Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1205667 Прегледи
*

Kler

• **
  • 576
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #7460 -: Ноември 17, 2013, 03:15:58 pm »
ще успея ли да се свържа на съответния ден. става въпрос за телефонно обаждане, за конкретна дата

успях на деня, макар, че не стана веднага

« Отговор #7461 -: Ноември 19, 2013, 01:50:58 pm »
14.11.2013 г 16 и 57 часа Пловдив Не се качва картата,но това е часа, в който зададох въпроса за парите-дали ще ми бъдат преведени на този ден. Въпреки,че по мое мнение отговора беше ''не'',парите все пак бяха преведени.
« Последна редакция: Ноември 19, 2013, 01:56:38 pm от Just_a_Dream »
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #7462 -: Ноември 19, 2013, 09:44:17 pm »
Здравейте,

Бих искала да попитам: Дали ще запиша да уча магистратура в Дрезден със стипендия следващата година?

Благодаря за съдейстбието.Прилагам и карта
Луната е без курс и най-добре догодина да попиташ отново, защото по тази карта не се очертава да получиш стипендия
Здравейте,

Бих искала да попитам: Дали ще запиша да уча магистратура в Дресден със стипендия следващата година?

Здравейте,
Днес разбрах,че са ме приели в Дрезден със специалността,която исках.Обаче таксата е малко висока и в момента кандидатствам за стипендия. Може ли да ми помогнете? Дали ще замина да уча в Дрезден и със стипендия ли ще бъде или изобщо няма да замина да уча?

Благодаря за отговорите
Ако има желание, има и начин!

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #7463 -: Ноември 20, 2013, 06:45:52 am »
14.11.2013 г 16 и 57 часа Пловдив Не се качва картата,но това е часа, в който зададох въпроса за парите-дали ще ми бъдат преведени на този ден. Въпреки,че по мое мнение отговора беше ''не'',парите все пак бяха преведени.

Що да е отрицателен отговора?! Меркурий, у2 в сходящ секстил с Венера, у1. Юпитер, у8, у2 за превеждащият парите, в сходящ тригон с у2 за теб. Картата изобщо не показва, че няма да си вземеш парите или, че ще има забавяне за теб. По-скоро забавянето е за другият човек, но сходящият тригон с твоя у2 показва, че ще се справи със задачата. Разминалият квадрат на Луната с Венера показва, че ти си притеснена за парите. Сходящият квадрта пък с Юпитер показва, че и той е притеснен, но в крайна сметка хубавите аспекти между основните сигнификатори показват получаването им.

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #7464 -: Ноември 20, 2013, 11:56:28 am »
Дали има хора,при които хорарите не работят?  :rolleyes:
хорарите си работят - звздите не грешат, хората грешат.
за мен хорарната астрология е една от най-трудните раздели на астрологията, колкото и в началото да не изглежда така. има много тънкости, които се научават след много практика.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

« Отговор #7465 -: Ноември 20, 2013, 12:07:21 pm »
Здравейте,

Бих искала да попитам: Дали ще запиша да уча магистратура в Дрезден със стипендия следващата година?

Луната е без курс и най-добре догодина да попиташ отново, защото по тази карта не се очертава да получиш стипендия
Здравейте,

Бих искала да попитам: Дали ще запиша да уча магистратура в Дресден със стипендия следващата година?

Здравейте,
Днес разбрах,че са ме приели в Дрезден със специалността,която исках.Обаче таксата е малко висока и в момента кандидатствам за стипендия. Може ли да ми помогнете? Дали ще замина да уча в Дрезден и със стипендия ли ще бъде или изобщо няма да замина да уча?

Благодаря за отговорите
Ако има желание, има и начин!

