Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1205689 Прегледи
*

Нова

• 3491
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #7340 -: Октомври 31, 2013, 08:04:38 am »
Смотльо, назован по име, ли ми звъни днес по обяд да ме притеснява?
Струва ми се, че по-скоро е искал да те потърси, но се е отказал впоследствие. Възможно е да е бил някой друг,

:kissd:

*

carmen

• *
  • 188
« Отговор #7341 -: Октомври 31, 2013, 09:02:48 am »
Последното разяснение обаче малко ме обърква, щото партньора нито в момента има пари да ми купи жилище, нито обаче има свой дом, който да ми хареса, освен просто да ни осигури такъв, но да не е мой собствен.. :-\ Така или иначе точно на него разчитам (както си и казала) предвид очаквани положителни промени при финансите му...
При него домът е представен от Юпитер , който е съУ1 за теб и се намира в твоя 5д, затова казах, че ще споделяш с него неговия дом, с който е свързан- Венера У1 е в знак, управляван от Юпитер У4 за него- нали не е живял досега на улицата...
Отрицателния отговор е свързан с въпроса дали ще имаш собствен дом, а аз под това разбирам жилище с нотариален акт на твое име, което не се очертава да имаш в близко време.
Благодаря ти akruks! Явно ще си останем в сегашното ни общо жилище под наем. Предполагам,че Нептун е показател за илюзията свързана с оптимистичните ми нагласи как скоро нещата ще се променят...

« Отговор #7342 -: Октомври 31, 2013, 01:17:09 pm »
Здравейте,
отдавна не съм имала време за астрология /а преди редовно ви четях , и доста сте ми помагали/ Днес бях по изследвания свързани с моето забременяване, и се сетих да ви питам. Ще забременея ли скоро?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7343 -: Октомври 31, 2013, 01:23:35 pm »
Струва ми се, че ще има известно забавяне, може да не се случи според твоите очаквания.

Какви изследвания си прави - на хормоналния статус или други?
« Последна редакция: Октомври 31, 2013, 01:33:15 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

galiusha

• *
  • 143
  • В живота няма щастие, само щастливи мигове...
« Отговор #7344 -: Октомври 31, 2013, 01:46:41 pm »
Аз питам, ще замине ли приятелката ми за Оман?
А ти драги приятелю, истински ли си живял 10 000 дни или си живял един и същи ден 10 000 пъти?

« Отговор #7345 -: Октомври 31, 2013, 02:29:24 pm »
Ще остана ли на тази работа до края на годината? Днеска нещо много се издразних,та затова питам...
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Veselin

• 2737
« Отговор #7346 -: Октомври 31, 2013, 03:21:49 pm »
Ще остана ли на тази работа до края на годината? Днеска нещо много се издразних,та затова питам...
Въпреки че Луната ще направи квадрат с твоя сигнификатор Юпитер, по-вероятно е да останеш, тъй като Слънцето У6 ще направи тригон с Юпитер. Квадратурата на Луната по-скоро показва, че няма да си много удовлетворена от работата, тъй като Юпитер е също У4 от 9 дом.

« Отговор #7347 -: Октомври 31, 2013, 03:26:35 pm »
Благодаря ти,Веско! Одеве шефа беше тук и ми повиши тон,което така ме подразни,че му казах,че не търпя никой да ми повишава тон! Той ми отвърна,че просто си говорел високо и ме успокои,че няма да се виждаме често...Та не знам...Работата е приятна,но не ме кефи той!

*

Veselin

• 2737
« Отговор #7348 -: Октомври 31, 2013, 03:31:31 pm »
Марс в 6 дом също показва напрегната работна обстановка, но пък ще направи секстил с Юпитер и Слънцето. Възможно е шефа наистина просто така да се държи, а не че е агресивен, тъй като Венера е точно на МЦ.

« Отговор #7349 -: Октомври 31, 2013, 03:36:33 pm »
Марс в 6 дом също показва напрегната работна обстановка, но пък ще направи секстил с Юпитер и Слънцето. Възможно е шефа наистина просто така да се държи, а не че е агресивен, тъй като Венера е точно на МЦ.
Може Марс да показва,че съм ядосана,иначе работната среда не е напрегната поне засега...Напрежение ми внесе той като ми повиши тон,а точно сега не е момента някой да ми се прави на интересен! Транзитен Юпитер ми е засегнал Урана и не търпя диктаторско отношение,ама по никакъв начин! Благодаря ти пак!

