Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1205698 Прегледи
*

mail

• *
  • 233
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #7280 -: Октомври 23, 2013, 12:57:34 pm »
Здравейте моля да видите един хорар.... скарах се мног с най - добрата ми приятелка и не искам пак аз да отстъпвам за да си оправим отношенията и въпроса ми е "Ще си оправим ли отношенията скоро и дали ще осъзнае че може би има малка вина и само на мен ли ми е гадно?"
« Последна редакция: Октомври 23, 2013, 01:20:58 pm от mail »
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

*

Veselin

• 2737
« Отговор #7281 -: Октомври 23, 2013, 01:35:59 pm »
Здравейте моля да видите един хорар.... скарах се мног с най - добрата ми приятелка и не искам пак аз да отстъпвам за да си оправим отношенията и въпроса ми е "Ще си оправим ли отношенията скоро и дали ще осъзнае че може би има малка вина и само на мен ли ми е гадно?"
Мисля, че има шанс да възстановите приятелството си, но по-късно, вероятно към края на ноември, когато Меркурий е вече директен и направи тригон с Юпитер. Засега като че ли тя няма да предприеме нищо, но ми се струва, че и двете държите една на друга.

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #7282 -: Октомври 23, 2013, 01:45:50 pm »
Мисля, че има шанс да възстановите приятелството си, но по-късно, вероятно към края на ноември, когато Меркурий е вече директен и направи тригон с Юпитер. Засега като че ли тя няма да предприеме нищо, но ми се струва, че и двете държите една на друга.
да и за това страдам все едно някой е скъсал с мен  ;D , но не искам да отстъпвам от позицията си ще видим кой ще наделее Овен с АСЦ Козирог /сатурн в 1 / или Стрелец с АСЦ Козирог / и пак сатурн в 1/
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

*

Veselin

• 2737
« Отговор #7283 -: Октомври 23, 2013, 01:48:59 pm »
Ами по този начин не очаквай развитие в скоро време.
Лично аз не разбирам защо е този инат.  :-\ Ако сте истински приятелки, по-логично би било да се опитате да си изясните случилото се и да се разберете. Винаги е нужен някакъв компромис, и то не само от едната страна.

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #7284 -: Октомври 23, 2013, 01:57:14 pm »
Ами по този начин не очаквай развитие в скоро време.
Лично аз не разбирам защо е този инат.  :-\ Ако сте истински приятелки, по-логично би било да се опитате да си изясните случилото се и да се разберете. Винаги е нужен някакъв компромис, и то не само от едната страна.
Опитах се с добро за пореден път .. и тя ме нападна за глупости и да извърта темата и се стигна до много крайни думи и всеки път аз отстъпвам и не заслужава като не иска да чуе  :unsure: според теб , като гледаш хорара ще се усети ли че не е права... ? Това ми е въпрос също  към него

*

Veselin

• 2737
« Отговор #7285 -: Октомври 23, 2013, 02:01:18 pm »
Засега мисля, че по-скоро си мисли, че тя е правата. Някак е дръпната по отношение на приятелството ви и ще е нужно повече време.

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #7286 -: Октомври 23, 2013, 03:33:52 pm »
Да, ще се сдобрите скоро, но вероятно ти ще си по-активната страна в тази насока- Марс у3 за теб в сходящ хармоничен аспект със Сатурн У3 за приятелката ти
Интересно, но и в хорара тук приятелката ти попада в знака на стрелец- К11 е там, с У11 Юпитер, който е в ретро сянка и всеки момент ще тръгне назад- при нея ще има отдръпване навътре в себе си и в този период ще преразгледа поведението си, може и ти да се окажеш катализатор с твоите приказки.
За някое гадже ли сте се скарали- да не си падаш по нейния  :blink: Може да пише навсякъде, че скорпионите били ревниви и отмъстителни, но в действителност стрелците ги засенчват, тъй че умната!  ;D
Връщам отговор
Оправихме се .. определено си е преразгледала поведението и е осъзнала че не е права , тя се извини не аз  :-[ :blink: но хорара работи  :blink: :blink:
« Последна редакция: Ноември 22, 2013, 03:42:50 pm от mail »

« Отговор #7287 -: Октомври 23, 2013, 09:09:09 pm »
Въпросът ми е изкючително сериозен и много моля за отговор от напълно запонатите с този тип хорарна атрология. Ще бъда много благодарна!

Убит ли беше той (П.Я.) или е нещастен случай? Въпросът си зададох в София, 18:49h (редактиран и допълнен в 18:50h), към днешна дата 23.10.2013

« Отговор #7288 -: Октомври 24, 2013, 12:16:10 pm »
Ще приеме ли Н. с чувство за  хумор шегата,която си направих с него?Чудя се дали черния ми хумор не му идва малко в повече.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #7289 -: Октомври 24, 2013, 12:49:53 pm »
мисля, че се е обидил..
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Veselin

• 2737
« Отговор #7290 -: Октомври 24, 2013, 01:00:18 pm »
Възможно е да се е разсърдил, както писа и zikovu, вероятно леко се е отдръпнал, тъй като Меркурий, У3 за него, е ретрограден. Впоследствие би трябвало да се разберете с него, тъй като Луната, У1 за него, ще направи тригон с твоя сигнификатор Сатурн и съвпад с Юпитер, У3 за теб. За предпочитане е за в бъдеще да бъдеш по-внимателна, тъй като е по-чувствителен и затворен в себе си, а с Юпитер в Рак като твой У3 би трябвало да можеш да долавяш по-добре настроенията и мислите му.

