Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1205673 Прегледи
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #6900 -: Август 13, 2013, 09:31:40 am »
По-скоро имах предвид, ако вече сте работили върху второ дете, то би трябвало да е направено при този късен асцендент. В противен случай, засега едва ли ще имате второ, макар че хорарите нали важат за около 2 - 3 месеца и не се знае дали след време пак няма да имате шанс.  :blink:
Благодаря ти,ще разбера скоро ,и ще дам обр връзка:)

« Отговор #6901 -: Август 13, 2013, 09:35:26 am »
Как се тълкува когато У1 на Кверента е в негов 12-ти дом и У1 на Квезита също е в негов 12-ти дом. Аз го тълкувам като мълчаливо страдание, отдръпване,всеки се е свил в черупката си...Вие как мислите?
Да, възможно е.
Благодаря ти,Веско! Поздрави за свежия аватар!
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6902 -: Август 13, 2013, 09:37:39 am »
Мерси!  :P

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6903 -: Август 13, 2013, 12:20:13 pm »
Ще се  сдобрим ли с Б. да края на седмицата?
Луната У1- ти е в сходящ съвпад със Сатурн У7, 8 в 4д- излиза предстоящ секс с Б в дома ти, твоето населено място
Луната е в падение в скорпион, предстои да извърши квадрат с Меркурий У3, така че от твоя страна са проблемите в общуването, макар че и при Б има известни задръжки и ограничения в областта на комуникацията, тъй като Нептун У3 му е ретро, но в сходящ хармоничен аспект с Луната, която е в сходящ хармоничен аспект и с Юпитер съУ3 за Б.- мисля, че той все пак намира и ще намери точните думи и средства за доба комуникация с теб, въпроса е ти да го чуеш и разбереш правилно, както и да се пазиш от високопарни словоизлияния.
Благодаря ти много, akruks! И особено за това за думите от своя страна, ще гледам наистина да внимавам, за да не сгафя пак нещо.

« Отговор #6904 -: Август 13, 2013, 12:28:06 pm »
Ще имам ли 2-ро дете?
АСЦ е прекалено късен, което предполага, че питащият е наясно с отговора на въпроса, може само да се проследи как ще протече финализирането
За мен тази карта е нерадикална, защото не отразява реално поставения въпрос- питаш за дете, а Луната е съУ10 и излиза във 2д- мислиш за пари и кариера
За второ дете се гледа 7д, по който е и партньора, а между твоя У1 и У7 няма връзка, така че не предстои да имаш второ, а и нали трябва да има кой да го направи, освен ако не си решила да ставаш самотна майка. Тъй като си писала, че имаш дете, в картата излиза предстоящ конфликт с него- Меркурий У1 в сходящ квадрат със Сатурн у5, може би ще е във връзка с работа, професионалното му развитие, тъй като Луната за него е съУ6, а предстоящия неин съвпад със Сатурн У1 за детето ти ще се случи в неговия 10д на кариерата, но Уран У1 на детето е в сходящ хармоничен аспект с Меркурий У9 за него- предполагам, че ще следва както и, че ще подобрите взаимоотношенията помежду си.
Благодаря за коментара.
Ако знаех отговора нямаше да питам,:)а и все пак знам точно за какво съм мислила и мисля когато задавам въпрос.
Благодаря за предупреждението за детето ми...Ще внимавам.Не знам точно по какво отсъдихте че "няма кой да го направи",и какво общо има физическия акт на създаване на детето със смаотното майчинство,или изобщо с отглеждането му.......Приемам коментара Ви,макар да не мисля че чак толкова категорично и неотменимо можете да твърдите :кой какво мисли,има или няма в живота си.Всичко е в сферата на възможностите

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #6905 -: Август 13, 2013, 12:35:37 pm »
Меган, въпреки споровете колко ТОЧНО като време влияе хорарът, той все пак е временен, няма да коментирам вече горещия спор, но
едно от правилата е,че се пита за бързи и временни проблеми, а не за такива-ще имам ли второ дете по принцип, ще напиша ли книга, ще бъда ли щастлив в живота...виж, ако работиш по въпроса за второ дете, това е друго и ще бъда отразено в картата...

