
« Отговор #6285 -: Май 19, 2013, 09:26:13 am »
Виж, аз не разбирам от хорари, но подтекстът на въпроса ти е- дали всичко е наред с бебчето, нали? Това ни интересува.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6286 -: Май 19, 2013, 10:17:33 am »
Щом я назоваваш по име, би трябвало да се гледа по 7 дом.

« Отговор #6287 -: Май 19, 2013, 02:57:43 pm »
Здравейте. Имам следното питане:
Да започна ли да продавам дрехи онлайн, ще има ли това успех?
19.05.2013 15:55 Варна

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6288 -: Май 19, 2013, 08:22:15 pm »
Ти си представена от Венера в Близнаци в 9 дом. Меркурий, който е неин диспозитор и естествен с-р на търговията, също е там, както и Юпитер, който е У3. Луната е в разходящи квадрати с Венера и Меркурий и е в твоя 12 дом - вероятно все още не знаеш дали да предприемеш нещо, освен това с този ретро Сатурн във 2 дом имаш и финансови затруднения в момента. Луната ще направи квадрат с Юпитер - вероятно в началото ще срещнеш известни трудности, но след това ще имаш успех (Венера ще направи съвпад с Юпитер). Луната ще направи тригон с Марс, У2 - финансовото ти положение вероятно ще се подобри.

*

Morena

• *
  • 199
« Отговор #6289 -: Май 19, 2013, 09:41:49 pm »
Здравейте, имам отново въпрос за майка ми, и преди съм  задавала въпроси, а сега ще попитам отново ''лекарите ще   поставят ли точна диагноза на ''М'' скоро?'' Странно, но я лекуват без диагноза. Просто се мина страшно много време и никакво лечение не помага.  :'( 
22:34 Стара Загора. Нямам карта, преинсталирах си компютъра и нямам програмата.

« Отговор #6290 -: Май 19, 2013, 09:46:21 pm »
Благодаря ви много! :) Бих преглътнала трудностите само да знам, че ще имам успех и най-накрая ще започна да си изкарвам парите от вкъщи, оставена на спокойствие.

*

Morena

• *
  • 199
« Отговор #6291 -: Май 19, 2013, 10:37:14 pm »
Здравейте, имам отново въпрос за майка ми, и преди съм  задавала въпроси, а сега ще попитам отново ''лекарите ще   поставят ли точна диагноза на ''М'' скоро?'' Странно, но я лекуват без диагноза. Просто се мина страшно много време и никакво лечение не помага. 
А какво лекуват- нали лекарствата имат упътване, в което пише за какво са предназначени... Луната е извършила квадрат с Венера У1 на майка ти и опозиция с Нептун У6 за нея.
Луната е диспозитор на интерсептиран знак в нейния 10д, описващ лечението, а един вмъкнат знак в даден дом действително не може пълноценно да се изяви. Луната е в неин 12д- лечението свързано ли е с психосоматични прояви или разположението на Луната показва, че майка ти не е наясно с лечението, което са назначили.
Меркурий У9, У10 е в сходящ съвпад с Венера У1- предстои да се срещне с лекар специалист, който ще я излекува- Венера У1 в сходящ съвпад с Юпитер съУ6
Възпаление - Само това показват изследванията, не е ясно на кой орган.     И така от февруари с температура. Без болки без нищо друго.

*

Morena

• *
  • 199
« Отговор #6292 -: Май 20, 2013, 05:42:22 pm »
Възпаление - Само това показват изследванията, не е ясно на кой орган.     И така от февруари с температура. Без болки без нищо друго.
хм, Нептун У6 в 5д, Уран У5 в 6д, а Сатурн У5 ретро в 1д- да няма хроничен ревматизъм, който оказва влияние на сърцето
Изследвана е за ревматизъм, няма такъв, но имало нещо на костите, което било много леко, и не причина за състоянието й. Страхувам се да не е  нещо онкологично.  :'( :'( :'( :'( :'( :'(

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #6293 -: Май 20, 2013, 09:23:53 pm »
Един мой близък утре има матури и е много притеснено детенцето. Попитах: "... (назован по име)  ще си вземе ли матурите?

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #6294 -: Май 21, 2013, 09:10:11 am »
akruks, благодаря :wub:

*

aiofe

• 42
« Отговор #6295 -: Май 21, 2013, 12:08:12 pm »
Ще намерим ли нови клиенти? Работим на частно и доста трудно намираме клиенти, респективно финансите са малко...

*

Нова

• 3491
« Отговор #6296 -: Май 21, 2013, 12:23:59 pm »
Пак попитай друг път, че как пък го уцели този суперкъсен градус?

Обаче, другари, това че съвпада с Регулус и нерадикалността може ли да значи, че няма от какво да се притеснява?

*

aiofe

• 42
« Отговор #6297 -: Май 21, 2013, 01:00:08 pm »
ха дано! А късния градус, по- принцип не е много положителен, нали?

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6298 -: Май 21, 2013, 01:24:16 pm »
Може да говори, че ситуацията няма да има развитие засега. Освен това и Луната е в разходящ тригон с твоя с-р Слънцето.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6299 -: Май 21, 2013, 09:52:52 pm »
Имам и аз едно въпросче.  :blink:

След толкова продължителна и трескава подготовка надявам се всичко да завърши с успех.

Ще сключим ли сделка с иранците?

22.38, Варна

Задавам въпроса от името на фирмата, клиентите би трябвало да са по 7 дом. Тази седмица пристигат и ще се водят преговори. В офиса луднаха всички.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.