Догодина ще се преместя ли да живея в мой собствен дом? По натал през 2014 тр.Нептун за последен път ще направи точен съвпад с ИЦ и тъй като има предпоставки за такава промяна зададoх въпроса..
Точно Нептун на ИЦ няма да ти донесе промени, а по-скоро заблуди и измами по отношение на дом,недвижима собственост. Тук също се е настанил на твоя АСЦ, което показва, че нещо си се заблудила-Луната е извършила опозиция с Нептун. Меркурий У4 (настоящ дом) е също У7 (нов дом) и е ретро, Нептун У1 също е ретро, което показва забавяне, отлагане. Венера У8, У3 е извършила квадрат с Нептун У1- наследство или покупка с пари на партньора не се очертават, Марс У2 също е в отминала опозиция с У1- пари нямаш за собствено жилище или поне не са достатъчни. Юпитер съУ1 в 5д - може да имаш големи надежди за печалба от игри, както и да разчиташ на партньор, брак - Луната е на Дсц и ще извърши хармоничен аспект с Юпитер, но последния неин аспект е квадрат с Венера, която както писах е У2 на партньора- няма да има пари от негова страна, че да ти купи жилище, но поне в любов ще има, а и неговият дом е голям и ще ти харесва.
akruks, страшна си, вдигна пелената на Нептун

. Последното разяснение обаче малко ме обърква, щото партньора нито в момента има пари да ми купи жилище, нито обаче има свой дом, който да ми хареса, освен просто да ни осигури такъв, но да не е мой собствен..

Така или иначе точно на него разчитам (както си и казала) предвид очаквани положителни промени при финансите му...