Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1205650 Прегледи
*

Veselin

• 2737
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #7320 -: Октомври 28, 2013, 10:29:47 am »
Според мен има шанс да спечелиш.  :blink:

« Отговор #7321 -: Октомври 28, 2013, 12:38:16 pm »
Пускам и аз един хорар, ако някой има желание - Да запиша ли курса?

Налага се спешно да решавам, а не съм сигурна.

Благодаря :blink:

Запиши го.  :blink:
Юпитер, управител на часа, в рак-екзалтация и в 1 дом=подкрепа.
Юпитер екзалтира в знака на Асцедента, и прави връзка по триплицитет между 3 и 9 дом. ;)
Луната и Юпитер с в рецепция по обител и предстои аспект между тях. Успешно взимане на документа от курса. :P

Луната У1 в риби, затова си нерешителна, разположена в края на 9-ти дом, в сходящ съвпад с МЦ- имаш желание за растеж, Юпитер У10 в 1д в знак на Луната показва същото, а Луната прави последен мажорен аспект именно с него, което може да се приеме за положителен отговор, но... за последно Луната У1 ще извърши куинконкс със Слънцето У3, У2 в 4д, което показва, че може и да не запишеш курса по финансови и семейни причини.

ОБРАТНА ВРЪЗКА:
Посетих първите два интензивни семинара, допадна ми като цяло курсът, въпреки първоначалното разочарование, което усетих и неприятностите, с които трябваше да се сблъскам. Но в крайна сметка реших, че на този етап не мога да го продължа, поради причината, че сама не се почувствах готова да понеса изучаването на толкова много болести и специфичности, заедно с поемането на отговорността... Живот и здраве може би догодина ще продължа :blink:

« Отговор #7322 -: Октомври 28, 2013, 09:36:56 pm »
Ще приеме ли Н. с чувство за  хумор шегата,която си направих с него?Чудя се дали черния ми хумор не му идва малко в повече.
Обратна връзка:Не ми се сърди,не изглежда да се е засегнал,или поне с нищо не го показва.Така че всичко е ОК,но може би наистина  трябва да внимавам,да не прекалявам.Благодаря Ви  :wub:

« Отговор #7323 -: Октомври 29, 2013, 12:35:32 pm »
Приятелката ми и съпругът и ще си оправят ли взаимоотношенията (и двамата съм ги назовала по име)? Преди няколко дни ѝ съобщи, че няма чувства към нея, но заради детето иска да живеят заедно. Притеснена съм за нея, защото много тежко го прие. Има ли вероятност той да подаде молба за развод?
« Последна редакция: Октомври 29, 2013, 01:02:34 pm от _perla_ »

*

carmen

• *
  • 188
« Отговор #7324 -: Октомври 29, 2013, 01:58:50 pm »
Догодина ще се преместя ли да живея в мой собствен дом? По натал през 2014 тр.Нептун за последен път ще направи точен съвпад с ИЦ и тъй като има предпоставки за такава промяна зададoх въпроса..
« Последна редакция: Октомври 30, 2013, 10:44:51 am от carmen »

*

Veselin

• 2737
« Отговор #7325 -: Октомври 29, 2013, 05:26:24 pm »
Приятелката ми и съпругът и ще си оправят ли взаимоотношенията (и двамата съм ги назовала по име)? Преди няколко дни ѝ съобщи, че няма чувства към нея, но заради детето иска да живеят заедно. Притеснена съм за нея, защото много тежко го прие. Има ли вероятност той да подаде молба за развод?
Според мен ще останат заедно, няма да се разведат. Може и да заживеят отново под общ покрив заради детето.

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #7326 -: Октомври 29, 2013, 07:45:41 pm »
Говорих с Ц. за учебниците.. той каза, че чака негов приятел да ми ги донесе....

Приятелят на Ц. ще ми донесе ли учебниците?

Наистина ми е много важно..
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #7327 -: Октомври 29, 2013, 09:08:20 pm »
Говорих с Ц. за учебниците.. той каза, че чака негов приятел да ми ги донесе....

Приятелят на Ц. ще ми донесе ли учебниците?

Наистина ми е много важно..
Приятелят на Ц. е представен от Венера, с която Луната У1, У2 за теб ще извърши квадрат.
По-вероятно е да ги получиш от Ц., защото Слънцето У3 за теб ще извърши съвпад със Сатурн У1, У3 за него.

По принцип Ц. ми е шеф.. В момента работя без почивен ден, и за това не мога да отида лично да си ги взема.. Той обеща, че ще уреди нещата, да си спестя пътя.. И сега не знам какво да правя, да отивам ли лично да си ги взема, да чакам ли неговия приятел да ги донесе.. Ако отида най-вероятно ще си изгубя работата и няма да ми платят и до момента, а ако не отида рискувам да остана без учебници ..
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #7328 -: Октомври 30, 2013, 05:25:39 am »
Здравейте.  :blink: Тези дни трябва да обявят резултатите за една стипендия на фондация за сираци, много искам да спечеля, защото в момента съм много зле финансово, скоро не съм печелила и награди...  :'( Ще спечеля ли стипендия от Фондацията?
Според мен не- Луната У8 в разходящ квадрат със Сатурн У2 за теб и с Меркурий У3 за фондацията- не си сред избраните, с които ще споделят парите си
а фондацията пишеш е за сираци, доколкото знам имаш родители- да са ти живи и здрави!

