Значи, Веско, аз не разбрах какъв е въпроса, ти имаш парите и искаш да отидеш, та ще отидеш ли? Или дали майка ти ще те пусне?
Извън астрото, на твоята възраст е крайно наложително да скъсаш всякакви ограничения с майка си. Направо не знам как не те е срам да ни питаш такова нещо. Извинявай, сега сериозно, не искам да съм груба. Та, не знам какво е отговорила Акрукс, но какво мисля аз. Кюстендил-Пловдив е близо, аз мисля да гледам 3 дом. Твой 3 дом се у от уран, но пък той е в 4, а у 4 е в 3, дали наистина майка ти не слага бариерата. Ти си юпи в 7, дома на приятеля, между уран и юпи няма връзка и няма и да има, лошо. от друга страна, ако гледаме 9 дом за извънградско пътуване, то слънцето до 2 градуса съвпада с юпитер, много добре, може да значи, че до 2 месеца от задаване на въпроса, ще отидеш. Обаче високата луна в 10, която може да отразява желанията ти яко сходящо карира юпитер и слънцето. Пак лошо. Плюс това със с-ра на приятеля ти яко се разминавате по всички параграфи. Не правите връзка, ти си в падение при него, а той разхожда твоя у 3.
Аз залагам на не. Няма да отидеш в Кюстендил.
ПП: Ела до Б-с на тавана на дивана, за утеха ))))))