Луната е без курс и управлява 3 дом - съседите, а ти си представена от ретро Меркурий.
И двата сигнификатора са във фиксирани знаци - нито те, нито ти сте склонни да направите компромис и да промените отношенията. Ако наистина създават тормоз, можеш да подадеш сигнал в полицията, но да ти кажа ефект надали ще има, най-много да мина да им направят забележка.
Непоносим шум ли създават тия? Можеш ли да се опиташ да го/ги игнорираш? Или наистина е нетърпимо?
Навремето имахме проблем със съседите отдолу, нанесоха се едни селяни тук. Създаваха шумна обстановка, пускаха чалги по нощите, викаха, тропаха... Майка ми тръгна да им чука отгоре, но вместо да ги усмири, още повече ги разпали. Тъпият селянин излизаше на терасата и крещеше разни простотии и вулгаризми по нейния адрес.
Един ден просто викнах полиция - в 1 или 2 през нощта. Вече се бях изнесла от това жилище, но трябваше временно да се изолирам тук, за да мога да уча в тишина и спокойствие за държавен изпит. Селяндурите не спряха да ме тровят с чалга, чак стените вибрираха, от това се събуждах. Принципно аз не съм човек, който ще тропа или чука, директно се обадих в полицията. За мое учудване реагираха бързо - звъннаха първо на моята врата двама полицаи, аз направих сериозна физиономия и вметнах, че в съседните апартаменти има бебета и малки деца и тук се създава непоносима обстановка, при това системно. На следващия ден чалги нямаше, на тия им развалих купона. И настана тишина.

Марсин, не могат да те осъдят за това, че им чукаш.

Иначе се опитват да излизат с разни номера, да блъфират... Но като видят, че номерът не минава, се кротват и спират със заплахите, просто е нужно да се даде достоен отпор и да се демонстрира ледено самообладание.