Здравейте, моля ви за прочит на този хорар - Детето ми има ли дислексия? Може да Ви прозвучи несериозно, но в момента съм притеснена. В търсене съм на повече информация, както и на специалист, който да направи необходимия тест... Благодаря ви
Асцендентът е ранен, луната е в падение-известна нерадикалност, венера-с-р в падение,всичко това може да значи-слабост в аргументите на питащия, тоест тревогата да е излишна, но може и да не е така...луната в скорпион показва, че мнооого си притеснена, но не е белег за най-точен усет за ситацията
Ранните градуси говорят, че историята още не се е развила, предстои тепърва...
Детето е показано от венера, не добре поставена и в 5 му дом-каква е средата с другарчетата, градината, чувства ли се комфортно? Венера ще смени знака ще застане на трона си, което е добре.
Върхът на 6 дом е в края на кардинален знак, по принцип се тълкува-бързо развитие и пълно оздравяване, АКО има проблем.
Луната и венера макар и не добре стоящи ще имат секстил-положително развитие по въпроса, а и луна управлява 3 на детето-говор, общуване.
Марс ,управител на 12 дом на детето е в падение в 3, някакви страхове, психологически спирачки да не би да има...
Прави впечатление, скорошен разпадащ конфликт между слънце и луна, ако има напрежение между родителите, децата реагират.
Като че ли скоро няма да посетите лекар.