Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1205713 Прегледи
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #6500 -: Юни 21, 2013, 12:27:51 pm »
13:19 ; 21.06.2013 ; Русе ; Ще ме приемат ли медицина ?

*

aiofe

• 42
« Отговор #6501 -: Юни 23, 2013, 11:44:18 pm »
Ще започне ли Х (по име) работата, която иска?
мерси предварително

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6502 -: Юни 24, 2013, 04:14:37 am »
мерси предварително
Да, макар и с известно забавяне.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6503 -: Юни 24, 2013, 04:20:51 am »
Здравейте! Въпросът ми е ще дойдат ли нашите приятели да живеят у нас за известно време? Мерси предварително
Вероятно ще дойдат, но може да е с известно закъснение и да не е точно това, което очакваш. Вероятно в момента имат нпкакви трудности да пътуват.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #6504 -: Юни 24, 2013, 09:27:14 am »
Защо имам такива проблеми в работата, с шефа и колегата?! Наистина не разбирам, нещо не е наред. Колегата ли ме възприема като конкуренция? За всяко малко нещо буквално ме "изказва на шефа" все едно сме в детската градина, умишлено ли го прави? А той също прави грешки, само че аз му правя забележка на него, а не занимавам шефа с това. Аз ли греша някъде? Шефа все в хорарите ми излиза в 8мия дом и не се учудвам и сега Уран ми е в 8ми дом. Ясно е, че си говорим приятелската тука, ама ми ги говори едни, снощи си слага ръката на крака ми, прегръща ме. Той по принцип е такъв, с всички се държи приятелски и се шегува, но това нормално ли да го приемам? Има мууд суингове, ако направя гаф изведнъж супер неочаквано избухва и става другата крайност - на моменти отношението му е мн кофти. Разстройва ме и се разплаквам. Нещо в мен ли е проблема? Защото според мен, повечето проблеми които са ми правили са или незначителни или Аз смятам, че не съм сгрешила и че не съм виновна. Но нямам възможност да се оправдая или защитя, той това го възприема като лъжа или прикриване. Как да постъпя? Моля помогнете, много съм разстроена. Това ми влияе на работата и в действителност единстените проблеми и притеснения, които имам са свързани с работата, а шефа и колегата буквално ми казват и се бъзикат с мен, че защото не съм правила секс от месец... не знам какво да кажа. Шефа буквално ме посъветва да съм си намерила мъж... той нещо бъзика ли се с мен?
« Последна редакция: Юни 24, 2013, 09:36:41 am от Freya »

*

astro

• 475
« Отговор #6505 -: Юни 24, 2013, 10:46:00 am »
мерси предварително

Кой е той Х? Приятел, мъж...,любовник... :rolleyes:

*

aiofe

• 42
« Отговор #6506 -: Юни 24, 2013, 10:52:18 am »
мерси предварително

момиче,добра приятелка

*

astro

• 475
« Отговор #6507 -: Юни 24, 2013, 10:56:22 am »
мерси предварително

момиче,добра приятелка

Това е друго вече. Винаги трябва да се уточнява при хорарните въпроси за кого питаме? Какъв ни е той/тя...,защото това се свързва с домовете на картата, а от там и с диспозиторите на въпроса... :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #6508 -: Юни 24, 2013, 11:04:47 am »
Защо имам такива проблеми в работата, с шефа и колегата?! Наистина не разбирам, нещо не е наред. Колегата ли ме възприема като конкуренция? За всяко малко нещо буквално ме "изказва на шефа" все едно сме в детската градина, умишлено ли го прави? А той също прави грешки, само че аз му правя забележка на него, а не занимавам шефа с това. Аз ли греша някъде? Шефа все в хорарите ми излиза в 8мия дом и не се учудвам и сега Уран ми е в 8ми дом. Ясно е, че си говорим приятелската тука, ама ми ги говори едни, снощи си слага ръката на крака ми, прегръща ме. Той по принцип е такъв, с всички се държи приятелски и се шегува, но това нормално ли да го приемам? Има мууд суингове, ако направя гаф изведнъж супер неочаквано избухва и става другата крайност - на моменти отношението му е мн кофти. Разстройва ме и се разплаквам. Нещо в мен ли е проблема? Защото според мен, повечето проблеми които са ми правили са или незначителни или Аз смятам, че не съм сгрешила и че не съм виновна. Но нямам възможност да се оправдая или защитя, той това го възприема като лъжа или прикриване. Как да постъпя? Моля помогнете, много съм разстроена. Това ми влияе на работата и в действителност единстените проблеми и притеснения, които имам са свързани с работата, а шефа и колегата буквално ми казват и се бъзикат с мен, че защото не съм правила секс от месец... не знам какво да кажа. Шефа буквално ме посъветва да съм си намерила мъж... той нещо бъзика ли се с мен?