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #6906 -: Август 13, 2013, 12:39:06 pm »
megane, хорарите са ограничени във времето. един хорар не може да ти каже какво ще се случи след 5-10 години. затова има други предсказателни техники, хорара е само спомагателен метод.  картата ти е нерадикална, защото не си поставила основите на това, което желалеш, то е само някаква мисъл, желание ... най-верни карти излизат тогава, когато очакваш нещо да се случи в близко бъдеще. така, че не приемай тоза хорар за категорично Не. след време, да кажем, когато го обсъдиш с мъжа, от който искаш да има дете, можеш да питаш отново.

п.с. с енигма сме писали по едно и също време  ;D
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

« Отговор #6907 -: Август 13, 2013, 12:42:41 pm »
Меган, въпреки споровете колко ТОЧНО като време влияе хорарът, той все пак е временен, няма да коментирам вече горещия спор, но
едно от правилата е,че се пита за бързи и временни проблеми, а не за такива-ще имам ли второ дете по принцип, ще напиша ли книга, ще бъда ли щастлив в живота...виж, ако работиш по въпроса за второ дете, това е друго и ще бъда отразено в картата...
Много благодаря за пояснението Енигма,далеч съм от идеята да споря с хора които са много навътре в тази наука.
Не знаех че не могат да се задават такъв тип въпроси,а и не искам да излагам твърде лични неща на показ,но явно е нужно - направила съм 6 споннтани аборта след 1-вото ми дете,и до ден днешен не могат да открият причината за изхвърлянето.Снощи имах разговор на тема 2-ро дете от този който иска да го прави и да го гледа,но аз се страхувам от пореден фал(с него вече имаме 1 преживян аборт)....
Та затова зададох така въпроса.

« Отговор #6908 -: Август 13, 2013, 12:49:37 pm »
Приемам коментара Ви,макар да не мисля че чак толкова категорично и неотменимо можете да твърдите :кой какво мисли,има или няма в живота си.Всичко е в сферата на възможностите
Вие нещо не сте ме разбрали, megane, а може и аз неправилно да съм се изразила- написаното от мен е интерпретация на картата и съм се обосновала астрологично, а не анализ на вашия частен живот, и моля за извинение ако с нещо съм Ви засегнала, но който го е страх от мечки да не влиза в гората! Питали сте в обществен форум и е съмсем логично да сте готова да получите всякакви коментари и отговори.
По същата логика на обществения форум,не очаквайте всички до един да разбират съкращенията и да могат да интерпретират астрологично нещата...Има и човешки език на който се говори на земята.
Изказването Ви:"а и нали трябва да има кой да го направи, освен ако не си решила да ставаш самотна майка по." си е чист анализ на моя частен живот.На всичкото отгоре този който иска да го прави и гледа "спи" всяка нощ до мен!!!
Ако Ви е страх от мечки не ходете в гората!!! Това че не разбираме от астролигия не значи че не усещаме тона с който е направен.

« Отговор #6909 -: Август 13, 2013, 12:51:26 pm »
megane, хорарите са ограничени във времето. един хорар не може да ти каже какво ще се случи след 5-10 години. затова има други предсказателни техники, хорара е само спомагателен метод.  картата ти е нерадикална, защото не си поставила основите на това, което желалеш, то е само някаква мисъл, желание ... най-верни карти излизат тогава, когато очакваш нещо да се случи в близко бъдеще. така, че не приемай тоза хорар за категорично Не. след време, да кажем, когато го обсъдиш с мъжа, от който искаш да има дете, можеш да питаш отново.

