Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1207587 Прегледи
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #7360 -: Ноември 01, 2013, 01:04:33 pm »
Как ще се развият взаимоотношенията ни с А. (назован е по име) до края на годината? Става въпрос за колегиални отношения...
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

evka

• *
  • 63
« Отговор #7361 -: Ноември 01, 2013, 02:42:21 pm »
Ще одобрят ли сестра ми и съпругът й за тази квартира и ще се преместят ли?
Да.
Благодаря  :blink:

*

galiusha

• *
  • 143
  • В живота няма щастие, само щастливи мигове...
« Отговор #7362 -: Ноември 01, 2013, 09:21:31 pm »
Ще спечели ли сестра ми търга, на който ще кандидатства следващата седмица?
А ти драги приятелю, истински ли си живял 10 000 дни или си живял един и същи ден 10 000 пъти?

« Отговор #7363 -: Ноември 02, 2013, 06:13:41 am »
Как ще се развият взаимоотношенията ни с А. (назован е по име) до края на годината? Става въпрос за колегиални отношения...
Луната е извършила квадрат с Плутон У3 в 5д на А.-  не му харесва нещо общуването с теб, наскоро може да е провокирал конфликт, да е повишил тон или прекъснал комуникацията с теб, но последният аспект на Луната е хармоничен с твоя У3- може би ти ще намериш начин да изгладиш отношенията, които в общи линии ще си останат каквито са, защото е налице взаимна рецепция по трициплитет между вашите У3- Венера и Марс.
Благодаря ти много,Акрукс!

*

carmen

• *
  • 188
« Отговор #7364 -: Ноември 02, 2013, 08:44:24 am »
"Мъжът ми ще подпише ли договор като подизпълнител на проекта?" Доста се чудих как да формулирам въпроса,за да не е двузначно, сигурно е от ретро Мерк ;-) В случая как се тълкува квадрата на Луната и Юпитер, разходящ е, така че може би не е от значение?

*

Veselin

• 2737
« Отговор #7365 -: Ноември 02, 2013, 11:11:58 am »
По-вероятно няма да подпише.

*

aiofe

• 42
« Отговор #7366 -: Ноември 02, 2013, 04:58:30 pm »
Какво е мнението/ какво мисли за мен тази жена ( по име )? мерси предварително
« Последна редакция: Ноември 03, 2013, 03:35:38 pm от aiofe »

*

evka

• *
  • 63
« Отговор #7367 -: Ноември 02, 2013, 05:16:43 pm »
Ще одобрят ли сестра ми и съпругът й за тази квартира и ще се преместят ли?
на сестра ти и нейният мъж не предстои преместване на дома по тази карта, но ще е за добро
[/quote
Благодаря за отговора.

*

carmen

• *
  • 188
« Отговор #7368 -: Ноември 03, 2013, 11:15:31 am »
По-вероятно няма да подпише.
Благодаря ти Веселин! А коя в картата те разколебава,защото не си категоричен?

*

Veselin

• 2737
« Отговор #7369 -: Ноември 03, 2013, 11:19:29 am »
Меркурий, който е негов сигнификатор, е ретрограден и се отдалечава от Слънцето У3. Самият той е разколебан и е много вероятно да реши, че е по-добре да не подписва засега. Когато Меркурий тръгне директен, ще съвпадне със Слънцето, но както казват, Слънцето ще изгори Меркурий и е много вероятно ако реши да подписва, да не е в негова полза.

« Отговор #7370 -: Ноември 04, 2013, 11:52:58 am »
Здравейте, нуждая се от Вашата помощ. Напоследък ме тревожи един въпрос - Бременна ли съм? Все още е рано за тест, но пък имам симптоми, които ме навеждат на тази мисъл. Благодаря на всички отзовали се и усмихнат ден

Да. :blink:

Здравейте, нуждая се от Вашата помощ. Напоследък ме тревожи един въпрос - Бременна ли съм? Все още е рано за тест, но пък имам симптоми, които ме навеждат на тази мисъл. Благодаря на всички отзовали се и усмихнат ден
Според мен не си бременна, но Сатурн е в 7д, така че може и да греша  :blink:

Eто обратната връзка от мен - НЕ, не съм.
« Последна редакция: Февруари 16, 2014, 07:55:01 pm от slavex5213 »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7371 -: Ноември 04, 2013, 02:42:32 pm »
От ретро Мерка нещо не ме свърта и взех да си представям песимистични сценарии  :-\

В четвъртък предстои заседание на съдружниците във фирмата, на което ще се обсъдят постигнатите дотук резултати и дали да продължават да влагат пари в този бизнес догодина.

