Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1205699 Прегледи
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #6340 -: Май 25, 2013, 07:05:28 pm »
И според мен ще продължат, още повече, че Луната ще направи и квадрат с ЛФ в 7 дом.

Благодаря ти,Веско. :blink:

« Отговор #6341 -: Май 25, 2013, 07:17:55 pm »
Акруск, :88: .

« Отговор #6342 -: Май 25, 2013, 07:19:27 pm »
Ще бъда ли поканена да пътувам служебно за събеседване от Атина до Никозия това лято?

Въпросът го задавам от трета държава в момента, тоест не е от Гърция или от Кипър, а от различна от предходните локация (ако това има значение изобщо).

На мен много ми се иска, но всичко зависи от висшестоящи ръководители на конкретната организация. При множеството опозиции на Луната, при това и пълнолуние, вероятно отговора клони към не.
Е, какво като е пълнолуние, то по новолуние не е добре да се пита, по-скоро часовете преди да настъпи точното новолуние.
Сега, добре си написала подробности за това, къде се намираш- в картата също излиза, че съвсем скоро си отпътувала надалеко- У1 в разходящ съвпад с У9 в 9д, но подробностите около самия въпрос не са ми много ясни, та значи- ти в момента работиш, кандидатствала си за друга работа и очакваш да те поканят на интервю, така ли?
От висшестоящите ще си добре приета и ще имаш успех в кариерата- Меркурий У1 се е запътил към съвпад с Мц, но ако въпросът ти се отнася за нова работа, по която имаш намерение да кандидатстваш- Луната У11 в 3д, то Луната в сходяща опозиция с Меркурий У1, а между У3 на теб и отсрещната страна няма сходящ положителен аспект- може и да не получиш покана

Акрукс, благодаря много че се включи с коментари!

Пращам ти съобщение на лични.
You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you!

*

carmen

• *
  • 188
« Отговор #6343 -: Май 25, 2013, 07:55:11 pm »
Мъжът ми започна ново начинание,за което за разлика от него съм доста скептична,че ще е успешно..въпросът ми е "Ще му донесе ли добри доходи през следващия месец?"
Мъжът ти е представен от ретрограден Сатурн в негов 11д на новото начинание, във взаимна рецепция е с Плутон У11 в негов 12д- нещо укрива във връзка с тази дейност и като се вземе предвид,че планетите са ретро, то няма да потръгнат нещата първоначално, но пари ще им- Луната от 11д е в сходящ тригон с Уран У2 на мъжа ти, което е обнадеждаващо.
akruks,супер си както винаги, за пореден път ме изумяваш колко точно напипваш нещата! Благодаря ти!Ретроградността е показател,че няма да се получи според плановете или ще даде забавяне както си писала,че първоначално няма да потръгнат?
Веселин,благодаря и на теб за коментара. И двамата сте единодушни, предвид абсолютната ми скептичност ми подействахте обнадеждаващо...
Мъжът ми започна ново начинание,за което за разлика от него съм доста скептична,че ще е успешно..въпросът ми е "Ще му донесе ли добри доходи през следващия месец?"
Според мен "да" - Луната ще направи тригон с Уран, негов У2.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #6344 -: Май 25, 2013, 10:09:33 pm »
Имам един въпрос, попаднах в една странна ситуация. Мой много близък приятел с когото се познаваме от години тръгна с момиче, с което се предизвика конфликт. На който не бях аз инициатор, но изкарват мен виновна. Веднъж нещо лошо не съм казала за нея, но тя отправи нападки към мен и ме обвини че им преча на връзката или по-точно че преча на него да бъде щастлив.
Въпросът е "ще мине ли добре ситуацията с Х." (Х. е момичето, неговата приятелка, назована по име) Тя очевидно го настройва против мен, но в действителност не ми се вярва да си развалим приятелството с него... но всичко е възможно. Тя обаче в момента заминава в друга държава за месеци, а той остава тук.
Като гледам последния аспект на Луна - с мен, си мисля че няма да мине безпроблемно и ще има кофти последици? Но дали по картата може да се каже, какво ще стане, с техните взаимоотношения, както и с тези между мен и него.
Трудно ми е с карти, свързани с 3ма човека, мисля че той би трябвало да е Марс, защото е управител на неин 5ти и на мой 11ти, което се връзва. Въобще ситуацията е много объркана.. но да не изпадам в подробности. Човекът е от значение за мен и държа на него и приятелството ни, но ако той продължи за напред връзката си с нея е ясно че рано или късно, нашето приятелство ще се прекрати. Но не по мое желание, аз нямам проблем с тяхната връзка, но тя би имала.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #6345 -: Май 26, 2013, 07:22:23 pm »
благодаря akruks, днес разбрах че е заминала вече, но определено не и се е искало и й е било трудно да замине. А той със сигурност е в затруднено положение в тая ситуация.