п.с. с енигма сме писали по едно и също време  ;D
Благодаря Венера :)

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #6910 -: Август 13, 2013, 12:53:27 pm »
Меган, ако искаш можеш да си сложиш рожденната карта в натални карти, да се види там, после в прогностика, с медицинската не съм чак на "ти", нито с останалите раздели...но се учим всички, с общи усилия може и да помогнем...има успех и със заченати деца посредством астрологията...така че
можеш да си изтриеш данните...
и предлагам да има мир, първоначално всеки е имал нещо различно наум и се е получило недоразумение :wub: :wub:
« Последна редакция: Август 13, 2013, 01:00:46 pm от Enigma »

« Отговор #6911 -: Август 13, 2013, 12:56:38 pm »
Меган, ако искаш можеш да си сложиш рожденната карта в натални карти, да се види там, после в прогностика, с медицинската не съм чак на "ти", нито с останалите раздели...но се учим всички, с общи усилия може и да помогнем...има успех и със заченати деца посредством астрологията...така че
можеш да си изтриеш данните...
и предлагам да има мир, първоначално всеки е имал нещо различно и се е получило недоразумение :wub: :wub:
Благодаря Енигма :)

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #6912 -: Август 13, 2013, 12:56:57 pm »
megane, каквото и да говорим сега , картата ти си остава нерадикална. това означава, че не трябва да се тълкува, защото е много вероятно да се сгреши отговора. от 10 карти една винаги е нерадикална, понякога не ни се дава да знаем бъдещето предварително...
често хорарите отразяват и моментното ни психическо състояние, когато сме объракни също се получават неясни карти. затова , когато решиш след време можеш пак да си зададеш въпроса, като определиш и период за който очакваш да забременееш и родиш.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

« Отговор #6913 -: Август 13, 2013, 12:58:11 pm »
megane, каквото и да говорим сега , картата ти си остава нерадикална. това означава, че не трябва да се тълкува, защото е много вероятно да се сгреши отговора. от 10 карти една винаги е нерадикална, понякога не ни се дава да знаем бъдещето предварително...
често хорарите отразяват и моментното ни психическо състояние, когато сме объракни също се получават неясни карти. затова , когато решиш след време можеш пак да си зададеш въпроса, като определиш и период за който очакваш да забременееш и роди.
Благодаря Венера :)