Баща ми е мъртъв, полусирак съм. Написали са в сайта, че ще обявят резултатите на 4-ти... Ще дам обратна връзка.
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

« Отговор #7329 -: Октомври 30, 2013, 09:40:57 am »
Според мен ще останат заедно, няма да се разведат. Може и да заживеят отново под общ покрив заради детето.

Благодаря, Веселин  :blink: Те си живеят заедно

*

carmen

• *
  • 188
« Отговор #7330 -: Октомври 30, 2013, 09:52:25 am »
Догодина ще се преместя ли да живея в мой собствен дом? По натал през 2014 тр.Нептун за последен път ще направи точен съвпад с ИЦ и тъй като има предпоставки за такава промяна зададoх въпроса..
Точно Нептун на ИЦ няма да ти донесе промени, а по-скоро заблуди и измами по отношение на дом,недвижима собственост. Тук също се е настанил на твоя АСЦ, което показва, че нещо си се заблудила-Луната е извършила опозиция с Нептун. Меркурий У4 (настоящ дом) е също У7 (нов дом) и е ретро, Нептун У1 също е ретро, което показва забавяне, отлагане. Венера У8, У3  е извършила квадрат с Нептун У1- наследство или покупка с пари на партньора не се очертават, Марс У2 също е в отминала опозиция с У1- пари нямаш за собствено жилище или поне не са достатъчни. Юпитер съУ1 в 5д - може да имаш големи надежди за печалба от игри, както и да разчиташ на партньор, брак - Луната е на Дсц и ще извърши хармоничен аспект с Юпитер, но последния неин аспект е квадрат с Венера, която както писах е У2 на партньора- няма да има пари от негова страна, че да ти купи жилище, но поне в любов ще има, а и неговият дом е голям и ще ти харесва.
akruks, страшна си, вдигна пелената на Нептун  ;D. Последното разяснение обаче малко ме обърква, щото партньора нито в момента има пари да ми купи жилище, нито обаче има свой дом, който да ми хареса, освен просто да ни осигури такъв, но да не е мой собствен.. :-\ Така или иначе точно на него разчитам (както си и казала) предвид очаквани положителни промени при финансите му...
« Последна редакция: Октомври 30, 2013, 10:45:19 am от carmen »

*

Нова

• 3491
« Отговор #7331 -: Октомври 30, 2013, 03:45:18 pm »
Смотльо, назован по име, ли ми звъни днес по обяд да ме притеснява?

*

Veselin

• 2737
« Отговор #7332 -: Октомври 30, 2013, 04:19:00 pm »
Смотльо, назован по име, ли ми звъни днес по обяд да ме притеснява?
Струва ми се, че по-скоро е искал да те потърси, но се е отказал впоследствие. Възможно е да е бил някой друг,

« Отговор #7333 -: Октомври 30, 2013, 04:27:46 pm »
Кой ми звъня тази сутрин? 17 и 27
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #7334 -: Октомври 30, 2013, 04:37:42 pm »
Кой ми звъня тази сутрин? 17 и 27
Не съм аз  :P
И аз така си помислих  ;D

« Отговор #7335 -: Октомври 30, 2013, 04:49:43 pm »
Луната управлява 3-тия ти дом. Луната е в 5-тия ти дом и излиза от секстил със Сатурн в 7-мия ти дом. Сатурн управлява доста домове в картата. Заради участието на 10-ти и 7-ми дом залагам на шеф, служебен партньор. Възможно да е по-възрастен от теб.
Луната е в 5-тия ти дом на чувствата, Сатурн в 7-ми на партньорите ти. Да не би да е бил приятелят ти?

« Отговор #7336 -: Октомври 30, 2013, 04:52:15 pm »
Луната управлява 3-тия ти дом. Луната е в 5-тия ти дом и излиза от секстил със Сатурн в 7-мия ти дом. Сатурн управлява доста домове в картата. Заради участието на 10-ти и 7-ми дом залагам на шеф, служебен партньор. Възможно да е по-възрастен от теб.
Луната е в 5-тия ти дом на чувствата, Сатурн в 7-ми на партньорите ти. Да не би да е бил приятелят ти?
Със сигурност не е сегашния,но се чудех дали не е бил бившия...Аман от него!

« Отговор #7337 -: Октомври 30, 2013, 09:17:02 pm »
Ще успея ли да взема 2 изпита на предстоящата сесия?По единия предмет съм горе-долу подготвена,започнах да се подготвям и по втория,но разполагам само с 2 седмици и не знам дали ще се справя.

« Отговор #7338 -: Октомври 30, 2013, 10:09:57 pm »
Хм,само да не увисна и с двата накрая  ;D  Благодаря ти Акрукс.М/у другото,Асц.е в съвпад с наталният ми,разликата е 14',но не знам това има ли някакво значение при хорарите

« Отговор #7339 -: Октомври 31, 2013, 07:27:09 am »
Със сигурност не е сегашния,но се чудех дали не е бил бившия...Аман от него!
Луната У3 за теб в разходящ хармоничен аспект със Сатурн У3 за отсрещната страна, който е във взаимна рецепция с Плутон У1 в негов 3д- 7д описва колеги, партньори, приятели, но и откритите врагове. Понеже е с ретро Меркурий У8, У12 в 12д, то може да е някой, който е флиртувал с теб преди време...
Благодаря ти,Акрукс! Явно е някой наистина стар ухажор,защото не съм си давала номера на никой поне от 2 години насам  :blink: