Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1208388 Прегледи
*

Veselin

• 2737
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #7140 -: Септември 12, 2013, 10:08:57 am »
Какво имаш предвид под "нормален и човечен мъж"? Къде е определено кое е нормално и кое не и къде минава границата между двете?
Не мисля че въпросът е подходящ за хорарен въпрос.

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #7141 -: Септември 12, 2013, 12:51:59 pm »
Здравейте, в напрегнато очакване съм на отговор, относно евентуално покупка на един малчо (кученце). Въпросът ми - Ще ми продадът ли кученцето на предложената от мен цена? Много благодаря и успешен ден всички

« Отговор #7142 -: Септември 12, 2013, 01:06:07 pm »
Какво имаш предвид под "нормален и човечен мъж"? Къде е определено кое е нормално и кое не и къде минава границата между двете?
Не мисля че въпросът е подходящ за хорарен въпрос.
[/quote
Ще преформулирам тогава на: ще превъзмогне ли себе си, така че да не пречи на взаимоотношенията му с хората, мъж, назован по име? Картата е в предходния ми пост.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #7143 -: Септември 12, 2013, 01:21:06 pm »
На мен ми се струва, че е напълно нормален и здрав човек, съдейки по разходящите хармонични аспекти на Юпитер със Слънцето, У6 за него, и Сатурн, У12 за него. Ако гледаме квадрата с Уран, може би по-скоро е силно разтревожен финансово. Нептун У1 за него в негов 12 дом и ретрограден - вероятно по принцип си е по-потаен и дръпнат. И Юпитер и Нептун са в женски знаци, така че е възможно да не отговаря напълно на класическите представи за мъж, но вероятно се чувства добре в кожата си, понеже и двете планети са добре поставени.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #7144 -: Септември 12, 2013, 01:29:52 pm »
Здравейте, в напрегнато очакване съм на отговор, относно евентуално покупка на един малчо (кученце). Въпросът ми - Ще ми продадът ли кученцето на предложената от мен цена? Много благодаря и успешен ден всички
Ако гледаме продавачите по 7 дом, а кученцето по техен 6, т.е. 12, има голяма вероятност това, което кажат/поискат да не те удовлетвори, тъй като Слънцето, У3 за тях, е в сходящ квадрат с Луната, У8 за теб, твоето желание. Кученцето е по Марс, в твой 8 дом - силно желаеш да го купиш, но е в знака на Слънцето и много зависи от това, което те кажат/поискат за него. Меркурий и Юпитер вървят към квадрат - възможно е да не се разберете, според мен.

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #7145 -: Септември 12, 2013, 01:57:22 pm »
Ако гледаме продавачите по 7 дом, а кученцето по техен 6, т.е. 12, има голяма вероятност това, което кажат/поискат да не те удовлетвори, тъй като Слънцето, У3 за тях, е в сходящ квадрат с Луната, У8 за теб, твоето желание. Кученцето е по Марс, в твой 8 дом - силно желаеш да го купиш, но е в знака на Слънцето и много зависи от това, което те кажат/поискат за него. Меркурий и Юпитер вървят към квадрат - възможно е да не се разберете, според мен.

Благодаря, Веселин. Първоначалната цена, която ми казаха, наистина не ме удовлетвори. След известно време те сами се свързаха с мен и ми предложиха да кажа сума, за която мога да купя кученцето. Отговорих им и сега чакам...

« Отговор #7146 -: Септември 12, 2013, 05:41:22 pm »
Любимият задава въпроса "ще бъда ли удовлетворен от новото заплащане?" с час 18:38,гр.Асеновград.(страхува се да не бъде измамен,защото му е обещана конкретна сума).Извинявам се,че не мога да кача карта и отново благодаря за помощта ви.  :25:

