Защо имам такива проблеми в работата, с шефа и колегата?! Наистина не разбирам, нещо не е наред. Колегата ли ме възприема като конкуренция? За всяко малко нещо буквално ме "изказва на шефа" все едно сме в детската градина, умишлено ли го прави? А той също прави грешки, само че аз му правя забележка на него, а не занимавам шефа с това. Аз ли греша някъде? Шефа все в хорарите ми излиза в 8мия дом и не се учудвам и сега Уран ми е в 8ми дом. Ясно е, че си говорим приятелската тука, ама ми ги говори едни, снощи си слага ръката на крака ми, прегръща ме. Той по принцип е такъв, с всички се държи приятелски и се шегува, но това нормално ли да го приемам? Има мууд суингове, ако направя гаф изведнъж супер неочаквано избухва и става другата крайност - на моменти отношението му е мн кофти. Разстройва ме и се разплаквам. Нещо в мен ли е проблема? Защото според мен, повечето проблеми които са ми правили са или незначителни или Аз смятам, че не съм сгрешила и че не съм виновна. Но нямам възможност да се оправдая или защитя, той това го възприема като лъжа или прикриване. Как да постъпя? Моля помогнете, много съм разстроена. Това ми влияе на работата и в действителност единстените проблеми и притеснения, които имам са свързани с работата, а шефа и колегата буквално ми казват и се бъзикат с мен, че защото не съм правила секс от месец... не знам какво да кажа. Шефа буквално ме посъветва да съм си намерила мъж... той нещо бъзика ли се с мен?