Чух го с едното ухо и се почувствах доста некомфортно, в моето положение само това ми липсва - да остана без работа, зима идва...

Въпросът е "Предстои ли скоро закриване на фирмата?"
(под "скоро" имам предвид към края на текущата година или в началото на следващата)

04.11.2013, 14 ч. 06 м., Варна

По 6 дом ли да гледам за евентуална загуба на работно място? Ако броим производни домове, Луната се пада в 4ти от 6ти и е без курс, след новолуние. Пък АС в картата е ранен, Нептун в първи дом може да показва моето объркване, неясна ситуация. Като задаващ въпроса съм представена от екзалтирал Юпитер в 5 дом, последният аспект на Луната е бил с него. В майчински не предстои да излизам. :)

А с другото ухо чух, че се споменава за стартиране на онази туристическа агенция (питала съм и друг път), така че може би положението не е чак толкова зле все пак, има надежда.

« Последна редакция: Ноември 04, 2013, 02:47:20 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #7372 -: Ноември 04, 2013, 04:19:07 pm »
Луната е без курс (в случая управлява и работното ти място) - показва, че напразно се тревожиш, и мисля даже, че няма смисъл да се гледат другите планети. Напълно достатъчен показател е, че няма да има промяна в работата.

« Отговор #7373 -: Ноември 04, 2013, 05:41:54 pm »
Лили, със сигурност няма да закрият фирмата :blink: Възможно е да има намаляване на инвестициите-Юпитер упр. на 10дом ще стане скоро ретро..

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7374 -: Ноември 04, 2013, 05:49:35 pm »
Много ви благодаря, дано сте прави.

В интерес на истината доста се притесних, защото остана ли без работа, загивам. Страничните доходи от външни преводи и те секнаха, на това въобще не може да се разчита. Нито мога да се махна от тук, нито да се върна в родната си държава... Достатъчно ми е тежък живота, не съм готова за още едно голямо сътресение, то ще ме довърши.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #7375 -: Ноември 04, 2013, 05:56:38 pm »
Здравейте...имам дългогодишен проблем със съседите над нас,който се усложни след вчерашното новолуние/затъмнение.....въпросът ми е много притесняващ ме - Ще се оправят ли нещата между нас, или ще има намеса на полицейските власти?/защото преди малко правих 2ри опит да се разберем мирно,но съседът е категоричен,че аз ги тормозя :'(....щото им чукам,когато те шумят  и нищо чудно дори и да ме осъдят за това,макар,че аз им чукам само когато съм прекалено афектирана и той ме заплаши,че ще подаде жалба срещу мен..представяте ли си../..ето -сега в момента чукат напук на мен с нещо ..страхувам се...моля ви -помогнете ми...
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7376 -: Ноември 04, 2013, 06:13:34 pm »
Луната е без курс и управлява 3 дом - съседите, а ти си представена от ретро Меркурий.

И двата сигнификатора са във фиксирани знаци - нито те, нито ти сте склонни да направите компромис и да промените отношенията. Ако наистина създават тормоз, можеш да подадеш сигнал в полицията, но да ти кажа ефект надали ще има, най-много да мина да им направят забележка.

Непоносим шум ли създават тия? Можеш ли да се опиташ да го/ги игнорираш? Или наистина е нетърпимо?

Навремето имахме проблем със съседите отдолу, нанесоха се едни селяни тук. Създаваха шумна обстановка, пускаха чалги по нощите, викаха, тропаха... Майка ми тръгна да им чука отгоре, но вместо да ги усмири, още повече ги разпали. Тъпият селянин излизаше на терасата и крещеше разни простотии и вулгаризми по нейния адрес.

Един ден просто викнах полиция - в 1 или 2 през нощта. Вече се бях изнесла от това жилище, но трябваше временно да се изолирам тук, за да мога да уча в тишина и спокойствие за държавен изпит. Селяндурите не спряха да ме тровят с чалга, чак стените вибрираха, от това се събуждах. Принципно аз не съм човек, който ще тропа или чука, директно се обадих в полицията. За мое учудване реагираха бързо - звъннаха първо на моята врата двама полицаи, аз направих сериозна физиономия и вметнах, че в съседните апартаменти има бебета и малки деца и тук се създава непоносима обстановка, при това системно. На следващия ден чалги нямаше, на тия им развалих купона. И настана тишина.  ;D

Марсин, не могат да те осъдят за това, че им чукаш.  ;D

Иначе се опитват да излизат с разни номера, да блъфират... Но като видят, че номерът не минава, се кротват и спират със заплахите, просто е нужно да се даде достоен отпор и да се демонстрира ледено самообладание.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #7377 -: Ноември 04, 2013, 06:25:33 pm »
Ако наистина създават тормоз, можеш да подадеш сигнал в полицията, но да ти кажа ефект надали ще има, най-много да мина да им направят забележка.

Непоносим шум ли създават тия? Можеш ли да се опиташ да го/ги игнорираш? Или наистина е нетърпимо?

Навремето имахме проблем със съседите отдолу, нанесоха се едни селяни тук. Създаваха шумна обстановка, пускаха чалги по нощите, викаха, тропаха... Майка ми тръгна да им чука отгоре, но вместо да ги усмири, още повече ги разпали. Тъпият селянин излизаше на терасата и крещеше разни простотии и вулгаризми по нейния адрес.

о,Лили,благодаря..моята ситуация е много сходна с вашата  описана от теб.....нивото на "другите" е едно и също- материално ориентирани,слушат чалга и за тях уважение към другия не съществува.....казах им,че искам само да ме уважават и да не ми правят напук,а той твърди,че те не могат да летят....а те ходят с токчета по терикота и блъскат вратите до късно "по нощите"- в 2-3ч ...и като  го попитах "нормално ли е да търпя това" ,той отговори "да" и приключи разговора ,който аз настоявах да проведем/това беше непосредствено преди да вляза тук /...страхувам се,че синът му ще се "разбере веднъж завинаги" с мен..господи какви неща ми се налага да преживявам...защо......колко е несправедливо всичко....Страхувам се,че ако стигнат нещата до полицията- той е хитър и ще ме победи/макар,че истината винаги е една/.....не знам дали да не се обадя на бившия ми съпруг/в хубави отношения сме/ ,да се включи и той да говори с него...
« Последна редакция: Ноември 04, 2013, 06:33:35 pm от марсин »
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7378 -: Ноември 04, 2013, 06:52:27 pm »
Тоя пък откъде-накъде ще те заплашва със сина си? Прилагат го тоя номер, защото сега си сама, нали?
Виж, с такива говеда трябва да се действа по-брутално, културен диалог не може да се води. Те заплашват - заплаши ги и ти, дори ако трябва блъфирай. По принцип българинът е страхлив, особено селският простак, каквито ги описваш.

Но срещу токчета по теракота не можеш да подадеш сигнал в полицията, няма да вземат насериозно това оплакване. Срещу тормоз и заплахи обаче можеш.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #7379 -: Ноември 04, 2013, 07:04:38 pm »
Ако наистина създават тормоз, можеш да подадеш сигнал в полицията, но да ти кажа ефект надали ще има, най-много да мина да им направят забележка.

о,Лили,благодаря..моята ситуация е много сходна с вашата  описана от теб.....нивото на "другите" е едно и също- материално ориентирани,слушат чалга и за тях уважение към другия не съществува.....казах им,че искам само да ме уважават и да не ми правят напук,а той твърди,че те не могат да летят....а те ходят с токчета по терикота и блъскат вратите до късно "по нощите"- в 2-3ч ...и като  го попитах "нормално ли е да търпя това" ,той отговори "да" и приключи разговора ,който аз настоявах да проведем/това беше непосредствено преди да вляза тук /...страхувам се,че синът му ще се "разбере веднъж завинаги" с мен..господи какви неща ми се налага да преживявам...защо......колко е несправедливо всичко....Страхувам се,че ако стигнат нещата до полицията- той е хитър и ще ме победи/макар,че истината винаги е една/.....не знам дали да не се обадя на бившия ми съпруг/в хубави отношения сме/ ,да се включи и той да говори с него...   

Отиди в полицията и подай жалба,че те заплашват.Аз съм ходила в полицията по такива поводи и ефект има-да знаеш! Още утре отиди и говори и с бившия си съпруг.Няма смисъл от културни разговори! На простотията отвърни с простотия и не се плаши! Викай полиция при всеки повод! Можеш да го сплашиш,че ще си издадеш и ограничителна заповед! Просто бъди твърда и безскрупулна! Смачкай гадните селяндури!
[/quote]
« Последна редакция: Ноември 05, 2013, 09:38:35 am от Just_a_Dream »