« Отговор #6346 -: Май 27, 2013, 07:56:13 pm »
До тук обратна връзка по хорара "следващата седмица ще продължат ли скандалите?"Отговора е да,продължават.

http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=e&gif=astro_2gw_03_6e_prodaljat_li_skandalite_hk.64377.51308.gif&res=100&va=&cid=6y6filerQJOWf-u1350641528

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6347 -: Май 27, 2013, 07:57:51 pm »
Благодаря, MoonLight!  :blink:

*

sugar

• 17
« Отговор #6348 -: Май 29, 2013, 12:32:19 pm »
Ще замина ли за чужбина?Благодаря ви предварително!  :blink:

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #6349 -: Май 29, 2013, 01:11:06 pm »
Ще замина ли за чужбина?Благодаря ви предварително!  :blink:
Да, шансът е на твоя страна.Имай предвид,че в края на юни твоят у-л меркурий ще тръгне назад с ретро-движение, може да се позабавят нещата, до се поколебаеш, може да е във връзка с работата-оттам. Със сигурност ще си прекараш добре. :blink:

*

sugar

• 17
« Отговор #6350 -: Май 29, 2013, 03:30:26 pm »
Благодаря Енигма!  :blink:

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #6351 -: Май 29, 2013, 09:33:57 pm »
Имах предвид и аспекта-благоприятен секстил на слънце,управител на 12 също е чужбина в 9 и луната. Ами времето ще покаже, мисля че има възможност. :blink:
Освен това луната си я трактувах като пълноправен косигнификатор, а тя ще завърши в рамките на знака тригоните с у-л на 9 и т.н. разпадащ се "парад" ... ;D ;D ;D
« Последна редакция: Май 29, 2013, 11:19:20 pm от Enigma »

« Отговор #6352 -: Май 30, 2013, 12:49:04 pm »
Х гаври ли се с мен? Поведението му игра за надмощие ли е?
//мисля, че контекстът става ясен от формулировката на въпроса. ако не, ще разясня.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6353 -: Май 30, 2013, 02:00:56 pm »
На мен ми се струва, че по-скоро има нещо за X, което не знаеш (Луната негов У12 в твоя 12 дом, освен това е и в начален градус) и затова да си мислиш така. Каквото и да е, вашите с-ри вървят към сходящ секстил, освен това и Луната ще направи хармонични аспекти с тях, така че би трябвало отношенията ви да се изгладят.

« Отговор #6354 -: Май 30, 2013, 08:07:35 pm »
Здравейте момичета, според вас бременна ли съм? ако да - бих била най - щастливата

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6355 -: Май 30, 2013, 08:10:31 pm »
Не съм момиче, но според мен да, възможно е да си бременна.  :blink: Юпитер У1 и Венера У5 са разходящи, освен това и Луната е направила тригони с тях.

« Отговор #6356 -: Май 30, 2013, 08:12:54 pm »
Благодаря ти, немомиче!

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6357 -: Май 30, 2013, 08:13:31 pm »
Благодаря ти, немомиче!
:P :P :P

*

Morena

• *
  • 199
« Отговор #6358 -: Май 30, 2013, 09:31:44 pm »
Скоро имам гаден изпит при една професорка , много ме мъчи материалът  :(- въпросът ми е '' ще  взема ли изпита по.....?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6359 -: Май 30, 2013, 09:59:39 pm »
Здравейте, въпросът ми е очаква ли ме забременяване до края на годината?

До края на годината - по-скоро не.

Вероятно е някакво забавяне, бременността да се отложи във времето.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.