Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1207985 Прегледи
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #7380 -: Ноември 04, 2013, 10:09:43 pm »
... Отиди в полицията и подай жалба,че те заплашват.Аз съм ходила в полицията по такива поводи и ефект има-да знаеш! Още утре отиди и говори и с бившия си съпруг.Няма смисъл от културни разговори! На простотията отвърни с простотия и не се плаши! Викай полиция при всеки повод! Можеш да го сплашиш,че ще си издадеш и ограничителна заповед! Просто бъди твърда и безскрупулна! Смачкай гадните селяндури!
[/quote]

....ама парите са в тях и те корумпират ,нищо,че аз съм с истината :'(....това с жалбата за заплашване е хитро,благодаря,Just_a_Dream :blink: и наистина не може да се получи нищо с нормален и културен разговор и трябва да съм като тях,дори още по- от тях,за да успея...за сега всичко е спокойно горе,а синът им е там ;)...може би Луната без курс  си говори  за това в този момент .....
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

aiofe

• 42
« Отговор #7381 -: Ноември 05, 2013, 08:17:54 am »
Какво е мнението/ какво мисли за мен тази жена ( по име )? мерси предварително

*

Veselin

• 2737
« Отговор #7382 -: Ноември 05, 2013, 05:01:56 pm »
Здравейте.Ако има някой свободно време да погледне и моя въпрос ще съм ви благодарна.Ще замина ли за Г.(държава) до края на годината?
Ще заминеш, но може някой от семейството ти да се опита да ти попречи.

« Отговор #7383 -: Ноември 05, 2013, 07:18:55 pm »
Въпросът е зададен от единият родител, в случая майката:

Дъщеря ми ще започне ли докторантура в университет в Англия през 2014?

Благодаря предварително!
You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you!

*

erka

• 10
« Отговор #7384 -: Ноември 05, 2013, 08:16:11 pm »
Здравейте.Ако има някой свободно време да погледне и моя въпрос ще съм ви благодарна.Ще замина ли за Г.(държава) до края на годината?
Ще заминеш, но може някой от семейството ти да се опита да ти попречи.
Веселин Благодаря.

« Отговор #7385 -: Ноември 06, 2013, 01:41:51 pm »
Ще се справим ли с проблема до края на месеца? За изхода от ситуацията съм нарочила 4-ти дом...
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Veselin

• 2737
« Отговор #7386 -: Ноември 06, 2013, 01:55:55 pm »

Благодаря предварително!
Ако става дума за първо дете, по-вероятно е да не започне.

« Отговор #7387 -: Ноември 06, 2013, 04:45:55 pm »

Благодаря предварително!
Ако става дума за първо дете, по-вероятно е да не започне.

Да, за първо дете става въпрос (за мен пита майка ми, защото аз като задавам въпроси за себе си лично и винаги неясни излизат картите ми). Жалко :(

Веско, много много ти благодаря за коментара!
You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you!

« Отговор #7388 -: Ноември 07, 2013, 08:44:12 am »
Здравейте, качвам карта на една приятелка,тя си задава въпроса и пита "Другата година ще запише ли курса?" Във връзка с работата й е. Благодаря предварително. :)
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #7389 -: Ноември 07, 2013, 08:48:18 am »
Здравейте, качвам карта на една приятелка,тя си задава въпроса и пита "Другата година ще запише ли курса?" Във връзка с работата й е. Благодаря предварително. :)
Според мен не.

*

Нова

• 3491
« Отговор #7390 -: Ноември 07, 2013, 08:52:15 am »
Защо мислиш така, Весо?

Аз пък реших, че да, защото е екзалтиран юпитер, нищо че е в осми, тамън по-надълбоко ще се гмурне в знанието, пускащ тригони към единадесети дом, щом е курс, ето я групата. Там са слънце у9 и ако гледаме сатурна като стар у3. Помислих обаче, че заради урана на к4 и венера-плутон в първи, карета, ще има промяна нещо в личен аспект и хич няма да й се ходи на курс ))

И още, луната е там със секстили към 11, но последен аспект опозиция към юпитер, определено няма да й е до курс.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #7391 -: Ноември 07, 2013, 08:57:07 am »
Ами първо, и Юпитер, и Уран, които са сигнификаторите в случая, са ретроградни, което говори за някакво забавяне, отлагане. Ако вземем Сатурн като У3, то има шанс, тъй като Юпитер върви към тригон, Луната също ще направи секстил със Сатурн, но от друга страна ще направи квадрат с Уран и опозиция с Юпитер. Пари вероятно ще има, но е много  възможно сама да се откаже (а и самият факт, че в 3 дом има интерсептира знак показва, че вероятно има нещо за курса, с което да не е наясно.

*

Нова

• 3491
« Отговор #7392 -: Ноември 07, 2013, 09:01:14 am »
Аха, добре звучи. Но си стискаме ръцете на опцията, че питащата ще има шанс да отиде на курс, друг е въпроса дали ще го направи.

Може и да си прав, защото въпроса точно е "ща запише ли курс", по последен аспект сигурно не. Но тълкуванията ни в две точки се покриват, което е добре, задобряваме )) Аз казвам, че няма да й е до това, ти, че сама ще се откаже.  :wub:

*

Veselin

• 2737
« Отговор #7393 -: Ноември 07, 2013, 11:29:45 am »
За ретрограден сигнификатор на питащия казват, че може сам да си промени мнението по въпроса, когато планетата обърне посоката.

*

carmen

• *
  • 188
« Отговор #7394 -: Ноември 07, 2013, 02:27:54 pm »
За ретрограден сигнификатор на питащия казват, че може сам да си промени мнението по въпроса, когато планетата обърне посоката.
А ако и тогава е на същото мнение, може ли да зададе отново въпроса?

*

Veselin

• 2737
« Отговор #7395 -: Ноември 07, 2013, 02:31:00 pm »
Да, все пак има много време до тогава, нали?

« Отговор #7396 -: Ноември 07, 2013, 02:35:42 pm »
Мерси много  :blink:
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

*

carmen

• *
  • 188
« Отговор #7397 -: Ноември 07, 2013, 03:05:20 pm »
Да, все пак има много време до тогава, нали?
Зададох въпроса чисто теоретично без оглед на конкретния случай...в момента както Меркурий е ретро и се случи така,че да е сигнификатор на питащия, то може ли същия въпрос да се зададе, когато стане директен...

*

Veselin

• 2737
« Отговор #7398 -: Ноември 07, 2013, 03:07:29 pm »
По-добре изчакай да питаш когато наближи времето.

« Отговор #7399 -: Ноември 07, 2013, 08:32:15 pm »
Здравейте! Пиша в тази тема с молба да разгледате следният хорарен въпрос: Дали ще получа някакви пари от бизнес начинанието, с което мисля да се занимавам? Става въпрос за допълнителна работа от вкъщи, продаване на сувенири  и други подобни неща. Към момента не съм задвижила идеята, тъй като нямам много време да й обърна особено внимание, а и трябва да събера някакви средства за първоначалната инвестиция. Иска ми се да знам дали ще си струва усилията.