Няма как да се отговори на въпроса ти , защото знаеш, че хорара отговаря с ДА и НЕ.
Потърси отговорите в наталната карта. Там ще ги намериш!
А тези *отворените* от къде знаят кога с кога и как си правила секс? :rolleyes:
Ееей..,как обичам такива цървули....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #6509 -: Юни 24, 2013, 04:19:42 pm »
Да напусна ли работа? Очаква се скоро да подписвам договор. Съвсем сериозно се замислям. Единствения ми проблем е отношението на шефа ми, нищо друго. Имам чувството, че колкото и да се старая, все ще има такива проблеми и за напред и ако ще ме докарва до такова тежко емоционално състояние - по-добре да не си тровя здравето. Предполагам, че и миналата година момичето е напуснало поради тази причина.
« Последна редакция: Юни 24, 2013, 04:26:22 pm от Freya »

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6510 -: Юни 24, 2013, 04:39:04 pm »
Да напусна ли работа? Очаква се скоро да подписвам договор. Съвсем сериозно се замислям. Единствения ми проблем е отношението на шефа ми, нищо друго. Имам чувството, че колкото и да се старая, все ще има такива проблеми и за напред и ако ще ме докарва до такова тежко емоционално състояние - по-добре да не си тровя здравето. Предполагам, че и миналата година момичето е напуснало поради тази причина.
Струва ми се, че няма да е добре да подписваш нов договор, защото Меркурий вече е в ретроградната си сянка и скоро ще стане ретро. А и по хорара не виждам да напуснеш сегашната си работа.

*

Morena

• *
  • 199
« Отговор #6511 -: Юни 24, 2013, 09:48:43 pm »
Здравейте, пиша ви, за да ви кажа, че откриха на майка ми рак на белия дроб. Благодаря ви за отделено време през всичките тези месеци!!!

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6512 -: Юни 25, 2013, 04:09:20 am »
Съжалявам много, Morena!  :'(
Ако искаш, погледни това http://astrosite.org/forum/index.php/topic,4292.0.html
и това http://astrosite.org/forum/index.php/topic,6694.msg317104.html#msg317104
10 средно големи скилидки чесън на ден, куркумата, съдържаща се и в кърито, както и горчивите ядки на кайсиите (сега през лятото ги има много, дори повечето хора ги изхвърлят и на земята) могат да и помогнат много повече, отколкото разните там скъпи химиотерапии и лекарства на безумни цени. И най-важното - позитивно мислене, че ще се оправи. Успех ви желая!

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #6513 -: Юни 25, 2013, 11:40:47 am »
Съжалявам и аз, Морена, желая ти вяра и сили, за да подкрепиш мама, а на нея-оздравяване!

*

Papy

• 4343
« Отговор #6514 -: Юни 25, 2013, 12:09:14 pm »
Здравейте, пиша ви, за да ви кажа, че откриха на майка ми рак на белия дроб. Благодаря ви за отделено време през всичките тези месеци!!!

Не падай духом, сега е много важно да я подкрепиш и да й даваш надежда
Знам, че е трудно и съжалявам, дано да е в начален стадий

*

Morena

• *
  • 199
« Отговор #6515 -: Юни 25, 2013, 08:41:35 pm »
Съжалявам много, Morena!  :'(
Ако искаш, погледни това http://astrosite.org/forum/index.php/topic,4292.0.html
и това http://astrosite.org/forum/index.php/topic,6694.msg317104.html#msg317104
10 средно големи скилидки чесън на ден, куркумата, съдържаща се и в кърито, както и горчивите ядки на кайсиите (сега през лятото ги има много, дори повечето хора ги изхвърлят и на земята) могат да и помогнат много повече, отколкото разните там скъпи химиотерапии и лекарства на безумни цени. И най-важното - позитивно мислене, че ще се оправи. Успех ви желая!
Благодаря ти за полезните  линковете.   :blink: :blink: :blink:

Сега започвам да гледам филми и да чета книги по нашия проблем. Тя най-много се страхува от химиотерапията.  :( Още вчера започнаха да й дават витамин B16 и фолиева киселина. В понеделник трябва да постъпи в болница. Надявам се сме го хванали навреме. Баба ми почина от рак на белия дроб и знам какъв ужас е  , не искам да го преживеем с леля и братовчедка ми отново!  :'(

*

Morena

• *
  • 199
« Отговор #6516 -: Юни 25, 2013, 08:43:29 pm »
Съжалявам и аз, Морена, желая ти вяра и сили, за да подкрепиш мама, а на нея-оздравяване!

Не падай духом, сега е много важно да я подкрепиш и да й даваш надежда
Знам, че е трудно и съжалявам, дано да е в начален стадий

Благодаря ви много.

« Отговор #6517 -: Юни 26, 2013, 03:59:06 am »
Ще взема ли изпита утре?

« Отговор #6518 -: Юни 26, 2013, 09:02:44 am »
Здравейте, исках да попитам един въпрос, а след това още един, още един, след което станаха няколко... Точно преди да попитам се замислих и се отказвах, за всеки един от тях... Просто си казах, че каквото и да попитам, ако ми хареса отговора ще го приема, ако ли не-само ще ме натъжи и си казах, че независимо какво ще попитам и ще ми се отговори... Всичко си зависи само и единствено от мене. Това, което искам да кажа е Благодаря, за отделеното време, за прочитането на поста ми. Хубав ден и позитивни емоции!

*

Нова

• 3491
« Отговор #6519 -: Юни 26, 2013, 09:14:24 am »
Здравейте, исках да попитам един въпрос, а след това още един, още един, след което станаха няколко... Точно преди да попитам се замислих и се отказвах, за всеки един от тях... Просто си казах, че каквото и да попитам, ако ми хареса отговора ще го приема, ако ли не-само ще ме натъжи и си казах, че независимо какво ще попитам и ще ми се отговори... Всичко си зависи само и единствено от мене. Това, което искам да кажа е Благодаря, за отделеното време, за прочитането на поста ми. Хубав ден и позитивни емоции!

;D ;D