Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1208552 Прегледи
*

carmen

• *
  • 188
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #6740 -: Юли 26, 2013, 09:57:35 am »
И според мен има шанс, още повече, че и Венера е на К9.
Мисля, че ще имаш възможност да заминеш за чужбина. Следващият аспект на Луната в 3-тия ти дом е тригон с У9 Меркурий. Меркурий е и управител на 7-мия дом и се намира в него, така че заминаването спокойно би могло да се отнася не само до теб, но и до постоянен/брачен партньор. Уран на IC е подсказка, че ситуацията около теб към момента е много динамична, а също и че може да предстои промяна на местожителството. Управителят ти Юпитер, който също така управлява и 3-тия ти дом, е силно поставен (ъглов и екзалтиран), във взаимна рецепция с Луната, което дава ти възможност да действаш свободно - не ти да се нагласяш спрямо обстоятелствата, а те да се развиват в твоя полза, според твоите желания и действия. Отговарям с "да". Успех!

Не съм добра в определянето на тайминга на събитията в хорара. До точния тригон на Луната с Меркурий остават малко повече от 2 градуса. Може би възможността за заминаване зад граница ще се появи по-скоро, още тази година.
Благодаря ви! Преди седмица нямах и идея за нещо подобно..тъй като абсолютно не съм се стремяла към това и към този момент даже не съм убедена ,че го искам ако се случи определено ще дам обратна връзка  ;)Но Мирабела абсолютно си права,че имам възможност да действам свободно, макар че засега само наблюдавам как се развиват нещата и според това да избера...

« Отговор #6741 -: Юли 26, 2013, 12:10:02 pm »
ini, благодаря ти

Mirabella, страхотно точна, както винаги :wub:
Не съм взела решение, много се колебая. В смисъл, че е решено, че ще я уча, но не знам дали тази или следващата година да стартирам. То така или иначе обучението е 3г. Затова реших да пусна хорара да видя какво ще покажат планетите...
Благодаря ти

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6742 -: Юли 26, 2013, 02:40:53 pm »
Хорарът на Раху е с Раху на Асцендента. :))

Шегата настрана - този карта не ми се струва много радикална, а и Луната е без курс (освен ако не отчетем рецепцията й с Юпитер). Въпросът е зададен "или... или" и по този начин картата може да отразява твоите очаквания (или съмнения), а не как ще се развият нещата.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6743 -: Юли 26, 2013, 02:43:13 pm »
Според мен, нищо не са скрили от теб, но ти се съмняваш (твоя У3 е в 12-ия ти дом). Луната е без курс - няма причина за съмнение и тревога.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6744 -: Юли 26, 2013, 02:47:04 pm »
И на мен ми се струва, че търси скрита умисъл там, където я няма  :blink: - неговият сигнификатор се намира в знак на падение и в 8 дом.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #6745 -: Юли 26, 2013, 03:19:38 pm »
Моля, Романтика. Не се влияй от хорара, ами направи каквото ти искаш.

« Отговор #6746 -: Юли 26, 2013, 03:22:43 pm »
Раху, не ти е ясно зададен въпросът. Не си споменал дори по кой дом да гледаме хората/човекът, който те кани. Изясни си какво точно искаш да питаш, пък като стане това, може Луната да се окаже в курс. :blink:

« Отговор #6747 -: Юли 26, 2013, 05:07:02 pm »
Да, изпитва чувства към нея и има добри намерения към нея, поне според картата. Неговият управител Меркурий е в знак на екзалтация на нейния управител Юпитер. Между двете планети не предстои аспект, Луната е без курс. В картата не виждам причина двамата да не останат заедно, т.е. връзка им ще продължи. Юпитер е екзалтиран по знак - освен тя да не е сигурна, че той е най-доброто за нея. Екзалтираните планети могат да изявяват желание за нещо по-добро, защото осъзнават високата си "цена", така да се каже. Но Юпитер е във взаимна рецепция с Луната - въпросът действително е от голямо значение за нея, така че надали ще се откаже от момчето, за да хукне да търси нещо, което според нея би било по-добро за нея.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6748 -: Юли 26, 2013, 05:57:29 pm »
X си е харесал видео от един сайт продавалник, на добра цена е и от същото населено място. Ще бъде ли доволен X от евентуалната покупка? Въпросът е зададен от мен.
Не знам в случая, покупката на техника по кой дом трябва да се разглежда. Хубавото в случая е, че би могъл да изпробва на място дали работи, лошото е, че в момента ги няма парите, но би могъл да вземе заем от роднина. Как мислите, какво да му кажа като съвет? Да се впусне ли в евентуална покупка или не?

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6749 -: Юли 26, 2013, 06:33:48 pm »
Благодаря ти много, akruks! Не, не е закупил нищо, даже ми беше казал, че е по-добре да се откаже май, защото има вариант след месец да си купи от един мой познат. Реших все пак на своя глава дали пък няма да е по-добре от сайта. В крайна сметка, важното е да се намери това, което би му свършило най-добра работа.

« Отговор #6750 -: Юли 26, 2013, 07:04:16 pm »
Ами той е Луната без курс (по хорара на Веселин), така че изглежда, че няма да предприеме нищо на този етап.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6751 -: Юли 26, 2013, 07:18:07 pm »
Да, така е. Благодаря ти, Mirabella! Той вече се отказа, защото не е сигурен, че видеото е стерео, а не иска моно.

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #6752 -: Юли 26, 2013, 08:29:25 pm »
Хора, въпросчето ми е: "Ще запиша ли магистратура тази година?"

