Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1208066 Прегледи
*

koral

• *
  • 103
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #6400 -: Юни 04, 2013, 09:08:23 pm »
Здравейте, момичета! Преди малко имаше развитие по въпроса за една много хубава работа, за която кандидатствах. Седнах и си направих хорар с питанката: "Ще ме вземат ли на тази позиция и ще бъда ли финансово удовлетворена от нея?". Въпросът е зададен в гр. Варна, 21,15ч., 4.6.2013г. Моля за вашите важни насоки, защото става дума и за местене в друг град от моя страна ( и на семейството ми с децата).
Багодаря ви за помощта и хубава вечер на всички. :blink:

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #6401 -: Юни 04, 2013, 09:10:41 pm »
Благодаря акрукс и Марая!

И аз се включвам с един въпрос, Ще остана ли доволна от работата при Х., финансово и въобще?

Не...Ще изкочи друга възможност.

Аз имах и др. възможности, но вече е късно защото избрах тази  :blink:

И друга ще имаш..много скоро.
Никога не е късно.
Хм... тълкуването ти буди малко притеснение в мен, по повод как ще потръгне настоящата работа, за която вече съм поела ангажимент. Но ще видим, времето ще покаже. А после ще пиша пак :)

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6402 -: Юни 04, 2013, 10:03:18 pm »
Здравейте, момичета! Преди малко имаше развитие по въпроса за една много хубава работа, за която кандидатствах. Седнах и си направих хорар с питанката: "Ще ме вземат ли на тази позиция и ще бъда ли финансово удовлетворена от нея?". Въпросът е зададен в гр. Варна, 21,15ч., 4.6.2013г. Моля за вашите важни насоки, защото става дума и за местене в друг град от моя страна ( и на семейството ми с децата).
Багодаря ви за помощта и хубава вечер на всички. :blink:
У1 няма връзка с У6, У10. И въпреки че Луната ще направи секстили с У3, У6 и У10, ми се струва, че по-скоро не, няма да те вземат. Освен това Луната ще направи и опозиция с ретро Сатурн У2 в 10  дом - по-скоро отговорът е "не".

*

koral

• *
  • 103
« Отговор #6403 -: Юни 04, 2013, 10:37:49 pm »
Да,работя.В същата сфера.

« Отговор #6404 -: Юни 04, 2013, 10:39:49 pm »
Къде ми е стария епилатор? 23 часа 38 минути  :41: Търся го от 30 минути,даже си разбих главата...  :03: Моля,помогнете!
« Последна редакция: Юни 04, 2013, 10:44:14 pm от Just_a_Dream »
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #6405 -: Юни 04, 2013, 10:57:01 pm »
По това,което виждам епилатора е някъде сам,изолиран,на добре скрито място.Заради ъгловото му разположение би трябвало да е у дома и вероятно ще бъде открит защото неговия Управител сключва апликиращ секстил с Луната,но....Наистина ми трябва и не знам къде да търся....И май май аз съм го скрила някъде...

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6406 -: Юни 04, 2013, 11:05:32 pm »
Потърси някъде сред личните си вещи. Много вероятно и някъде в твоята стая, близо до вода. Епилаторът ще бъде открит - Луната ще направи секстил с Меркурий - У4 от 2 дом. При това е в ъглов дом - би трябвало откриването му да е бързо.

*

koral

• *
  • 103
« Отговор #6407 -: Юни 05, 2013, 05:29:52 am »
Веселин, благодаря ти за отговора!
Akruks, много ти благодаря! Ще дам след време обратна връзка. Дано се получат нещата. :blink:

« Отговор #6408 -: Юни 05, 2013, 05:42:07 am »
Благодаря на Веско и Акрукс за отговорите,но все още не съм го намерила...Продължавам да търся.Новия ми епилатор се прецака и затова търся стария...Дано го намеря!

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #6409 -: Юни 05, 2013, 12:54:43 pm »
Привет отново! Първо да кажа, че сме с ново куче на 2 години, гледано за разплод, държано в клетка не е ясно колко и после гледано два месеца от човека, който ни го даде заедно с други две кучета. Порода фокс териер.

И сега на въпроса - вчера излязоха резултатите от матурите за 7 клас и вече имаме представа къде имаме шансове. Дъщеря ми иска езикова гимназия, но мен не ме напуска усещането, че трябва да учи нещо свързано с компютри и специално електронна търговия - специалност, която се изучава в Търговско-банковата.
Въпроса ми е - за нея ли е тази гимназия?
В допълнение към хорара ще дам и данните и 31.08.1999 г. 13.25 ч. София.
Благодаря!

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #6410 -: Юни 05, 2013, 03:02:31 pm »
първо дете е. а с този уран и нептун в трети дом, който е целия без върха в водолей?

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #6411 -: Юни 06, 2013, 08:17:18 am »
Мерси, akruks! При мен пък стана обратното - аз завърших математическата гимназия и това ми даде летящ старт после в университета - не че имаше реализация по това, която учих, точно по същата причина, която и ти изтъкна - закриха заводите и учрежденията.
Но при мен и върха на трети дом е във водолей и явно съм си попаднала на мястото с матем.гимназия. затова и изпитвам колебания при дъщеря ми дали не е за училище насочено към компютри и математика.

