Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1206431 Прегледи
*

satin_

Re: Хорарни въпроси
« Отговор #6300 -: Май 21, 2013, 09:55:11 pm »
Ще вземе ли да се случи нещо положително в скоро време, защото ми омръзна, всеки ден нови негативи и нищо хубаво, което поне временно да замаже положението  :41:

« Отговор #6301 -: Май 21, 2013, 10:05:01 pm »
Ще вземе ли да се случи нещо положително в скоро време, защото ми омръзна, всеки ден нови негативи и нищо хубаво, което поне временно да замаже положението  :41:

ти пък намери кога да питаш... в ден с тау-квадрат!!!!
Едни положителни промени се очертават... не ти е работа!  ;D
ирландската пастирка насрочи за днес 1-я ден на парламента... ти пък питаш за положителни промени.. май всички сме се побъркали в БГ
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6302 -: Май 21, 2013, 10:06:29 pm »
Мани го тау-квадрата, в Хорарната астрология се гледат сходящите апекти на Луната, ако се пита какво ще е развитието на въпроса.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #6303 -: Май 21, 2013, 10:08:18 pm »
Мани го тау-квадрата, в Хорарната астрология се гледат сходящите апекти на Луната, ако се пита какво ще е развитието на въпроса.

Е, и какво показва луната? Дай да видим....
Въпросът е така зададен, че не е ясно за какво се отнася.
"нещо положително" - на кого!? в какъв аспект? в каква област?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6304 -: Май 21, 2013, 10:10:37 pm »
Ако правилно разбирам, Луната пренася светлина от Меркурий и Венера, с които вече е направила тригон, към Юпитер, с който предстои да направи. По принцип това се счита за положителен знак, но зависи на какво са сигнификатори тези планети и дали са свързани по някакъв начин с въпроса и съответните домове.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #6305 -: Май 21, 2013, 10:19:32 pm »

Ще сключим ли сделка с иранците?

Сключвайте бързо, че войната идва... скоро.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6306 -: Май 21, 2013, 10:22:19 pm »
Ние сме готови, те се бавят.

Едни украински евреи в края на миналата година също се чудеха дали да си изнасят парите от кипърската офшорка в бг фирма или да изчакат... Изчакаха. Накрая настъпиха драстични промени в кипърската банкова система, не могат да си изтеглят парите сега.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #6307 -: Май 21, 2013, 10:39:15 pm »
Куинконкс м/у луна и марс-в знаци на венера
Проблеми ще има, дано да не е не

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6308 -: Май 22, 2013, 08:18:03 am »
и не се бавят те, от ваша страна е имало отлагане и като гледам как се наредили Юпитер У1, У12, съУ3 за вас и Меркурий У1, У3, У12 за тях в техен 12д- криминална история отвсякъде
ПФ в 8д с диспозитор Слънцето У8 в сходящ съвпад с Юпитер У1- ще е печеливша сделката за вас.

Не, не сме отлагали нищо, всичко беше уредено, трябваше да идват още преди празниците. От средата на април ги чакаме, тогава направихме и бизнес покани.

А за крими история дано не си права - и ние се притесняваме да не ни изпързалят накрая. Дотук всичко е на наши разноски, само с експресни преводи сме вътре доста пари, да не говорим за други разходи - хотелско настаняване, рентакар... И ако идват само на разходка без намерение да инвестират, направо ми е жал за нашия шеф, той е непоправим оптимист - стелиум във Водолей, Луна в Овен, нито един мажорен аспект на Сатурн към лична планета.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #6309 -: Май 22, 2013, 08:20:01 am »
Пуу-един водолей да харесаш-пу пу :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6310 -: Май 22, 2013, 08:23:33 am »
Пуу-един водолей да харесаш-пу пу :)

Щото не е сатурнов.  ;D

Че за Водолеите не съм казала, че никой от тях не харесвам - съотношение харесване/нехаресване е 50/50 или да кажем 70/30 (30% са готините).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #6311 -: Май 22, 2013, 08:37:37 am »
Айде айде :)
Ти имаш проблем със сатурн, не със сатурнови водолеи :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6312 -: Май 22, 2013, 08:53:23 am »
А може и те, моят Сатурн си е читав отвсякъде. Проблемът е, че привличам хора, които изразяват негативни сатурнови характеристики. И нито го осъзнават, нито могат да се превъзпитат. Сблъсъкът е между Сатурн и Плутон. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6313 -: Май 22, 2013, 07:47:00 pm »
Останалото е както написах- сделка ще има, пари от нея също.

Дано си права. С първите няколко клиента нямахме късмет - само отправят запитвания, ангажираме се с подготовки и документация, накрая се покриват. Появи се и един тарикат, представящ се за сериозен, после направи опит да ни заобиколи.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #6314 -: Май 23, 2013, 09:29:31 am »
Ели болна ли е от шарка?
Въпросът е на пръв поглед маловажен, но жената е бременна и е имала контакт с болно дете, много е притеснена, но от това, което виждам аз на картата няма повод за това, Луната е без курс, няма връзка между нея и нейния 6 дом(Венера-Марс), кажете и вие, ако имате време и желание, но за мен не е болна от шарка.

ОВ: Минаха повече от 2 седмици след контакта  с болното дете, не се разболя, Мирабела и Папи познаха.
П.С. Сега треперим още околоо седмица, защото миналата седмица най-изненадващо и неочаквано се разболя един колега, с когото тя се здрависа 2 дни преди да му избие обривът.
« Последна редакция: Май 23, 2013, 10:54:55 am от issidorra »
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #6315 -: Май 23, 2013, 06:07:35 pm »

« Отговор #6316 -: Май 23, 2013, 07:25:53 pm »
Не мисля, че ти се сърди. Няма за какво - управителите ви не са били в контакт (напрегнат аспект) наскоро. Луната също не е била в мажорен аспект с управителя на квезита. Квезитът е представен от Венера в Близнаци. Това не е знак, където твоят управител Марс или Луната са заточени или в падение.
Луната в хорара е в падение и на "изгорения път". Възможно е емоциите вътре в теб да бушуват и да са взели връх. Не си внушавай черни мисли.

*

Uran

• 6041
« Отговор #6317 -: Май 23, 2013, 07:30:27 pm »
Муун, доста си се филмирала, а и той ти въздейства по някакъв начин ;).
Нещо като емоционален ступор преживяваш (струвами се)- това зради съвпада на Луна с ретро Сатурн в 12 дом, че и скорпион. Има някаква неяснота, а може би и ревност (заради скорпион).

« Отговор #6318 -: Май 23, 2013, 07:31:52 pm »
Благодаря ви много,Мирабела и Уран! :wub:

п.с.
Цитат
а и той ти въздейства по някакъв начин
-да,признавам си. ;)

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6319 -: Май 23, 2013, 08:15:47 pm »
Според мен има нещо недоизказано/ недоразбрано между вас. Би трябвало обаче скоро да се разберете и да възстановите отношенията си.