« Отговор #7147 -: Септември 12, 2013, 06:57:32 pm »
Въпрос: Ще успее ли да превъзмогне егото си и стане нормален и човечен мъж, назован по име? Въпросът се задава в София на 12.09.2013 в 06:19 сутринта. Благодаря за усилията.
Не излиза по картата да е егоист и ненормален- представен от Нептун в негов 12д показва, че е малко по-прикрит, вглъбен в себе си, но Нептун в риби и в 12д си е на трон,  Юпитер съУ1 в 5д показва, че е щедър в любовта, сърдечен човек е , в никакъв случай не е егоист
Слънцето У12 в твоя 1д показва, че искаш да диктуваш правилата, може би чрез скрито манипулиране над другите, а този пич явно не ти се е поддал на провокациите и го изкарваш сега луд
Благодаря на Веселин и Акрукс, не изкарвам луд никой, никъде не споменавам ненормален, а по-скоро егоист, ама вие ме утрепахте с това щедър, мотото на този човек е "Всичко над 20 лв е скъпо". Признавам, проблемът е в мен  ;) Акрукс, не съм съгласна за скрити манипулации, аз съм право куме в очите по натал. Щедър в любовта, явно само аз не съм го разбрала, но обяснимо Сатърн опозе Вени. Добре, че си се обичкам достатъчно :blink:

*

Veselin

• 2737
« Отговор #7148 -: Септември 13, 2013, 07:48:52 am »
Ще остане ли брат ми на същата работа, където е в момента, и през следващите 4 месеца (т.е. до края на договора)? Той иска да се маха, понеже условията на работа са много лоши и не може да я понася, но е принуден да седи. Ако ще остане, дали има шанс да се "смекчат" условията на работа?
Венера у1 на брат ти е извършила квадрат с Плутон У6 за него, който е ретро и във взаимна рецепция със Сатурн в 6д- определено работата не му допада и е тежко задължение за него, Луната у3 ще извърши тригон с Венера У1- вероятно ще търси друга работа, Юпитер У11 е в негов 3д, но е в разходящ квадрат с Венера и не се очертава да започне нова работа. Марс у6 е в нов знак вече и в знаков секстил с Венера У6, предполагам ще има положителни промени в настоящата му работа, където да се почувства по-добре, Марс У6, съУ11 е в сходящ тригон с Уран У10 в 11д, след време може да заеме по-престижна длъжност в настоящата работа, което ще е отчасти нова работа за него.
Венера У1 в негов 5д- вероятно е естет и има творчески умения, свързани с ръчен труд или компютри- Меркурий У5, съУ1, У2 е в 4д- може спокойно да изкарва пари вкъщи с таланта и хобито си.
ОВ: Брат ми реши да си изкара до края на тази работа, и без това му остават по-малко от 3 месеца. Освен това, по стечение на обстоятелствата, в момента хората по програмата, по която е и той, нямат почти никаква работа и само се шляят, което за него е добре, понеже няма да се занимава с мръсотии. А вкъщи през свободното си време рисува. Дано след време да му се отвори възможността да печели и от това!  :blink:

*

elfidka

• 3129
« Отговор #7149 -: Септември 15, 2013, 04:28:42 pm »
Здравейте,
Ще ви помоля да погледнете този хорар. Въпроса ми е в каква посока ще се развият отношениеята ми с .... назован е по име
Знам  че хорар с Ац на последен градус не се гледа, но ми е безкрайно интересно, защото аз съм представена от Сатурн, а той от Луната и е на Ац на 1 гр.  във Водолей ? Сигурно и той си задава същия въпрос ...
« Последна редакция: Септември 15, 2013, 04:39:40 pm от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Veselin

• 2737
« Отговор #7150 -: Септември 15, 2013, 04:54:40 pm »
Здравейте,
Ще ви помоля да погледнете този хорар. Въпроса ми е в каква посока ще се развият отношениеята ми с .... назован е по име
Знам  че хорар с Ац на последен градус не се гледа, но ми е безкрайно интересно, защото аз съм представена от Сатурн, а той от Луната и е на Ац на 1 гр.  във Водолей ? Сигурно и той си задава същия въпрос ...
Мисля че между двамата има силно привличане и желание. Ти мислиш за него, но и той за теб, тъй като неговият с-р Луната е в твоя 1 дом и в знака на Сатурн. Обаче между вашите с-ри, както и между вашите У3 и У5 има сходящи квадрати и ако се стигне до връзка, то отношенията ви ще са трудни.  :lol:

*

Veselin

• 2737
« Отговор #7151 -: Септември 15, 2013, 07:57:27 pm »
Не е ли всъщност опозиция с Марс?