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #6412 -: Юни 06, 2013, 10:57:40 am »
 :08:

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #6413 -: Юни 06, 2013, 03:14:05 pm »
Благодаря ти много. У1,2 ми е слънце, Луна на АСЦ, но последния аспект на луната е квадрат точно със слънцето. У4,3 Венера ще извърши секстил с луната и меркурий у3,2 ще съвпадне с венера, което може би означава, че аз все пак ще се извърша тази дейност, венера и меркурий ще направят секстил и с уран у7, партньорите ми по дейността или самите клиенти. Накрая съвпад с Юпитер у5, приемам го за да. Но тази луна с последния квадрат не знам. Може да не ми излязат сметките накрая.
А какъв е въпросът? Луната У12 в 12д на АСЦ- възнамеряваш нелегално да извършваш това, за което питаш.
Меркурий У3, съУ11 на трон в сходящ съвпад с Венера У4, която е естествен У2, Луната, която е естествен У4 ще направи секстил с Венера У4, У11, тригон с Уран У7 (клиентите), който е естествен У11- групите, организации, но Слънцето У1 не се вписва на този фон от хармонични аспекти, което е в разходящ съвпад с Марс У10, съУ4. Луната прави последен аспект със Слънцето У1 в 10д, който е нехармоничен, ще квадратира също СЛВ в 4д, така че не ми се вижда дейността в тази област да има бъдеще за теб.
ОВ. Akruks, права беше, че тази дейност ще приключи. Въпреки, че това с нелегалната дейност ме озадачи, то днес ми стана ясно. Апартамент под наем, в който живеят познати, се освобождава за лятото и ме помолиха да го представям на клиенти за сезона, защото тях няма да ги има. Аз се съгласих и въпроса по хорара беше 'дали ще се справя с това...' Скоро пуснах обяви тук там за краткосрочни наеми и ако някой беше проявил желание, щях да го покажа. Днес се оказа, че собственика на апартамента изобщо не е подозирал, че неговите наематели смятат да го отдават за нощувки през лятото. След серия от разговори истината достига до собственика и така всичко приключва. :)
« Последна редакция: Юни 06, 2013, 03:21:52 pm от ini »

*

Morena

• *
  • 199
« Отговор #6414 -: Юни 09, 2013, 06:48:13 pm »
Имам намерение да го взема и никакво да го отлагам. Най-много се готвя за него, надявам се да си сгрешила в тълкуванието.
Може ретро Сатурн У1 и Плутон в 1д да показват това, което си писала, че те мъчи материалът по изпита,а не отлагане от твоя страна.
 Сега проверих- Сатурн У1 е в сходящ тригон с Нептун У3, но когато се изпълни този аспект Нептун също е вече ретро, може да има отлагане на самия изпит, но като цяло при наличието на хармоничен аспект няма как да не го вземеш.
ПФ е в 3д на 14гр в овен, а нейният диспозитор е Марс съУ3, с който Луната прави последен аспект-квадрат, все пак късметът няма да е много на твоя страна и крайният резултат няма да те удовлетворява, но дано да греша и получиш заслуженото за вложения труд!
Взех го, и съм много доволна от оценката.  :blink:

*

danito

• *
  • 118
« Отговор #6415 -: Юни 09, 2013, 08:54:27 pm »
Здравейте. ще успея ли на теста (първи етап  от конкурс за работа е ) в събота?

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6416 -: Юни 09, 2013, 08:57:46 pm »
Според мен "да" - Луната ще направи тригон с У3 Нептун и съвпад с У10 Венера и У6 Меркурий.

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #6417 -: Юни 10, 2013, 09:43:45 am »
Ще си намеря ли квартира до 5 дни? :'(
Първият аспект на луната след нептун,който не е с-р тук , е куинконс със сатурн-сегашното ти жилище, ретро-в 1 дом.
Венера ще смени знака и ще направи тригон със сатурн-според мен ще приемеш компромиса да останеш на сегашното място.
Венера,сменяйки знака не прави нищо съществено с др.сигнификатори, мисля, че ще се приспособищ, заради секстил със слънце и юпитер, но ще ти е дискомфортно поради предстоящият й съвпад с уарн-нужда от свобода и промяна. Опозицията на венера с плутон показва,че в близко време ти трябва промяна в начина на покриване на разходи-приходи в бюджета ти.
5 дни-"искат" 5 гр между с-рите в кардинални знаци, и/или/ домове, а това не се вижда засега...
Enigma позна, не намерих.

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #6418 -: Юни 10, 2013, 11:51:17 am »
Едно бързо хорарно въпросче, чийто отговор ще разбера днес до 17 ч., но това чакане ме побъъърква! Включих се в новата игра на Форд, взехме Фиеста за 24 часа и трябваше да документираме пътуването със снимки, видео и текст. :) Аз се постарах доста, направих и едно клипче в стил Ромео и Жулиета, нещо като пародия, и мисля, че ми се получи доста добре. Голямата награда е колата за 60 дни + айфон... :) Журито ще избере днес кой да награди. 24 души взехме Фиеста за по 24 часа. :) Ето го нашият дневник от пътуването: http://newfiesta20.tumblr.com/ , а ето и видеото, с което се надявам да спечеля журито - https://vimeo.com/67872429 ... Въпросът е: Ще спечелим ли колата за лятото, голямата награда? :) И като гледам тоя стелиум в 10 дом, да се надявам ли тайничко, ще много ще харесат мойта креативна мисъл, че да ми предложат работа в рекламната агенция, която организира промоцията...  :rolleyes: Мерси предварително, ако някой реши да отговори! :)
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6419 -: Юни 10, 2013, 12:07:39 pm »
И според мен "не" - Меркурий и Луната са вече в разходящи тригони със Сатурн У5.