Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1204357 Прегледи
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #6840 -: Август 09, 2013, 05:48:59 pm »
здравейте,имам въпрос ,с предстоящ далечен път
"ще се сработим ли с Т,по време на пътуването?"

няма вероятност да скапе пътуването с мрънкане при положение, че е представен от Меркурий в лъв- за него това е бизнес, което е равно на пари и няма как да се сработва с всеки член на екскурзията индивидуално, така че ти трябва да имаш нагласата да си част от групата, а не дует с гида
мерси Акрукс,за бързото включване-точно това се надявах да прочета :) просто и на друг човек от групата му се е сторил дръпнат-някои се познаваме вече,и споделихме мнения -та се заформи чуденката.Приятен уикенд

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6841 -: Август 09, 2013, 06:03:05 pm »
akruks, а зелената карта по кой дом трябва да се разглежда?
не знам по кой трябва, аз я свързвам с постоянната емиграция, нали това е предназначението на зелената карта, а тук е много добре представена от Марс у12- емиграцията и У5- хазарта, нали на лотариен принцип се разиграват и печелят
Нямах си представа как се печелят. Благодаря ти!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #6842 -: Август 09, 2013, 09:35:53 pm »
Къде ми  е късия черен спотрен клин?
22:35
Варна
 :'(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #6843 -: Август 10, 2013, 12:27:49 am »
Варна
където си събувала гащите  ;D
Клинчето е Венера У2 в 6д, където е Луната У4, идваща от секстил с Марс У1 и предстои да извърши съвпад с нея, така че ще го намериш до ден или седмица- на работно място или където се грижиш за здравето си, било чрез спорт или друго, провери в гардероб на средно високо място в посока запад, също сред прането в пералня или където го събираш, заедно със сутиен е някъде там

Мерсаж бейби... :wub:
Всичко е наопаки в къщата... :-[ ;D
Няма го...
Но..,ще докладвам...Утре ще ровя при сутиените... :-[ ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #6844 -: Август 10, 2013, 01:06:11 pm »
Варна
където си събувала гащите  ;D
Клинчето е Венера У2 в 6д, където е Луната У4, идваща от секстил с Марс У1 и предстои да извърши съвпад с нея, така че ще го намериш до ден или седмица- на работно място или където се грижиш за здравето си, било чрез спорт или друго, провери в гардероб на средно високо място в посока запад, също сред прането в пералня или където го събираш, заедно със сутиен е някъде там

Точно! Много точно...
На средното ниво в гардероба при сутиените и торбите с които пера дребните неща в пералнята...
Много и сърдечно благо-даря! ;D

« Отговор #6845 -: Август 10, 2013, 08:03:23 pm »
Ще се справя ли с комлицираната раб. обстановка в края на месеца?
Достатъчно ли е да кажа ДА на база секстила на Луна с Меркурий (У на 4 дом- крайният резултат)?
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6846 -: Август 10, 2013, 08:06:30 pm »
Ще се справя ли с комлицираната раб. обстановка в края на месеца?
Достатъчно ли е да кажа ДА на база секстила на Луна с Меркурий (У на 4 дом- крайният резултат)?
Мисля, че по-скоро не, но е възможно да получиш помощ от колега. За краен резултат свързан с работа гледай 4 от 6 дом, т.е. 9 дом.

« Отговор #6847 -: Август 10, 2013, 08:17:11 pm »
Веско, съвсем ми разби илюзиите на прах, да гледам и стария и новия управител на Скорпиона, Луната все към квадрат отива, построих и карта с ПФ, излиза мн точен съвпад с Плутон в 11 дом, дано това ме спаси.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6848 -: Август 10, 2013, 08:18:21 pm »
Дано. Може и аз да бъркам. Ще видим, ако akruks се произнесе, какво ще каже. Тя разбира много по-добре хорарите.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6849 -: Август 10, 2013, 08:22:38 pm »
В трудна ситуация се намираш, може би дори се чувстваш леко объркана. И аз като Весо мисля, че с чужда помощ имаш по-голям шанс да се справиш. Не е изключено да е някой колега, но ако го гледаме по Меркурий (мунданен у-л на 6 дом), той е в сходящ квадрат със Сатурн (твоя сигн.), така че не знам дали някой по-неопитен и млад колега (Меркурий в Лъв) няма да оплеска още повече нещата, имай си едно наум. Но Луната, след като направи секстил с Меркурий, има и сходящ секстил със Слънце в Лъв - това може да е някой по-висшестоящ, човек със силни позиции, добър професионалист - ще имаш неговата закрила и подкрепа.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6850 -: Август 10, 2013, 08:25:46 pm »
Аз колегата го гледах по 7 дом, но може и да е някой по-висшестоящ, както казва Lillie. Все пак Слънцето е на трон в Лъв и освен това е в 6-ия ти дом - ще е все някой от работата ти. Не се притеснявай толкова, винаги има изход от всяка ситуация!

« Отговор #6851 -: Август 10, 2013, 08:28:02 pm »
Преди време бях задала подобен въпрос, ако си спомняте, тогава на хоризонта имах 3 трудни периода, два отминаха, е, не беше безпорблемно, но все още съм жива, остана само този в края на месеца и колкото повече наближава, толкова повече усещам как ми се затяга примката около врата :'(

« Отговор #6852 -: Август 10, 2013, 08:33:00 pm »
В 19 и 53 Пловдив моя приятел зададе въпрос (представлява се от АЦ) дали един негов познат ще му върне част от парите,които му дължи до края на годината?
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6853 -: Август 10, 2013, 08:34:56 pm »
Този негов познат по име ли е назован?

« Отговор #6854 -: Август 10, 2013, 08:37:31 pm »
Не е назован по име.Аз го гледам по ДЦ...

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6855 -: Август 10, 2013, 08:39:01 pm »
Ако го гледаме по 7 дом, то има вероятност да му ги върне, защото Меркурий У8 (парите на неговия познат), ще направи тригон с Уран У1, а освен това и Луната ще направи секстил с Меркурий. Макар че преди това Меркурий ще направи квадрат със Сатурн - възможно е да има известно забавяне и трудности във връщането на парите.

« Отговор #6856 -: Август 10, 2013, 08:40:40 pm »
Това го видях...но ме притеснява опозицията,която Луната ще направи с Уран (У1) и не ми харесва,че Меркурий е в 12-ти дом на квезита... :-\

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6857 -: Август 10, 2013, 08:42:24 pm »
Дали не е възможно да прави нещо нередно с тези пари или просто да ги крие засега. Според мен ще ги върне, макар преди това да има напрежение свързано с връщането им и забавяне.

« Отговор #6858 -: Август 10, 2013, 08:43:28 pm »
Макар,че този Меркурий ми е малко спорен...на края на 6-ти дом е,на 3 градуса от куспидата на 7-ми.Май може да се приеме,че активира 7-ми дом,в което има логика.Парите да активират първи дом на квезита.

« Отговор #6859 -: Август 10, 2013, 08:44:13 pm »
Дали не е възможно да прави нещо нередно с тези пари или просто да ги крие засега. Според мен ще ги върне, макар преди това да има напрежение свързано с връщането им и забавяне.
Той го лъже от 2 години,че ще му ги върне и сега уж бил обещал,че ще ги върне в началото на септември  :-\