« Отговор #7466 -: Ноември 20, 2013, 02:40:32 pm »
Д. (назован по име) ще даде ли парите на майка ми,които тя ще иска от него? 20.11.2013 г Пловдив 15 часа и 38 минути

« Отговор #7467 -: Ноември 20, 2013, 02:46:06 pm »
Д. (назован по име) ще даде ли парите на майка ми,които тя ще иска от него? 20.11.2013 г Пловдив 15 часа и 38 минути
По това,което виждам мисля,че отговора е "да".Парите на Д. се представляват от Юпитер,а майка ми се представлява от Сатурн (ако я гледаме по 10-ти дом).Между двата сигнификатора има сходящ тригон.Луната също ще образува тригон със Сатурн,после съвпад с Юпитер,а последния и аспект преди да напусне знака също е положителен-сходящ тригон със Слънцето  :blink: Ако гледаме майка ми по 4-ти дом-нещата са сходни.Нейния с-р,който в този случай ще бъде Луната ще направи съвпад с У2 на Д.  :blink:

« Отговор #7468 -: Ноември 20, 2013, 02:59:10 pm »
Може би 4-тият дом тогава, защото се управлява от Луната. Мен ме притеснява Сатурн в 7-ми (нали казват, че прави картата нерадикална). Затова не се включвам към тълкуването.

« Отговор #7469 -: Ноември 20, 2013, 03:06:13 pm »
Може би 4-тият дом тогава, защото се управлява от Луната. Мен ме притеснява Сатурн в 7-ми (нали казват, че прави картата нерадикална). Затова не се включвам към тълкуването.
То и асцендента е малко ранен.Според някои астролози това схващане за Сатурн не е много актуално.По скоро Нептун е опасен там.Може да даде заблуда.Нали 7-ми е дома на астролога...Докато Сатурн,който управлява точността намирайки се в 7-ми дом не мисля,че би заблудил астролога. Мирабела,благодаря за включването!  :wub:

« Отговор #7470 -: Ноември 20, 2013, 03:19:17 pm »
Ранен ли е АС? При мен е в 25-тия градус на Овен. Значи гледам друга карта. :-\

« Отговор #7471 -: Ноември 20, 2013, 03:29:33 pm »
Ранен ли е АС? При мен е в 25-тия градус на Овен. Значи гледам друга карта. :-\
А може и аз да гледам друга карта  :rolf:

*

Morena

• *
  • 199
« Отговор #7472 -: Ноември 20, 2013, 08:51:48 pm »
Скоро ми престои нещо като устен изпит,
въпросът ми е ще се представя ли успешно на '' ''?

Мерси.
Асцендентът е късен, явно ако не си се подготвила досега, няма за кога. И все пак, Меркурий У3 в сходящ тригон с Юпитер У1 - възможно е да си вземеш изпита, но е възможно да не останеш доволна, тъй като Слънцето (У4 от 3 дом, крайното развитие на въпроса) ще направи квадрат с Юпитер.
ОВ: Оказа се прав, не мина добре. Не знам дали съм го взела, чак януари ще ни каже оценките.

« Отговор #7473 -: Ноември 21, 2013, 03:40:19 pm »
Здравейте,
Нова съм във форума и се надявам на вашата помощ...
Искам да питам, дали ще имаме бебе в близките месеци?

« Последна редакция: Ноември 22, 2013, 10:10:53 am от sigyraciqta »

*

Rose

• *
  • 92
« Отговор #7474 -: Ноември 21, 2013, 09:24:42 pm »
Здравейте.
ако някой има време и желание моля да погледне и коментира тази карта. Въпросът е "ще започна ли по-добра работа от сегашната до 3 месеца"
« Последна редакция: Ноември 21, 2013, 09:41:29 pm от Rose »

« Отговор #7475 -: Ноември 21, 2013, 09:27:42 pm »
Roze, картата не се вижда. Напиши си данните.

*

Rose

• *
  • 92
« Отговор #7476 -: Ноември 21, 2013, 09:38:05 pm »
Roze, картата не се вижда. Напиши си данните.
Данните са 21.11.2013 22:14 Sofia, благодаря.

« Отговор #7477 -: Ноември 22, 2013, 10:37:21 am »
Днес ще успея ли да проведа разговор с Обредния Дом или не?  :angry:

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #7478 -: Ноември 22, 2013, 10:49:56 am »
Луната е без курс и може да има спънки.Обаче скоро ще влезе в 7ти дом и ще  сключи тригон със Слънце-идеал.1-2 дни не можеш ли да почакаш.

« Отговор #7479 -: Ноември 22, 2013, 10:51:24 am »
Луната е без курс и може да има спънки.Обаче скоро ще влезе в 7ти дом и ще  сключи тригон със Слънце-идеал.1-2 дни не можеш ли да почакаш.
Ами аз утре като свърша работа в 2 дирекшън се изстрелвам към Обредния Дом  :blink: Дано има някой там  :blink: