Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1208496 Прегледи
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #6420 -: Юни 10, 2013, 12:11:03 pm »
Гери, страхотни снимки и клип! Замъкът е вълшебен, бях там миналата година... :blink:
Много успех ти пожелавам :blink:

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #6421 -: Юни 10, 2013, 05:07:57 pm »
Романтика, благодаря! :) Веселин и Аркрус - и на вас за отговорите, но в този случай с радост ще ви разочаровам... ЗАЩОТО СПЕЧЕЛИХМЕ! : ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

https://www.facebook.com/FordBG/posts/473723682704444 :)))))))) спечелихме
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6422 -: Юни 10, 2013, 05:16:34 pm »
Супер!  :clap: Радвам се, че сме сгрешили при отговора в този случай!  :P

« Отговор #6423 -: Юни 10, 2013, 05:26:45 pm »
Ей, пропуснала съм. Честито, Либра! Със здраве да си я карате цяло лято!

« Отговор #6424 -: Юни 10, 2013, 05:50:08 pm »
Ехааа, браво Гери :08:
Знам си аз, че който силно иска нещо го получава :blink: Безпроблемно каране и винаги пълен резорвоар! Да обиколите цяла България, а защо не и Европа ;)

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #6425 -: Юни 10, 2013, 08:44:33 pm »
Ще си намеря ли квартира до 5 дни? :'(
Първият аспект на луната след нептун,който не е с-р тук , е куинконс със сатурн-сегашното ти жилище, ретро-в 1 дом.
Венера ще смени знака и ще направи тригон със сатурн-според мен ще приемеш компромиса да останеш на сегашното място.
Венера,сменяйки знака не прави нищо съществено с др.сигнификатори, мисля, че ще се приспособищ, заради секстил със слънце и юпитер, но ще ти е дискомфортно поради предстоящият й съвпад с уарн-нужда от свобода и промяна. Опозицията на венера с плутон показва,че в близко време ти трябва промяна в начина на покриване на разходи-приходи в бюджета ти.
5 дни-"искат" 5 гр между с-рите в кардинални знаци, и/или/ домове, а това не се вижда засега...
Enigma позна, не намерих.
Благодаря за обратната връзка! ;D

*

Нова

• 3491
« Отговор #6426 -: Юни 11, 2013, 08:01:29 am »
Май мисли само за себе си  :angry:

« Отговор #6427 -: Юни 11, 2013, 12:20:35 pm »
клипчето е яко! конкурсът е готин, жалко, че наградата е за временно ползване... стипци;

-----
възможно ли е да се пускат хорари за миналото? и тогава отминалите аспекти ли гледаме?
интересно ми стана и си записах въпроса вчера: Х ли беше накарал Y да ме покани при тях или появата/присъствието ми му беше безразлично?
//поканата беше абсолютно неочаквана. това си беше тяхно вътрешно събиране с повод и т.н. бях ги засякла малко по-рано вечерта на тяхно събитие, на което и двамата ме бяха поканили, но само толкова. Y е наша обща позната, в случая - негов шеф.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6428 -: Юни 11, 2013, 01:08:14 pm »
Мисли ли за мен Х.?  :73: :03:
Асцендентът е в нулев градус - изглежда е все още твърде рано и ситуацията тепърва ще търпи развитие.
По картата излиза, че вероятно има чувства към теб - негов У5 Плутон е в твоя 1 дом, а съУ5 Марс е в твоя 5 дом. Плутон е ретро и в разходяща опозиция с Луната - има някакви трудности да покаже чувствата си към теб. От друга страна пък неговият с-р е Луната на трон в негов 1 дом - не ми изглежда да е кой знае колко хлътнал. Твоят У5 е Венера, в знака на Луната и в дома на X - изглежда ти го харесваш повече. Но този ретро Сатурн, който е твой с-р, при това в твоя 10 дом - да не би да си сериозно обвързана с някой друг? Твоят У3 също е ретро, а Юпитер,който е съуправител на твоя 3 дом пък е в 12-ия дом на X - изглежда мислите ти са тайни от него, непризнати и имаш трудности да го заговориш. Луната ще направи съвпад с Меркурий, У3 за X - може да реши да те заговори пръв. Венера обаче ще направи опозиция с Плутон - едва ли ще станете приятели засега.

