Х в UK ли е?
//виждам, че е в 9-и дом; почти убедена съм, че отговорът извън хорара е положителен, но нещо ме кара да се съмнявам... ще се радвам да прочета какво вие виждате в картата)))
Луната е без курс, НИЩО НЕ СЕ Е ПРОМЕНИЛО, ако досега Х е бил там, според мен, въпросът е зададен _от гледна точка определяне на с-рите малко неточно...
негов управител на първи в негов 9, а управителят на местопребиваването му е в 12-пътуващ и също-дом на тайните, управителят му на 12 е отново в 12, но наскоро луната е имала последен аспект квадрат с него...4му дом е празен, а заети са 9 и 12, дали не се е преместил?
Слънцето е силно и включено-иска да се крие и го постига, луната в овен и в 9 иска свобода и простор...но не се чувства добре там където пребивава-марс не стои добре в рак, разпада опозиция с плутон...сатурн 4-от4 е в е в 3 дом, за мен не е променил радикално местожителството си, но се крие заради какво-връзка, финансови, имуществени проблеми, има нещо...нелигитимно...по 9 -12 дом, какво му предстой-уран почти е кацнал на к9, но марс ще го квадратира, тоест ще има проблеми, особено , ако е решил да прескочи някои юридически правила...може и да има тайна афера , заради която да се е местил, последното понеже е от близкото минало може да описва вашите отношения...
Луна без курс си е особена, за мен тя значи-каквото си мислиш така е, твоите управители на 1 и 3-мислите ти- разпадат тригонмарс рак е в падение...няма промяна, но и ти поначало не си знаела достатъчно-отношенията ви са в били при неговите тайни, но или-не е променил мястото,особено ако в момента на задаване на въпроса е бил там...
обединеното кралство за него родина ли е?, това е същината, дай информация да я изследваме още тази луна...