Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1208312 Прегледи
*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #6520 -: Юни 26, 2013, 09:25:17 am »
Уах  ;D ;D ;D
Поста преди мoят е уникален хаха!!!

Така... Скъпи мои, аз имам въпрос от името на моя приятелка.

Ще си намери ли Б. работа?

I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #6521 -: Юни 26, 2013, 10:21:13 am »
Уах  ;D ;D ;D
Поста преди мoят е уникален хаха!!!

Така... Скъпи мои, аз имам въпрос от името на моя приятелка.

Ще си намери ли Б. работа?

за6то луната е в 12 дом дали вапросат наистина кореспондира с зеланииата на приателката ти...
би триабвало да си намери но като 4е ли не иска да работи какво да е и-или има проблем с 6ефове по принцип
1иат й сигнификатор е в 4 и вклч  иупитер-са6точ нептун-ретро...мозе и да не й се иска толкова, ситуациата й харесва заради предстоа6тиа трогон на марс и луна харесва й да си стои в ка6ти, или се смесват романти4ни и делови отно6ениа
но 6анс има
помо6т....не мога да си опр кирилизатора :41: :41: :41:

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #6522 -: Юни 26, 2013, 10:37:21 am »
Енгима, въпреки че трябваше да се средоточа при четенето, искрено ти благодаря за помоща.

Възможно е, имам и аз някакви такива идеи в главата.

:wub: Мерси!

« Отговор #6523 -: Юни 26, 2013, 12:13:16 pm »
Здравейте съфорумци...
Имам огромната нужда от вашата помощ относно разтълкуването на хорарната ми карта.
Въпросът ми е :

" Моят в съпруг ще заплати ли за мен изисканата от National Visa Center на US парична такса за да мога да продължа процедурата си по получаване на американска виза и да замина за US? "

Въпросът е зададен  25 юни 2013, 16ч 02м 30 сек, София

Съпругът ми е чужденец и в момента комуникацията ни е самоволно затруднена от него. По картата ( нямам възможност да я прикача тук, no ако някой може и го направи,предварително му благодаря  :blink:) ме притесняват доста неща...  Ранен градус на асцедента, Сатурн на асцедента,Венерата самотна без аспекти и преди смяна на знака и първи аспект на Луната квадрат със Сатурн. Очаквам вашите мнения. Благодаря ви......

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #6524 -: Юни 26, 2013, 12:16:51 pm »
Здравейте съфорумци...
Имам огромната нужда от вашата помощ относно разтълкуването на хорарната ми карта.
Въпросът ми е :

" Моят в съпруг ще заплати ли за мен изисканата от National Visa Center на US парична такса за да мога да продължа процедурата си по получаване на американска виза и да замина за US? "

Въпросът е зададен  25 юни 2013, 16ч 02м 30 сек, София

Съпругът ми е чужденец и в момента комуникацията ни е самоволно затруднена от него. По картата ( нямам възможност да я прикача тук, no ако някой може и го направи,предварително му благодаря  :blink:) ме притесняват доста неща...  Ранен градус на асцедента, Сатурн на асцедента,Венерата самотна без аспекти и преди смяна на знака и първи аспект на Луната квадрат със Сатурн. Очаквам вашите мнения. Благодаря ви......

Това е картата към въпроса на Кимиламила

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #6525 -: Юни 26, 2013, 12:20:35 pm »
Здравейте, исках да попитам един въпрос, а след това още един, още един, след което станаха няколко... Точно преди да попитам се замислих и се отказвах, за всеки един от тях... Просто си казах, че каквото и да попитам, ако ми хареса отговора ще го приема, ако ли не-само ще ме натъжи и си казах, че независимо какво ще попитам и ще ми се отговори... Всичко си зависи само и единствено от мене. Това, което искам да кажа е Благодаря, за отделеното време, за прочитането на поста ми. Хубав ден и позитивни емоции!

Хубав пост!  :blink:  Понякога човек просто трябва да остави нещата да се случват...
Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

« Отговор #6526 -: Юни 26, 2013, 12:21:12 pm »
Благодаря ти Crabby......   :blink:

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #6527 -: Юни 26, 2013, 12:29:13 pm »
Благодаря ти Crabby......   :blink:

Няма защо, само сега трябва да дойдат разбиращите по хорарите, че на мен не са ми в стихията  ;D ;D

*

Нова

• 3491
« Отговор #6528 -: Юни 26, 2013, 12:38:34 pm »
Твърде е вероятно изобщо да няма тълкувания с този ретро сатър на ас-то.
Все пак един може и да се включи.
Мисля, че има показания по картата ти, но определено сатурн на ас-то греши. Аз такива мои карти не разглеждам, дават ми подвеждаща информация.

« Отговор #6529 -: Юни 26, 2013, 12:49:10 pm »
 Аз и затова се включвам тук за да получа мнения отвъд собствения взор.... Картата е много показателна относно начина, по който се чувствам :)...

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6530 -: Юни 27, 2013, 05:48:17 am »
Ще пътувам ли до Кюстендил през това лято? Имам покана от Б. да му гостувам (макар че все още не е ясно кога ще бъде, зависи от други обстоятелства), дори ми е обещал да ми поеме част от разноските за пътя, макар че вече съм събрал пари (той не знае за това). Тревожа се дали родителите ми да не ми създадат проблеми за евентуалното заминаване.
Ще може ли още мнения по хорара освен това на akruks! Иска ми се да съм абсолютно сигурен, че има шанс да стане. Благодаря предварително на всички включили се!

