Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1207396 Прегледи
*

elodiq

• **
  • 903
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #7000 -: Август 22, 2013, 07:17:57 am »
А аз да ви помогна по темата при мен Сатурн няма никакви аспекти с луната,но пък ми е управител на зодията и има квадрат със слънцето ,другите му твърди аспекти са съвпад с Марс,съпад със Плутон и квадрат с възела , що се отнася до Зара тя настина не се присмива, просто разговора е продължение на личен разговор и тя знае защо го казва това .

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #7001 -: Август 22, 2013, 02:53:53 pm »
Кое му е доброто на това, че са умъртвени?

*

Veselin

• 2737
« Отговор #7002 -: Август 22, 2013, 03:01:17 pm »
Хубавото е може би, че може би няма да има вече начин да се развие гранолом, което си е много гадно. Все пак, живите зъби са си за предпочитане. Не е хубаво да се стига до там да се умъртвяват.

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #7003 -: Август 22, 2013, 03:06:26 pm »
Аааа, това изобщо не невъзможно. И на неумъртвен зъб може да се развие гранулом, а при умъртвените - съвсем.

« Отговор #7004 -: Август 25, 2013, 05:30:46 pm »
Кои са показателите за развод в хорара?

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #7005 -: Август 25, 2013, 05:53:01 pm »

В хорара се гледат сигнификаторите на двамата, които ще се развеждат. А кои са сигнификаторите, зависи от часа на задаване на въпроса. И дали ще има развод или не - от аспектите между сигнификаторите. Също така как е зададен въпроса - в единия случай "Ще се разведа ли?", а в другия "Ще остана ли с него?" един и същ аспект се тълкува по различен начин. Ориентира ли се?
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

« Отговор #7006 -: Август 25, 2013, 06:00:21 pm »

В хорара се гледат сигнификаторите на двамата, които ще се развеждат. А кои са сигнификаторите, зависи от часа на задаване на въпроса. И дали ще има развод или не - от аспектите между сигнификаторите. Също така как е зададен въпроса - в единия случай "Ще се разведа ли?", а в другия "Ще остана ли с него?" един и същ аспект се тълкува по различен начин. Ориентира ли се?
Не :) Кои домове да гледам и планети и ако последния аспект на Луната е квадратура, какъв ще е отговора?! Ето картата. въпросът е: Ще се разведа ли?

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #7007 -: Август 25, 2013, 06:39:21 pm »

Не :) Кои домове да гледам и планети и ако последния аспект на Луната е квадратура, какъв ще е отговора?! Ето картата. въпросът е: Ще се разведа ли?

Според мен ще се разведеш. Ти си АС - управител (У) Сатурн. Той е ДС - У Луна. Сатурн и Луна са в сходяща опозиция след 6 градуса. Втората планета, която те описва е Нептун (в твоя 1 дом), а него го описват още Марс, Слънце и Меркурий (в негов 1 дом). Нептун е в сходяща опозиция със Слънце и Меркурий след 1 градус. Марс (той) прави и сходящ квадрат към Сатурн (ти). Това са все аспекти на противопоставяне. Луната не можеш да я ползваш като втори сигнификатор, защото описва него. Последният аспект на Луната не е квадрат, а тригон към Плутон след 8 градуса. (Някой да погледне дали има и още аспекти след това, защото тая Луна е 1 градус). Ако това е наистина последният аспект - то "да, ще се разведеш". Нека и друг по-опитен "хорарист" да се изкаже, да не те заблудя.
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

« Отговор #7008 -: Август 25, 2013, 07:07:53 pm »
А като време? Луната и Плутон са в следващи домове, които показват най-бавно развитие на въпроса, т.е. тези 8 градуса - 8г?! Или греша? Или това, че са в кардинален и променлив знак би скъсило времето до 8 месеца?!

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #7009 -: Август 25, 2013, 07:29:29 pm »
А като време? Луната и Плутон са в следващи домове, които показват най-бавно развитие на въпроса, т.е. тези 8 градуса - 8г?! Или греша? Или това, че са в кардинален и променлив знак би скъсило времето до 8 месеца?!

Коя времева единица ще се използва, никога не е сигурно, дори професионален астролог трудно ще каже. Още повече без информация за вашите действия. Ако вие искате да се разведете, ако сте подали или ще подадете със сигурност документи за развод, бих казала 8 месеца за София и големите градове. Бих казала всъщност 6, заради градуса на главните сигнификатори. Колкото до 6-8 години ми звучи невероятно, защото хорарните карти са в рамките на няколко месеца, средно 3 напред, но понякога от фиксираните домове, в които се развива действието, може да се удължи до края на годината.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #7010 -: Август 25, 2013, 07:40:02 pm »
Не знам за развод, но Луната прави сходящи хармонични аспекти към управителите на 5-ите ви домове, което според мен значи, че любовта между вас ще остане. Освен това, секстилът между Луната (той) и Марс (У3 за теб) показва, че той ще се опита да говори с теб, за да се разберете. Най-напред предстои опозицията на Луната със Сатурн, което показва някакво противопоставяне при вас, разделяне на пътищата, но в 1-ите ви домове има и по един интерсептиран знак, а управителите (Слънце и Сатурн) са в сходящ секстил, което според мен показва, че ще се съберете пак на по-късен етап. Така че, дори и да има раздяла, мисля, че няма да е окончателна.

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #7011 -: Август 25, 2013, 07:53:33 pm »
Сега е ред на akruks да бъде арбитър. :)

*

Veselin

• 2737
« Отговор #7012 -: Август 25, 2013, 07:54:32 pm »
Да.  :P
Все си мисля, че за въпроси като развод, трябва да се гледат и 9-ите домове, нали все пак това става чрез съда и се урежда юридически.

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #7013 -: Август 25, 2013, 10:44:23 pm »
Така си и помислих - не трябва да се изказвам по хорарни въпроси. Извинявам се на Lost Angel! Добре, че е akruks.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #7014 -: Август 26, 2013, 01:24:32 am »
Благодаря, akruks!

« Отговор #7015 -: Август 26, 2013, 07:32:00 am »
Благодаря на всички за включването! Имаме едно дете, но това е за сега което ни свързва, защото той работи в чужбина, а аз подписах постоянен договор в България. А имам и извънбрачна връзка и засега не ми се заминава никъде.
Успешна и ползотворна седмица ви желая!

« Отговор #7016 -: Август 26, 2013, 08:47:22 pm »
Къде ми е потника? 13 и 14 Днес Пловдив  :(
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Veselin

• 2737
« Отговор #7017 -: Август 26, 2013, 09:23:52 pm »
Къде ми е потника? 13 и 14 Днес Пловдив  :(

*

Veselin

• 2737
« Отговор #7018 -: Август 27, 2013, 05:13:23 pm »
Ще получи ли брат ми заплатата си до края на седмицата?

Притеснен съм, защото ми е обещал пари и на мен, а са ми нужни.
« Последна редакция: Август 27, 2013, 05:17:28 pm от Veselin »

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #7019 -: Август 27, 2013, 05:24:07 pm »
Още веднъж от мен, че се сетих с този потник. Дали ще ви затрудня, а може би не?

Ще си върна ли златните бижута, които дадох на Деси (сестра на моя съпруг) и сега са у Жани (нейна бивша приятелка)? Дотук не успявам вече години наред да си ги върна. Два броя, масивни са. Не знам къде са. Може и някой да ги е продал и никога да не си ги върна. Комай даже ги прежалих. Картата е стара, обаче е много "почувствана".