« Отговор #6914 -: Август 13, 2013, 02:55:09 pm »
Приемам коментара Ви,макар да не мисля че чак толкова категорично и неотменимо можете да твърдите :кой какво мисли,има или няма в живота си.Всичко е в сферата на възможностите
Вие нещо не сте ме разбрали, megane, а може и аз неправилно да съм се изразила- написаното от мен е интерпретация на картата и съм се обосновала астрологично, а не анализ на вашия частен живот, и моля за извинение ако с нещо съм Ви засегнала, но който го е страх от мечки да не влиза в гората! Питали сте в обществен форум и е съмсем логично да сте готова да получите всякакви коментари и отговори.
По същата логика на обществения форум,не очаквайте всички до един да разбират съкращенията и да могат да интерпретират астрологично нещата...Има и човешки език на който се говори на земята.
Изказването Ви:"а и нали трябва да има кой да го направи, освен ако не си решила да ставаш самотна майка по." си е чист анализ на моя частен живот.На всичкото отгоре този който иска да го прави и гледа "спи" всяка нощ до мен!!!
Ако Ви е страх от мечки не ходете в гората!!! Това че не разбираме от астролигия не значи че не усещаме тона с който е направен.
Много наясно си със съкращенията, след като още в началото на твоята регистрация си поместила интерпретация на твоя синастрия от друг потребител на форума с думите, че така се прави синастричен анализ, който може да служи за урок по астрология...
Ако не си наясно с астрологията как си стигнала до такова заключение кое е за урок, и кое е плява!
За другото е безсмислено да пиша, то се вижда във форума- вчера едно си писала в темата за любовни хорари, днес тук друга информация изнасяш...
В предния коментар се извиних, ще го направя и  този- моля да ме извиниш, че имах наглостта да се включа по твои хорарни въпроси- обещавам тържествено да не го правя повече!
Изглежда не си прочела точно какво съм написала.....А то е точно: публикувам синастрията за да могат тези които искат да се учат(от този който я е направил от само себе си се разбира,не съм я правила аз, нито тъкуването нито картата) да я ползват ,защото някой си е направил труда да я разгледа и напише,а абсолютно точно съвпадат написаните неща с това което се случва реално(така е обяснила crabby нещата в нея,че не е нужно да знам какво значат съвпади,опзици....У1 и У7....и т.н.,по което си личи че не си я чела),и по този въпрос все пак "обратната връзка" дали има съвпадения с реалността мога да дам само и единствено аз.От вчера до днес нещата се промениха и то в коренно обратна посока на това което ми написа ти -"дори и да се разведе няма да напусне дома,семейството(което всъшност отдавна е напуснал и т.н.)",а въпроса ми беше дали ще се съберем да живеем заедно, а не той дали ще се разведе незвисимо че е в развод...и м/у временно вчера се пренесе у нас и говорихме за дете,брак и т.н.(2-ро за мен и затова попитах АЗ дали ще имам,и не случайно, не съм уточнявала от кого,а според това което ми се случва в този здравословен план, изобщо АЗ дали ще мога да имам 2-ро дете).Та това наложи въпроса ми от днес.И ако трябва да приема отговора "трябва да има и от кого - за "не можеш да заченеш/задържиш за да се роди на етапа в който се задава въпроса" - приемам го за верен. А и според вчерашния въпрос ти "видя" че след 2-3 години могло да се върне защото при твоите приятелки било така..... Днес казваш че въпроса ми бил общ и не могло да му се отговори защото не отразявало реално поставения въпрос,който явно ти по-добре от мен знаеш кой е...
Ти самата можеш да се поучиш от останалите коментиращи,които просто казват "според това което виждам в тази карта отговора е не/да, или картата е "нерадикална(каквото и да значи това на астр.език)"но обяснено на човешки език означавало че не трябва да се тъклува понеже може да заблуди(както е направила Венера напр.),и ако отсрещната страна иска някакво разяснение на планети и т.н. му я разясняват....ако искаш...Никой насила не те кара да си даваш мнението,все пак е публичен форум и ти се имаш за знаеща и можеща.

П.С. Не намирам за нужно да споря с теб,и затова съм ти благодарна че няма да се занимаваш с моите въпроси.И без това влагаш незнайно защо някаква лична неприязън граничеща със заяждане.
Който го е страх от несъвпадане на прогнозата му,да не я прави публично достояние....Затова има лични съобщения :)

« Отговор #6915 -: Август 13, 2013, 06:09:35 pm »
Здравейте! Както споменах в една друга тема от форума, за мен тази година е доста натоварваща психически и емоционално. И днес се заформи началото на още една трудност, а именно - възстановяването на студентските ми права. Това, което ми казаха в университета ме отчая донякъде, че изобщо ще се дипломирам като висшист. Та, молбата ми към вас е, ако може да погледнете хорара и да кажете според вас, ще успея ли да възстановя студентските си права?
I will never drag myself out of this, the shadows of my past bogging me down.
Feeling lost in turmoil and crisis, my face forever set in an endless frown.