« Отговор #6429 -: Юни 12, 2013, 10:51:51 pm »
Тя мисли ли си за мен? Русе  13.06 11:16
« Последна редакция: Юни 13, 2013, 10:17:49 am от ivailo_petrov »

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6430 -: Юни 13, 2013, 10:26:16 am »
Тя мисли ли си за мен? Русе  13.06 11:16
Хей, тъкмо ти разглеждах въпроса от снощи, няма нужда от нов въпрос и нова карта.  :blink:
Разглеждам картата от снощи, тя е актуалната и би следвало тя да се гледа.
По картата излиза, че тя те харесва - нейният с-р Слънцето и нейният У5 Юпитер са в твоя 5 дом. Твоят с-р обаче е в неин 3 дом, а У5 - в неин 12 дом - излиза, че си неин познат, но може би не смееш да я заговориш и да и кажеш какво изпитваш към нея. Другият ти съуправител Уран е в неин 8 дом - излиза, че тя се привлича към теб и сексуално. Луната ще направи тригон с Уран и секстил със Слънцето - много е вероятно да те потърси. Последният аспект на Луната е секстил с Юпитер, твой У11 - може да ти стане приятелка.

« Отговор #6431 -: Юни 13, 2013, 11:38:05 am »
Благодаря ти че разгледа въпроса! Предишния въпрос ми се стори много как да го кажа, много "жълто" и "клюкарски" зададен и видях подобен въпрос точно около моето мнение в темата  и реших да го променя малко. Относно въпроса много интересни резултати са излезели, по моята част е така - наистина съм плах и не смея да се разкрия така да го нарека  ;D. Може ли само да попитам какво е "с-р", имам малко базови познания по астрология, ама това съкращение не съм го срещал до сега. Мерси отново!

« Отговор #6432 -: Юни 13, 2013, 12:57:36 pm »
Устен студентси изпит по кой дом трябва да го търся в хорара?
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6433 -: Юни 13, 2013, 01:19:49 pm »
Благодаря ти че разгледа въпроса! Предишния въпрос ми се стори много как да го кажа, много "жълто" и "клюкарски" зададен и видях подобен въпрос точно около моето мнение в темата  и реших да го променя малко. Относно въпроса много интересни резултати са излезели, по моята част е така - наистина съм плах и не смея да се разкрия така да го нарека  ;D. Може ли само да попитам какво е "с-р", имам малко базови познания по астрология, ама това съкращение не съм го срещал до сега. Мерси отново!
С-р е съкратено от "сигнификатор", т.е. управител на знака, който се намира на куспидата на даден дом в хорарната карта. Обикновено ме домързява да напиша цялата дума и затова така го съкращавам.  :-[ :-[ :-[ ;D

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6434 -: Юни 13, 2013, 01:20:11 pm »
По 9 дом мисля.

« Отговор #6435 -: Юни 13, 2013, 01:41:58 pm »
По 9 дом мисля.
Благодаря ти,Веско! Питах понеже един приятел питаше дали ще си вземе изпита,но понеже между неговия управител и управителя на изпита,както и между Луната и дваса управителя няма апликиращи мажорни аспекти,прецених,че няма да си вземе изпита. Няма ли аспекти между сигнификаторите хич и не гледам курса на Луната! Не знам дали съм права...

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6436 -: Юни 13, 2013, 01:45:17 pm »
Ами ако Луната не прави сходящи хармонични аспекти с нито един от двата сигнификатора, мисля, че няма смисъл дали се гледа дали е без курс.

« Отговор #6437 -: Юни 13, 2013, 01:49:02 pm »
И аз така си мисля,но последните 2 аспекта,които ще образува Луната са секстили с У4(Юпитер)и У12(Слънце) и затова съм малко объркана...

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #6438 -: Юни 13, 2013, 01:49:15 pm »
По 9 дом мисля.
Благодаря ти,Веско! Питах понеже един приятел питаше дали ще си вземе изпита,но понеже между неговия управител и управителя на изпита,както и между Луната и дваса управителя няма апликиращи мажорни аспекти,прецених,че няма да си вземе изпита. Няма ли аспекти между сигнификаторите хич и не гледам курса на Луната! Не знам дали съм права...

Това важи главно при любовните хорари.
Но отговорите винаги са по Луна- тя е единия сигнификатор на питащия във всички случаи
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #6439 -: Юни 13, 2013, 01:58:33 pm »
А апликиращ хармоничен аспект между У1 и У7 в любовен хорар задължително ли показва привличане,симпатия и интерес?