« Отговор #6753 -: Юли 26, 2013, 09:56:26 pm »
Средното образование, курсове от всякакъв род са по 3д, Луната У3 освен без курс е в разходящ негативен аспект с Венера У1 и може би разположението в 11д показва, че искаш да научиш нещо ново, а знакът риби добре описва загриженост и лечение, но това е само от Луната, която е в опозиция с твоята същност- Венера У1, У6 в 5д и мисля, че творческата работа повече ти се отдава, според тази карта- в действителност не знам какво си учила, работиш ли и какво  :mellow: И късметът ти е по този дом- ПФ в 5д, а успехът ти ще е свързан с чужбина- Венера У1, У6 в сходящ хармоничен аспект със Сатурн У9, У10 в 6д
Благодаря ти за включването, Акрукс
Не смятам да ставам практикуващ хомеопат, но има неща, които прекрасно би ги обяснила хомеопатията и допълва това, с което един ден, ако дай Боже имам знанията и смелостта да се занимавам.
За учението няма да пиша, че пътят беше дълъг ;D Започнах от науки за Земята, отбих се кратко през икономиката, та стигнах до психологията...
С творчески неща винаги съм се занимавала и не е нещо ново за мен това.
Досега винаги съм работила и съм получавала пари от дистанционна работа, не съм работила на нормиран работен ден.
Чужбина не знам защо излиза, но за момента нямам активни контакти. Между другото си мислих да подам и за зелена карта да си пробвам късмета, но не съм решила със сигурност.

ПП. Сега се сетих, че идват и индийски преподаватели по хомеопатия, ако има отношение към чужбина.

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #6754 -: Юли 27, 2013, 10:10:20 pm »
akruks, мерси, колебая се още, но наистина нещата клонят към отлагане, особено, ако не съм започнала работа :)

*

Нова

• 3491
« Отговор #6755 -: Юли 28, 2013, 12:36:08 am »
Дори не искам да го слагам в любовните хорари, но преди 5 години първи братовчед на майка ми, слънчев риби с брутално изживяване на уранова опозиция, остави 20-год. връзка заради една буля, за която Чудомир би казал: "Една снаха си взехме, сестро, Господ да пази до девето коляно". Дори бих я приела въпреки всичко, което прави, но братчеда просто видимо не е щастлив, просто не е стария ларж, отпуснат, широк и весел човек, дори не се усмихва. Като омагььосан е и под пълна дресировка, върши едни неща... мане-мане, аз с моя нептун и меркурий постоянно страдам като се вливам в емоционалните вълни на роднини, майка ми и пр.

Питам, ще я разкара ли/ще се оставят ли? Ако ще камъни да валят само това чудо да приключи /видимо реално няма изглед за това/.

*

Нова

• 3491
« Отговор #6756 -: Юли 28, 2013, 09:12:24 pm »
Ми твърде много си познала, уви. Благодаря!

« Отговор #6757 -: Юли 28, 2013, 10:41:00 pm »
Х в UK ли е?
//виждам, че е в 9-и дом; почти убедена съм, че отговорът извън хорара е положителен, но нещо ме кара да се съмнявам... ще се радвам да прочета какво вие виждате в картата)))

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #6758 -: Юли 28, 2013, 11:23:43 pm »
Х в UK ли е?
//виждам, че е в 9-и дом; почти убедена съм, че отговорът извън хорара е положителен, но нещо ме кара да се съмнявам... ще се радвам да прочета какво вие виждате в картата)))
Луната е без курс, НИЩО НЕ СЕ Е ПРОМЕНИЛО, ако досега Х е бил там, според мен, въпросът е зададен _от гледна точка определяне на с-рите малко неточно...
негов управител на първи в негов 9, а управителят на местопребиваването му е в 12-пътуващ и също-дом на тайните, управителят му на 12 е отново в 12, но наскоро луната е имала последен аспект квадрат с него...4му дом е празен, а заети са 9 и 12, дали не се е преместил?
Слънцето е силно и включено-иска да се крие и го постига, луната в овен и в 9 иска свобода и простор...но не се чувства добре там където пребивава-марс не стои добре в рак, разпада опозиция с плутон...сатурн 4-от4 е в е в 3 дом, за мен не е променил радикално местожителството си, но се крие заради какво-връзка, финансови, имуществени проблеми, има нещо...нелигитимно...по  9 -12 дом, какво му предстой-уран почти е кацнал на к9, но марс ще го квадратира, тоест ще има проблеми, особено , ако е решил да прескочи някои юридически правила...може и да има тайна афера , заради която да се е местил, последното понеже е от близкото минало може да описва вашите отношения...
Луна без курс си е особена, за мен тя значи-каквото си мислиш така е, твоите управители на 1 и 3-мислите ти- разпадат тригонмарс рак е в падение...няма промяна, но  и ти  поначало не си знаела достатъчно-отношенията ви са в били при неговите тайни, но  или-не е променил мястото,особено ако в момента на задаване на въпроса е бил там...
обединеното кралство за него родина ли е?, това е същината, дай информация да я изследваме още тази луна...
« Последна редакция: Юли 29, 2013, 02:02:33 am от Enigma »

« Отговор #6759 -: Юли 29, 2013, 02:08:16 am »
не знам къде е, не общуваме от известно време. има(ше) организирано заминаване и престой, от които твърдеше, че иска да се освободи (отминалият аспект на Луна с Венера (у10) във 2-ри може би е това; а и този с Юпитер (у6)), но без да разваля отношенията си. от друга страна последно беше ставало дума за емиграция (по темите на 9д), но не в кралството;
//ако науча нещо, ще докладвам. картата ми се стори супер объркваща... ще допълня след закуска, че вече спя; мерси за включването и то нахъсано))