Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1207583 Прегледи
*

Kler

• **
  • 576
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #7020 -: Август 27, 2013, 06:34:55 pm »
този проблем ще се появи ли отново? проблемът е здравословен

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #7021 -: Август 27, 2013, 07:01:35 pm »
този проблем ще се появи ли отново? проблемът е здравословен
много го мислиш ти, Клер/нещо в дева?/
Ако хванем 9 дом като край на лечението-успехът-тогава старият управител марс прави секстил с луната, екзалтирана, всичко лошо вече се разпада като аспекти, би трябвало да си добре, слънцето като жизнепоказател ще направи секстил със сатурн, ако превстоят нови прегледи-би трябвало да се увериш в това, юпитер в 6 е близо до Сириус, върха на дома -също...кард. знак в 6-бързо развитие и лечение...
сатурн бааавно набира към СЛВ-след 10 септември съвпадат
но фиксираните оси и луната, като че ли ти не искаш да я пуснеш да си ходи-болестта...знам, че не е лесно, нито пък подценявам здравето :blink:
значи управителят на 6 сключва секстил с планета в 6-марс в рак, в падение, но няма връзка с въпроса. Асо пари за здраве, лечение са ти били проблем-той ще се разреши. ;D
мисля, че имаш чувство за вина, не помага, извинявай така ми хрумна :mellow:
« Последна редакция: Август 27, 2013, 07:15:31 pm от Enigma »

*

Veselin

• 2737
« Отговор #7022 -: Август 27, 2013, 07:12:35 pm »
Ще получи ли брат ми заплатата си до края на седмицата?

Притеснен съм, защото ми е обещал пари и на мен, а са ми нужни.
Венера у2 за брат ти е извършила квадрат с Плутон У8 за него, който е ретро в твоя 12д и във взаимна рецепция със Сатурн У1 за теб- пари, които брат ти има да получава и ти си свързан с тях, са се забавили.
Луната във 2д на брат ти ще извърши посlеден хармоничен аспект с Марс у8 за него и би трбвало да получи парите.
Благодаря ти много, akruks! Дано наистина да ги получи, че да не се наложи да искам от някого пари назаем.

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #7023 -: Август 27, 2013, 07:18:30 pm »
много ти благодаря, Енигма. 
имам слънце в дева. и за фиксираните оси може би си права..и за вината също  :(

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #7024 -: Август 27, 2013, 07:20:05 pm »
много ти благодаря, Енигма. 
имам слънце в дева. и за фиксираните оси може би си права..
Успех  с вярата в пълното оздравяване, стискам палци! :25:

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #7025 -: Август 27, 2013, 07:29:33 pm »
благодаря ви

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7026 -: Август 27, 2013, 07:33:48 pm »
Скъпи съфорумци, имам голям проблем!  :73:

Вече съм не с пет, а с шест котки!
Прибирах се след работа и пред блока видях малко сиво коте, беше изпълзяло отнякъде. Предположих, че някъде има котило с котка-майка, потърсих, но нищо не открих.

Много е сладко, но е мъничко - изглежда на около 40 дни може би. Добрата новина е, че вече има зъби. Но май още не се е научило да яде твърда храна. Пробвах да му дам мляко със спринцовка - само това яде. Давам месни хапки на Гурме - не ги възприема за храна. По цял ден съм на работа и нямам възможност по няколко пъти дневно да го храня с биберон или спринцовка. Ако не прояде, ще трябва да го върна на улицата, където го намерих.

Въпросът ми е "Ще намеря ли стопани за котето?"
Варна, 27.08.2013, 20:23 ч

Идеята ми е да го отглеждам в течение на месец-два и после да го дам за осиновяване. Има една програма, по която се изпращат бездомни кучета и котки за осиновяване в Германия.

Ако тази вечер издивее и започне да търси майка си, мен ме чака безсънна нощ.  :(
Иначе моята котешка популация го прие добре  ;D, само женската изсъска.

Не напипвам никакви атрибути, май ще се окаже женско и това.  :-[

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #7027 -: Август 27, 2013, 07:37:59 pm »
Ето картата.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7028 -: Август 27, 2013, 07:42:47 pm »
Текущи транзити за осиновяване  ;D - Луна в съвпад с Юпитер и Марс в секстил с Юпитер в моята карта.

А и тази година нали пак имам "бременен" солар - като през 2009, когато ми се родиха котета вкъщи.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #7029 -: Август 27, 2013, 07:45:42 pm »
На мен по хорара ми се струва, че май ще си остане при теб - твоят с-р Юпитер е в сходящ секстил със Слънцето У6 в 6 дом. Разходящият съвпад между У6 и У7 може би показва, че някой го е изхвърлил, възможно е котката му да е забременяла неочаквано и да не е искал да се грижи и за котенца.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7030 -: Август 27, 2013, 07:48:32 pm »
Утре като тръгвам за работа, ще потърся пак дали има котило наблизо. Ако майката е там, може да го върна. Но като че ли нямаше никъде, беше само, затова го прибрах. Уф, не знам какво да правя, ако не може да се храни самостоятелно.  :(
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #7031 -: Август 27, 2013, 07:54:45 pm »
Утре като тръгвам за работа, ще потърся пак дали има котило наблизо. Ако майката е там, може да го върна. Но като че ли нямаше никъде, беше само, затова го прибрах. Уф, не знам какво да правя, ако не може да се храни самостоятелно.  :(
аз пък гледам, че от гледна точка 4 на котето нещо 10 е замесен, но има повече време,та това дали не еза него -държавната институция
у-л на 4 е в 9 на котан, а на 7 в 12 и ще имат секстил, ма май няма да е скоро
меркурий, управител на 10за котето-майка му разпада изгореният си съвпад с ул-асц. ,едва ли ще я намериш
старият управител на негов 3 е в 12-ще има местене може и в приют

