Приемам коментара Ви,макар да не мисля че чак толкова категорично и неотменимо можете да твърдите :кой какво мисли,има или няма в живота си.Всичко е в сферата на възможностите
Вие нещо не сте ме разбрали, megane, а може и аз неправилно да съм се изразила- написаното от мен е интерпретация на картата и съм се обосновала астрологично, а не анализ на вашия частен живот, и моля за извинение ако с нещо съм Ви засегнала, но който го е страх от мечки да не влиза в гората! Питали сте в обществен форум и е съмсем логично да сте готова да получите всякакви коментари и отговори.
По същата логика на обществения форум,не очаквайте всички до един да разбират съкращенията и да могат да интерпретират астрологично нещата...Има и човешки език на който се говори на земята.
Изказването Ви:"а и нали трябва да има кой да го направи, освен ако не си решила да ставаш самотна майка по." си е чист анализ на моя частен живот.На всичкото отгоре този който иска да го прави и гледа "спи" всяка нощ до мен!!!
Ако Ви е страх от мечки не ходете в гората!!! Това че не разбираме от астролигия не значи че не усещаме тона с който е направен.
Много наясно си със съкращенията, след като още в началото на твоята регистрация си поместила интерпретация на твоя синастрия от друг потребител на форума с думите, че така се прави синастричен анализ, който може да служи за урок по астрология...
Ако не си наясно с астрологията как си стигнала до такова заключение кое е за урок, и кое е плява!
За другото е безсмислено да пиша, то се вижда във форума- вчера едно си писала в темата за любовни хорари, днес тук друга информация изнасяш...
В предния коментар се извиних, ще го направя и този- моля да ме извиниш, че имах наглостта да се включа по твои хорарни въпроси- обещавам тържествено да не го правя повече!
Изглежда не си прочела точно какво съм написала.....А то е точно: публикувам синастрията за да могат тези които искат да се учат(от този който я е направил от само себе си се разбира,не съм я правила аз, нито тъкуването нито картата) да я ползват ,защото някой си е направил труда да я разгледа и напише,а абсолютно точно съвпадат написаните неща с това което се случва реално(така е обяснила crabby нещата в нея,че не е нужно да знам какво значат съвпади,опзици....У1 и У7....и т.н.,по което си личи че не си я чела),и по този въпрос все пак "обратната връзка" дали има съвпадения с реалността мога да дам само и единствено аз.От вчера до днес нещата се промениха и то в коренно обратна посока на това което ми написа ти -"дори и да се разведе няма да напусне дома,семейството(което всъшност отдавна е напуснал и т.н.)",а въпроса ми беше дали ще се съберем да живеем заедно, а не той дали ще се разведе незвисимо че е в развод...и м/у временно вчера се пренесе у нас и говорихме за дете,брак и т.н.(2-ро за мен и затова попитах АЗ дали ще имам,и не случайно, не съм уточнявала от кого,а според това което ми се случва в този здравословен план, изобщо АЗ дали ще мога да имам 2-ро дете).Та това наложи въпроса ми от днес.И ако трябва да приема отговора "трябва да има и от кого - за "не можеш да заченеш/задържиш за да се роди на етапа в който се задава въпроса" - приемам го за верен. А и според вчерашния въпрос ти "видя" че след 2-3 години могло да се върне защото при твоите приятелки било така..... Днес казваш че въпроса ми бил общ и не могло да му се отговори защото не отразявало реално поставения въпрос,който явно ти по-добре от мен знаеш кой е...
Ти самата можеш да се поучиш от останалите коментиращи,които просто казват "според това което виждам в тази карта отговора е не/да, или картата е "нерадикална(каквото и да значи това на астр.език)"но обяснено на човешки език означавало че не трябва да се тъклува понеже може да заблуди(както е направила Венера напр.),и ако отсрещната страна иска някакво разяснение на планети и т.н. му я разясняват....ако искаш...Никой насила не те кара да си даваш мнението,все пак е публичен форум и ти се имаш за знаеща и можеща.
П.С. Не намирам за нужно да споря с теб,и затова съм ти благодарна че няма да се занимаваш с моите въпроси.И без това влагаш незнайно защо някаква лична неприязън граничеща със заяждане.
Който го е страх от несъвпадане на прогнозата му,да не я прави публично достояние....Затова има лични съобщения