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #7291 -: Октомври 24, 2013, 03:59:23 pm »
Излъга ли ме, Ц. /шефа/ , че ще ми донесат учебниците?
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

« Отговор #7292 -: Октомври 24, 2013, 04:09:28 pm »
Не изглежда като лъжец. И ти, и той се управлявате от екзалтирана планета - Юпитер. Изглеждате с почтени намерения.
Не разбирам защо градусът на АС е толкова късен (какво означава това в конкретната карта). Може би, че срокът, в който е трябвало да изпълни дадената дума, изтича?
Между управителите на 3-тите ви домове предстои съвпад. Твоят У3 (ретрограден Меркурий) клони към съвпад с негови У3 Сатурн. Луната е тронова и ще тригонира Сатурн. Може би забавянето е поради ретро Меркурий. Изглежда ми, че ти ще го потърсиш отново по този въпрос и ще се разберете.

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #7293 -: Октомври 24, 2013, 04:19:13 pm »
Не изглежда като лъжец. И ти, и той се управлявате от екзалтирана планета - Юпитер. Изглеждате с почтени намерения.
Не разбирам защо градусът на АС е толкова късен (какво означава това в конкретната карта). Може би, че срокът, в който е трябвало да изпълни дадената дума, изтича?
Между управителите на 3-тите ви домове предстои съвпад. Твоят У3 (ретрограден Меркурий) клони към съвпад с негови У3 Сатурн. Луната е тронова и ще тригонира Сатурн. Може би забавянето е поради ретро Меркурий. Изглежда ми, че ти ще го потърсиш отново по този въпрос и ще се разберете.

Благодаря много, Мирабелла  :wub:
Да, срокът изтича, уж до края на седмицата щяха да ми ги донесат.. Още довечера ще го попитам какво става.. Ако ли не, да ходя аз до Свищов да си ги взема..
А трябваше още миналата седмица да съм ги взела..
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

« Отговор #7294 -: Октомври 24, 2013, 05:22:32 pm »
Ще успея ли да си разчистя сметките с този човек? Не става дума за пари.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #7295 -: Октомври 24, 2013, 05:29:58 pm »
Как мислите, скоро ще си намеря ли работа?  :-\ Потресена съм от нашата "прекрасна" държава - чак ми иде да се гръмна   :41:
Предполагам, в момента нямаш работа. Ако гледаме сходящия секстил между Марс У1 и Слънцето У6 -струва ми се, че ще намериш.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #7296 -: Октомври 24, 2013, 05:38:05 pm »
И аз съм в същото положение като теб и се чудя за същото.  :lol:

« Отговор #7297 -: Октомври 24, 2013, 05:48:14 pm »
Purple, щото това, че ти имаш морал, не значи, че и другите имат. По хорара ти и аз мисля "да" - У1 Марс в 6-ти дом във взаимна рецепция с У3 Меркурий и в сходящ секстил с него - успешно търсене и намиране. Марс също така в сходящ секстил с У10 Сатурн. Луната е тронова в сходящ тригон със Сатурн - пренася светлина между Марс и Сатурн.
Заради ретроградността на Меркурий да не се окаже връщане към някакво предишно предложение, което преди време не се е превърнало в назначаване?

Звезда, не ми е много ясно естеството на въпроса ти. Приключване на взаимоотношения ли, отмъщение ли търсиш, но определено си насъбрала доста недоволство (разочарование) към този човек - твоят управител Марс е в знак на падение на управителя на въпросния човек Венера. Липсва сходящ аспект между Венера и Марс. Сякаш липсва възможност за промяна в отношенията ви към момента. Венера се намира в 9-тия ти дом в знак на Юпитер. Възможно е този човек да е много далеч от теб към момента (като в чужбина, например), което да се явява пречка за разчистването на сметките. Управителят на 3-тия ти дом Меркурий е бил в сходящ тригон с неговия У3 Юпитер допреди да стане ретрограден. Може би си имала възможност или намерение да изгладиш отношенията ви (да изпишеш вежди вместо да избодеш очи), но си се отказала (ретроградността на Меркурий). Засега липсва аспект между Меркурий и Юпитер - липсва (възможност за) комуникация помежду ви.

Каризма, и аз мисля, че първоначално се е засегнал от шегата ти. Той е представен от тронова Луна, което автоматично означава, че Луната е в знак на заточение на твоя управител Сатурн. Изглежда ми, че е почувствал, че не е достатъчно уважаван или нещо такова. Както казаха колегите, управителите ви са в сходящ тригон - ще се сдобрите.
« Последна редакция: Октомври 25, 2013, 08:36:42 am от Mirabella »

« Отговор #7298 -: Октомври 24, 2013, 05:59:57 pm »
Благодаря, Мирабела. Говоря за жена, на която не съм сторила нищо лошо (и която дори слабо ме познава), но която ме атакува чрез интриги по всякакви възможни линии без абсолютно никаква причина. Необходимо ми е всъщност по-скоро да се защитя и всичко това да спре, защото в крайна сметка петни името ми, имиджа ми в обществото. Ако сега някой ще ме убеждава да говоря с нея и да се разберем човешки, ще си загубите времето - това е невъзможно. Безсмислено е с такъв тип хора - най-многото да ми изкриви думите и да си измисли нови историйки за да ги пусне в пространството. Не знам сблъсквали ли сте се с такива хора. Аз да, но не в такива мащаби. Много хора тотално изродясаха, а за по-младото поколение такъв род поведение даже се счита за абсолютно в реда на нещата.

« Отговор #7299 -: Октомври 24, 2013, 06:02:14 pm »
Съжалявам, Звезда. Сблъсквала съм се - трима мъже (значително по-възрастни от мен) пускат лъжи по мой адрес в службата.