ПП: Засега  уж всичко е планирано и уговорено, само не се знае кога тяхните ще заминат на море. Малко след задаването на въпроса, казах на майка ми за пътуването и тя ми каза: "Не.", но няколко дена след това и казах, че Б. ми е пратил пари за пътни (което не е така де) и тя каза "добре", така че не би трябвало да бъде пречка да замина.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6531 -: Юни 27, 2013, 09:22:19 am »
Ето я и картата.

« Отговор #6532 -: Юни 27, 2013, 09:55:41 am »
Дойде време да си задам и така чакания въпрос за хорар :)
Ще премине ли успешно за нас интервюто за селекция за чужбина на 09.09.2013г. в 13:30 часа?

Прикачвам и карта:

*

Нова

• 3491
« Отговор #6533 -: Юни 27, 2013, 10:47:17 am »
Значи, Веско, аз не разбрах какъв е въпроса, ти имаш парите и искаш да отидеш, та ще отидеш ли? Или дали майка ти ще те пусне?
Извън астрото, на твоята възраст е крайно наложително да скъсаш всякакви ограничения с майка си. Направо не знам как не те е срам да ни питаш такова нещо. Извинявай, сега сериозно, не искам да съм груба. Та, не знам какво е отговорила Акрукс, но какво мисля аз. Кюстендил-Пловдив е близо, аз мисля да гледам 3 дом. Твой 3 дом се у от уран, но пък той е в 4, а у 4 е в 3, дали наистина майка ти не слага бариерата. Ти си юпи в 7, дома на приятеля, между уран и юпи няма връзка и няма и да има, лошо. от друга страна, ако гледаме 9 дом за извънградско пътуване, то слънцето до 2 градуса съвпада с юпитер, много добре, може да значи, че до 2 месеца от задаване на въпроса, ще отидеш. Обаче високата луна в 10, която може да отразява желанията ти яко сходящо карира юпитер и слънцето. Пак лошо. Плюс това със с-ра на приятеля ти яко се разминавате по всички параграфи. Не правите връзка, ти си в падение при него, а той разхожда твоя у 3.

Аз залагам на не. Няма да отидеш в Кюстендил.

ПП: Ела до Б-с на тавана на дивана, за утеха ))))))

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6534 -: Юни 27, 2013, 11:00:38 am »
Благодаря ти много, Нова! Надявам се да грешиш, защото ми се иска наистина да ида.
А майка ми не може да ме спре. Освен ако приятелят ми не се отметне де.
Иначе, аз гледах пътуването по 9 дом, тъй като Кюстендил е чак в другия край на България, а нали по 3 дом са близките и кратките пътувания, до съседни градове. Може и да бъркам де. Това, че Слънцето (У9) ще изгори Юпитер (У1 за мен), си мислех, че показва, че след пътуването ще остана без никакви пари, които си е така де. Аз обичам МНОГО искам да се видя с него, вече от една година не сме се виждали, и заради това бих си дал и последните пари. Първоначално, той мислеше да ми заплати пътуването, но после като разбра, че имам пари за път, каза, че ако за връщане не ми достигат, ще ми доплати. Може каретата на Луната да значат това, знам ли, все пак тя е негов У2.

*

Нова

• 3491
« Отговор #6535 -: Юни 27, 2013, 11:02:26 am »
Ти повече ги разбираш нещата, Весо.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6536 -: Юни 27, 2013, 11:06:15 am »
Абе, разбирам. Просто ми се иска сам да повярвам, че може да стане.  :lol:
Сега всичко зависи дали техните наистина ще идат на море, както са казали. Иначе, в краен случай, бих го навил пак да ме покани и в тяхно присъствие, те нямат нищо против мен, защото и те самите са предложили да им ида на гости. Дано да не изникне нещо непредвидено, което да ми попречи. Имам нужда от тази почивка.
Не знам, ако се гледа и като почивка, има сходящ секстил между Марс У5 и Уран У3. Това дали също дава шанс да замина?

*

Нова

• 3491
« Отговор #6537 -: Юни 27, 2013, 11:10:47 am »
Де, да знам. Не го чувствам така, не ми идва да гледам 5 дом за такива събития. Има сходящ секстил, да, ама ми изглежда като изнасилена работата, освен ако не показва благоприятен обрат, но пак ми е изнасилено тълкуване. Плюс това марс хубаво е в знак на приятеля, ама откъм 12 му дом, скрит, марс не догонва юпитер в близнаци, дори и слънцето не догонва, а с луната са в тотален колапс. Никакви ги няма.

А не, сега видях, че марс е в 7, но не променям тълкуването си. И знаеш ли, още одеве ми смигна, но сега се замислих повечко. Видях, че приятеля ти съвпада с венера, тя е и негов у 5, а марс у негов 11 дом... За любов при приятеля ти си помислих тагова и сега, но не знам дали е коректно да се гледа това по хорар за друг зададен въпрос. Понякога такива различни ситуации при трети зададен хорар са ми показвали на мен.
« Последна редакция: Юни 27, 2013, 11:15:11 am от Нова »

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6538 -: Юни 27, 2013, 11:12:41 am »
Как така ще е в негов 12 дом? В негов 1 дом е Марс.
Ами дано картата да се окаже грешна. Все пак не винаги всички карти са давали верни отговори. И за миналата година хорара не даваше много надежди, но взе, че стана, макар накрая да не бях особено доволен от гостуването.

*

Нова

• 3491
« Отговор #6539 -: Юни 27, 2013, 11:16:46 am »
Веско, поправих се, ама сме писали едновременно. Аз също искам да греша, а не да налагам отрицателно становище. Успех.