« Отговор #6916 -: Август 13, 2013, 09:01:33 pm »
Здравейте! Както споменах в една друга тема от форума, за мен тази година е доста натоварваща психически и емоционално. И днес се заформи началото на още една трудност, а именно - възстановяването на студентските ми права. Това, което ми казаха в университета ме отчая донякъде, че изобщо ще се дипломирам като висшист. Та, молбата ми към вас е, ако може да погледнете хорара и да кажете според вас, ще успея ли да възстановя студентските си права?
Да, ще продължиш следването, при наличието на отминал хармоничен аспект между Венера У9 и Сатурн у1 в 9д, а Луната в 9д е извършила съвпад със Сатурн и ще пренесе светлина към Венера У9, като преди това ще извърши съвпад със СЛВ в 9д, което е хубав показател.
Относно приключване на висшето образование се търсят указания в 12д, като 4-ти от 9-ти, а там е ретро Плутон у10, който е във взаимна рецепция със Сатурн У1, у12 и предполагам, когато стане директна планетата, че няма да имаш проблем с успешното дипломиране.

Ах, дано да е така, много ти благодаря! Започнах работа на кофти място, с мисълта да се издържам и същевременно да събера достатъчно пари, за да си приключа най-сетне обучението, а се оказва, че не само може да се наложи да напусна работа, за да си приравня годините, ами и че ще ми трябват доста пари. Двете неща са доста несъвместими. :/
I will never drag myself out of this, the shadows of my past bogging me down.
Feeling lost in turmoil and crisis, my face forever set in an endless frown.

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #6917 -: Август 14, 2013, 10:06:21 am »
Вече няколко дни се чудя, затова реших да задам въпрос, колкото и да ми се искаше да оставя всичко на Съдбата. Бях на предварителен кастинг на Х Фактор, цял ден нерви, умора, чакане, бях от последните когато дойде моят ред... Опитах се да остана спокойна, но не успях, ужасно се притесних, обърках си и двете песни,  думите просто се изпариха от главата ми. Прослушващи бяха Краси Гюлмезов и Влади Априлов, те решават кой да продължи напред за същинския кастинг пред жури и публика. Смъмриха ме, че от притеснение мога само да загубя, но все пак казаха, че имам много нежна бленда и "следващия път по-уверено и да не се притеснявам" - което ми вдъхва зрънце надежда, че може и да ми се обадят, макар да не успях да изпея песните си. Все пак те избират и някакви пълни идиоти, които да се покажат пред журито, дават им шанс...:( Всеки одобрен ще получи обаждане до 15 август. Ще ми се обадят ли, че продължавам на следващия кастинг в Х Фактор?
Луната У1 е извършила квадрат с Венера у3 за тях, това може да е и споменатото смъмряне от тяхна страна, но Венера У3 всеки момент ще извърши секстил с Марс У3 за теб, така че би трябвало да имате успешна комуникация!

Още нямам обаждане, почвам да губя надежда :(...

Не съм одобрена. Не получих обаждане... тоест, получих,за да ми кажат, че приятелят, с който бях на кастинга е одобрен. (явно тук сте видели успешната комуникация, те съобщават добра новина, но не тази, която очаквах...) Каква ирония а? Той дойде уж да ме подкрепи, реши и той да се пробва, взеха, че го одобриха... Днес е на кастинг, а аз ще бъда в публиката да го гледам....Пуснаха втори кастинг - уеб кастинг, за тези, които не са успели да се явят на прослушванията в градовете, и аз изпратих свое видео изпълнение, за да знам, че все пак съм опитала всичко. :) Ще ми се обадят ли, ЧЕ СЪМ ОДОБРЕНА ОТ УЕБ КАСТИНГА?
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6918 -: Август 14, 2013, 11:29:04 am »
Луната У10 е извършила квадрат с Меркурий У3 за отсрещната страна - не са те одобрили от първия път, обаче Луната ще направи секстил с Венера У1 за теб и тригон с Марс, У7 - да се надяваме този път да те одобрят.
Стискам ти палци!

« Отговор #6919 -: Август 14, 2013, 04:40:57 pm »
Здравейте, моля ви за прочит на този хорар - Детето ми има ли дислексия? Може да Ви прозвучи несериозно, но в момента съм притеснена. В търсене съм на повече информация, както и на специалист, който да направи необходимия тест... Благодаря ви