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #7152 -: Септември 15, 2013, 08:33:41 pm »
Мога ли в хорарните въпроси,да задам въпросът:
Ще свърши ли скоро адът в живота ми?

Ще може ли хорарната карта да отговори на него?

*

Veselin

• 2737
« Отговор #7153 -: Септември 15, 2013, 08:34:13 pm »
Не е ли всъщност опозиция с Марс?
опозиция е, благодаря за поправката, но това не го прави положителен!
Да, така е. Опозицията май говореше даже, че това, което се иска, няма да шанс да се случи въобще.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #7154 -: Септември 15, 2013, 08:36:11 pm »

Какво точно разбираш под ад?
За хорарни въпроси е хубаво да се задават ясни и конкретни въпроси. Ако например, причината за този ад е в някой човек, по-добре би било да се попита дали този човек ще се разкара от живота ти, да кажем.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #7155 -: Септември 15, 2013, 09:23:25 pm »

не, няма да ти даде отговор на подобен въпрос хорарна карта
като се разкара Сатурн от скорпион и ще премине това, което те мъчи
предупредих те преди, че с Луна и лични планети във фиксирани знаци няма как да не си засегната от негативните аспекти, които предстои да сключи...

Значи няма да е скоро.......
Добре,а дали може някой да си наеме да ми каже,горе долу след колко време ще получа някакво облекчение?
По транзити,прогресии........
Колко в най-скоро време ще получа облекчение..

*

elfidka

• 3129
« Отговор #7156 -: Септември 15, 2013, 09:48:01 pm »
Здравейте,
Мисля че между двамата има силно привличане и желание. Ти мислиш за него, но и той за теб, тъй като неговият с-р Луната е в твоя 1 дом и в знака на Сатурн. Обаче между вашите с-ри, както и между вашите У3 и У5 има сходящи квадрати и ако се стигне до връзка, то отношенията ви ще са трудни.  :lol:

Благодаря ти много  :blink:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #7157 -: Септември 15, 2013, 09:49:31 pm »
Здравейте,
Няма да се стигне до връзка- нито явна, нито тайна, както и до интимна близост.  Отношенията може да бъдат прекъснати при този предстоящ  квадрат между вашите У3, както и последния аспект на Луната, който е негативен

И на теб ти благодаря пък ще видим :)
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

sunrain

• 6710
« Отговор #7158 -: Септември 15, 2013, 11:34:28 pm »
Въпрос: Ще успее ли да превъзмогне егото си и стане нормален и човечен мъж, назован по име? Въпросът се задава в София на 12.09.2013 в 06:19 сутринта. Благодаря за усилията.

По-скоро ще се налагат компромиси от твоя страна. Напрежението по тези въпроси май няма да стихне, освен ако ти самата не отстъпиш и преосмислиш ситуациите. Възможно да е ви е трудно в комуникацията, от там и проекциите кой е егоист, кой не... Това е доста относително. ;) А и нали знаеш, никой не превъзмогва себе си заради другите, не възлагай особени надежди. Така или иначе, ти си уязвимата, стой далеч или го приеми такъв.   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #7159 -: Септември 16, 2013, 12:09:13 am »
Въпроса ми е в каква посока ще се развият отношениеята ми с .... назован е по име
Сигурно и той си задава същия въпрос ...
Вероятно се пита, да, знаците, които ти даваш в случая ми се струват решаващи. Страст и общуване засега, но не ви е лесно, ще се гоните на моменти.
« Последна редакция: Септември 16, 2013, 12:13:34 am от sunrain »
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.