Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1208298 Прегледи
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #6760 -: Юли 29, 2013, 10:47:53 am »
Х обвързан ли е? Назовавам го по име. Казва, че не е. Но, последния хорар, който пуснах тук беше объркан нещо.
За по-голяма яснота пускам нов. :blink:
Благодаря ви предварително!!

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6761 -: Юли 29, 2013, 04:15:33 pm »
Х обвързан ли е? Назовавам го по име. Казва, че не е. Но, последния хорар, който пуснах тук беше объркан нещо.
За по-голяма яснота пускам нов. :blink:
Благодаря ви предварително!!
Мисля, че не е обвързан.

« Отговор #6762 -: Юли 29, 2013, 04:56:07 pm »
Благодаря за отговора. :)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #6763 -: Юли 30, 2013, 12:08:50 am »
Ще си купя ли колата , която искам до края на август тази година?
Варна
01:06 мин.
30.07.2013

В момента ми е трудно да поставя карта...Соори.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #6764 -: Юли 30, 2013, 12:52:15 am »
Ще си купя ли колата , която искам до края на август тази година?
Варна
01:06 мин.
30.07.2013

В момента ми е трудно да поставя карта...Соори.
хм, по картата излиза, че вече си я купила, но не знаеш  ;D
Луната у3 в 12д в току що извършен положителен аспект с Венера У1 в 5д
АСЦ е късен 29гр 19' в телец

ето картата
пия си млякото с мед и лека нощ от мен, че наближава 1ч
 :bedtime2:

Leka i ot men...
ersi... ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #6765 -: Юли 30, 2013, 11:06:27 am »
Ще ми помогнете ли с един хорарен въпрос.Изчезнаха ми едни пари от чантата и не мога да преценя дали съм ги изгубила или някой ми ги открадна :unsure:Въпросът ми е къде са ми парите  и ще ги намеря ли
Това е картата

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6766 -: Юли 30, 2013, 11:11:30 am »
Ще ми помогнете ли с един хорарен въпрос.Изчезнаха ми едни пари от чантата и не мога да преценя дали съм ги изгубила или някой ми ги открадна :unsure:
Това е картата
На К2 имаме Скорпион, а Плутон е ретрограден в 3 дом, в земен знак - да не си ги изгубила някъде не земята на път из квартала, или около училище? Плутон е ретрограден, което говори, че ще бъдат намерени. Плутон е в разходяща опозиция с Марс, У7, в 3 от 7 дом -възможно е някой друг да ги е намерил и да ги върне, тъй като и Плутон, и Марс, са в сходящи хармонични аспекти с твоя сигнификатор Венера. Луната в 7 дом също говори, че може някой да ги е намерил.

*

Нова

• 3491
« Отговор #6767 -: Юли 30, 2013, 11:14:26 am »
Не че звучи правдоподобно и не го взимайте предвид, но получих усещане за изгубеност, докато я гледах тази карта. Луда съм, да.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6768 -: Юли 30, 2013, 11:16:07 am »
Ох, тя Луната е почти на К8. Не знам какво да мисля, но ако гледаме разходящите и аспекти, е напълно възможно някой друг да ги е намерил.

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #6769 -: Юли 30, 2013, 11:28:04 am »
Веско,Нова благодаря ви за коментарите :blink:
Да Луната е куспидата на 8 дом,което означава ,че вече не са мои,съмнявам се някой да ми ги върне :( но се надявах аз да съм ги запиляла нанякъде

*

Нова

• 3491
« Отговор #6770 -: Юли 30, 2013, 11:30:20 am »
Ох, много неприятно, Карита, ама здраве да е, майната му, не си го слагай на сърце много, ако можеш. А и каква е разликата дали са изгубени или откраднати, някой друг ги има вече.

Все пак аз бих се чувствала една идея по-добре, ако ги изгубя. Това като ме крадат много зле ми действа.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6771 -: Юли 30, 2013, 11:32:15 am »
8 дом май по-скоро говори за изгубени.

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #6772 -: Юли 30, 2013, 11:33:29 am »
Ох, много неприятно, Карита, ама здраве да е, майната му, не си го слагай на сърце много, ако можеш. А и каква е разликата дали са изгубени или откраднати, някой друг ги има вече.

Все пак аз бих се чувствала една идея по-добре, ако ги изгубя. Това като ме крадат много зле ми действа.
Не бяха много малка сума,но наистина най-важното е да сме здрави и   да се ядосвам с нищо не си помагам :rolleyes:

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #6773 -: Юли 30, 2013, 11:35:43 am »
8 дом май по-скоро говори за изгубени.
И аз като Нова предпочитам да съм ги изгубила отколкото да мисля ,че някой ми ги е взел :unsure:

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6774 -: Юли 30, 2013, 12:23:45 pm »
И все пак по сходящия тригон на Венера с Плутон и секстила на Венера с Марс, ми се струва, че парите би трябвало да бъдат намерени от притежателя или върнати на него от някой друг.

« Отговор #6775 -: Юли 30, 2013, 01:03:05 pm »
Имам нужда от помощта ви! Днес ни сервитаха от тукашната администрация, че е ще е най-добре да си събираме багажа и да си ходим!! Шокирана съм! От 3 години живеем тук, никога не сме имали подобни проблеми. Струва ми се, че жената, която от известно време държи част от досиетата на чужденците в районната префектура просто сериозно е решила да се изгаври с нас. Въпросът ми е оставаме ли тук /в държавата/, където  сме в момента?
"Ако вземеш гладно куче и се погрижиш за него, то няма да те ухапе. Това е основната разликата между куче и човек."

Марк Твен

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #6776 -: Юли 30, 2013, 01:20:38 pm »
Имам нужда от помощта ви! Днес ни сервитаха от тукашната администрация, че е ще е най-добре да си събираме багажа и да си ходим!! Шокирана съм! От 3 години живеем тук, никога не сме имали подобни проблеми. Струва ми се, че жената, която от известно време държи част от досиетата на чужденците в районната префектура просто сериозно е решила да се изгаври с нас. Въпросът ми е оставаме ли тук /в държавата/, където  сме в момента?
съвсем набързо-луната ще прави секстил с меркурий-емигрейшъните, управлява 9 и 12 ...пренася влиянието на марс към мерк, а марс е у-л на 7, най-вероятно ще си останете там, където сте....

« Отговор #6777 -: Юли 30, 2013, 01:50:44 pm »
Енигма, благодарско! Набързо, но достатъчо. Оратното ми изглежда абсурдно с работа, 2 деца, покъщнини и чудеса..и тук явно са изтрещели да си оправят безработицата за сметка на чужденците, но коя съм аз да решавам... като имам повече сигурност ще дам ОВ. Дано си права!
"Ако вземеш гладно куче и се погрижиш за него, то няма да те ухапе. Това е основната разликата между куче и човек."

Марк Твен

*

Нова

• 3491
« Отговор #6778 -: Юли 30, 2013, 03:49:23 pm »
От петък-събота насам забелязах, че върху хубавото ми дупе на волейболистка има масивен хематом или иначе казано огломен лилав синек. Пак изглежда добре и не ми пречи, но. Не знам и не помня да съм се трещяла. Питам, от къде ми е придобит.

« Отговор #6779 -: Юли 30, 2013, 09:02:13 pm »
Може да смениш жилището, но ще си останеш в чужбина емигрант.

Akruks, благодаря за отговора!!!

Марк Твен