Имам един въпрос, попаднах в една странна ситуация. Мой много близък приятел с когото се познаваме от години тръгна с момиче, с което се предизвика конфликт. На който не бях аз инициатор, но изкарват мен виновна. Веднъж нещо лошо не съм казала за нея, но тя отправи нападки към мен и ме обвини че им преча на връзката или по-точно че преча на него да бъде щастлив.
Въпросът е "ще мине ли добре ситуацията с Х." (Х. е момичето, неговата приятелка, назована по име) Тя очевидно го настройва против мен, но в действителност не ми се вярва да си развалим приятелството с него... но всичко е възможно. Тя обаче в момента заминава в друга държава за месеци, а той остава тук.
Като гледам последния аспект на Луна - с мен, си мисля че няма да мине безпроблемно и ще има кофти последици? Но дали по картата може да се каже, какво ще стане, с техните взаимоотношения, както и с тези между мен и него.
Трудно ми е с карти, свързани с 3ма човека, мисля че той би трябвало да е Марс, защото е управител на неин 5ти и на мой 11ти, което се връзва. Въобще ситуацията е много объркана.. но да не изпадам в подробности. Човекът е от значение за мен и държа на него и приятелството ни, но ако той продължи за напред връзката си с нея е ясно че рано или късно, нашето приятелство ще се прекрати. Но не по мое желание, аз нямам проблем с тяхната връзка, но тя би имала.