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #7032 -: Август 27, 2013, 10:36:59 pm »
Здравейте :blink:
Един хорарен въпрос свързан с работа
Ще започна ли работа в .......
На луната и предстои само един секстил с Марс :-\ упр.на 5 и 10 дом.
Вие какво мислите

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7033 -: Август 27, 2013, 10:38:35 pm »
Слънцето У1 за котето е извършило опозиция с ретро Нептун У1 в 12 за теб- затруднена си да се грижиш за котака и си отхвърила идеяата да остане при теб, но предстои хармоничен аспект на Слънцето и Юпитер съУ1 , така че ще се погрижиш за него, докато се намери кой да поеме грижите за него...

Не знам докога ще се грижа за него, вече ми се охлади ентусиазмът, след като видях, че е пълно с бълхи. Намазах го с препарат за обезпаразитяване и установих, че бълхите са много повече, отколкото ми се стори на пръв поглед. Изкъпах го - направо започнаха да скачат, сега са навсякъде, падат зашеметени, но живи, скачат по леглото и по мен  ;D. Пак го намазах със същия препарат. Не мога да си позволя с пет дългокосмести персийски котки да ми се напълни жилището с бълхи - достатъчно грижи имам всеки месец по обезпаразитяването заради кучетата, които гледах навремето. Ефектът е временен, докато не се излюпи следващата популация. А и освен това уличните бълхи пренасят какви ли не зарази, глисти и прочие гадости. Жалко ми е за котето, но ако няма хигиенни навици и не се изчисти от паразити, може да се наложи да го върна навън.  :(

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #7034 -: Август 27, 2013, 11:08:55 pm »
Вие какво мислите
не си обяснила работиш ли в момента, не ли?
според картата имаш работа- Луната У1 в разходящ хармоничен аспект с Юиптер у6, а със Сатурн У7 е в разходяща опозиция и ако приемем ....... като назована по име фирма, може би си се разминала с тази работа. Сходящия хармоничен аспект с Марс у10 пак е нещо- МЦ е твоята главна цел в момента, отделно 10д е на кариерата, така че при всички положения ще има промяна на професионалния статус при теб в положителна посока.
Да работя в момента, но работата е сезонна, по 11 дом ли е втората работа. Казваш, че няма да стане, така ли :-\

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #7035 -: Август 27, 2013, 11:31:55 pm »
Вие какво мислите
не си обяснила работиш ли в момента, не ли?
според картата имаш работа- Луната У1 в разходящ хармоничен аспект с Юиптер у6, а със Сатурн У7 е в разходяща опозиция и ако приемем ....... като назована по име фирма, може би си се разминала с тази работа. Сходящия хармоничен аспект с Марс у10 пак е нещо- МЦ е твоята главна цел в момента, отделно 10д е на кариерата, така че при всички положения ще има промяна на професионалния статус при теб в положителна посока.
Да работя в момента, но работата е сезонна, по 11 дом ли е втората работа. Казваш, че няма да стане, така ли :-\
да, по 11д се гледа за следваща работа, но 10д също дава указания за професионални промени, така че може и да стане- у3 на споменатата фирма е в сходящ секстил с твоя У3 , може да те вземат ако си кандидаствала, а според картата си
Да кондидатствах :blink:Благодаря ти много за отделеното време и внимание

*

danito

• *
  • 118
« Отговор #7036 -: Август 28, 2013, 04:32:48 pm »
Здравейте, ще ми изплатят ли скоро обезщетението от бившата ми работа?

*

Veselin

• 2737
« Отговор #7037 -: Август 28, 2013, 04:36:14 pm »
Здравейте, ще ми изплатят ли скоро обезщетението от бившата ми работа?
Според мен "да" - Слънцето У8 е в сходящ секстил със Сатурн У1 за теб.

*

danito

• *
  • 118
« Отговор #7038 -: Август 28, 2013, 04:39:06 pm »
Благодаря  :blink:

*

Veselin

• 2737
« Отговор #7039 -: Август 28, 2013, 06:06:36 pm »
Ще получи ли брат ми заплатата си до края на седмицата?

Притеснен съм, защото ми е обещал пари и на мен, а са ми нужни.
Венера у2 за брат ти е извършила квадрат с Плутон У8 за него, който е ретро в твоя 12д и във взаимна рецепция със Сатурн У1 за теб- пари, които брат ти има да получава и ти си свързан с тях, са се забавили.
Луната във 2д на брат ти ще извърши посlеден хармоничен аспект с Марс у8 за него и би трбвало да получи парите.
За пореден път се оказа права. Благодаря ти много, akruks!!!