*

Veselin

• 2737
« Отговор #7350 -: Октомври 31, 2013, 03:38:43 pm »
Възможно е да има някакво отлагане или известно забавяне, тъй като Меркурий, У9 за нея, е ретрограден и се отдалечава от нейния сигнификатор Сатурн.

« Отговор #7351 -: Октомври 31, 2013, 03:42:39 pm »
Здравейте,
отдавна не съм имала време за астрология /а преди редовно ви четях , и доста сте ми помагали/ Днес бях по изследвания свързани с моето забременяване, и се сетих да ви питам. Ще забременея  ли скоро?
А какво разбираш под скоро? Въпросът ти не е поставен коректно, което и обяснява Луната без курс в картата.

Да -съгласна съм с теб. Имах предвид няколко месеца 2,3 до 5 :-[

« Отговор #7352 -: Октомври 31, 2013, 03:46:11 pm »
Струва ми се, че ще има известно забавяне, може да не се случи според твоите очаквания.

Какви изследвания си прави - на хормоналния статус или други?

Да - хормони. Единия дори е готов. Стойоностите му са съвсем леко завишени, незабележимо
Благодаря

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #7353 -: Октомври 31, 2013, 04:30:22 pm »
Един въпрос и от мен :blink:
Ще започна  ли работа в О....

*

Veselin

• 2737
« Отговор #7354 -: Октомври 31, 2013, 04:33:57 pm »
Да, но може да има известно забавяне.

*

galiusha

• *
  • 143
  • В живота няма щастие, само щастливи мигове...
« Отговор #7355 -: Октомври 31, 2013, 04:46:44 pm »
Възможно е да има някакво отлагане или известно забавяне, тъй като Меркурий, У9 за нея, е ретрограден и се отдалечава от нейния сигнификатор Сатурн.

Сатурн У11 в сходящ съвпад с Меркурий У9 за нея, последен аспект на Луната е хармоничен, с Венера У12 за нея, което дава положителен отговор, но е възможно забавяне или пречки в тази връзка, тъй като Мерка е ретро

Благодаря Ви, надявам се наистина да има възможност да замине, още не е кандидатствала по стажа, който са и предложили,но много силно е развълнувана, арабския свят силно я влече :)
А ти драги приятелю, истински ли си живял 10 000 дни или си живял един и същи ден 10 000 пъти?

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #7356 -: Октомври 31, 2013, 04:54:57 pm »
ще започнеш, стига да не се откажеш самата ти
Да, но може да има известно забавяне.
Акруск и Веселин благодаря ви много за включването :58:
Не зная какво да мисля с този ретрограден Меркурий,ще разбера до седмица ,но дотогава Меркурий е все още ретро  :-\

« Отговор #7357 -: Октомври 31, 2013, 08:55:50 pm »
Ще успея ли да взема 2 изпита на предстоящата сесия?По единия предмет съм горе-долу подготвена,започнах да се подготвям и по втория,но разполагам само с 2 седмици и не знам дали ще се справя.
Луната у1 в 3д е в разходящ хармоничен аспект с Меркурий У3, който е диспозитор  на ПФ, но е ретро, което показва, че ще има връщане отново по темите, описани от 3д, а именно изпитите.
Луната ще извърши квадрат с К6, който описва завършека на въпроси по 3д и може би няма да се справиш и с двата изпита, но дано да съм грешка и ги издържиш.
Замислих се за студентските протести,възможно е окупациите да продължат до датите на изпитите и да има отлагане на сесията.Ще дам ОВ като му дойде времето  :blink:

*

evka

• *
  • 63
« Отговор #7358 -: Ноември 01, 2013, 12:43:16 pm »
Ще одобрят ли сестра ми и съпругът й за тази квартира и ще се преместят ли?

*

Veselin

• 2737
« Отговор #7359 -: Ноември 01, 2013, 12:50:04 pm »
Ще одобрят ли сестра ми и съпругът й за тази квартира и ще се преместят ли?
Да.