Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1208231 Прегледи
*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #7500 -: Ноември 25, 2013, 08:46:09 pm »
Изглежда, че всичко ще се оправи! :) :) :)
"Станало чудо" и операцията минала успешно. Момчето е в съзнание и вън от опасност за живота, въпреки че целия е натрошен.
Радвам се за детето,  не посмях да пиша по много причини :mellow: :mellow: :lol:
Дано се оправи!

*

Morena

• *
  • 199
« Отговор #7501 -: Ноември 25, 2013, 10:17:45 pm »
Каква ще стане с Д и как е той?
Момчето е отвлечено от хора изнудващи родителите му. ... :( И преди се е случвало да отвличат баща му. Едва приятелка е говорила с похитителите и е чула удари с метални предмети и е много притеснена. Въпросът аз го зададох в момента, в който научих за случката ...
Момчето в момента е в болница - пребит и прострелян до сърцето ... Докторите не дават голяма надежда и бил с единия крак в гроба.  :( Правят му операция. Дано се оправи!
Ужас , направо сум потресена какви неща стават в малка България.  :-X

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #7502 -: Ноември 25, 2013, 10:25:49 pm »
Каква ще стане с Д и как е той?
Момчето е отвлечено от хора изнудващи родителите му. ... :( И преди се е случвало да отвличат баща му. Едва приятелка е говорила с похитителите и е чула удари с метални предмети и е много притеснена. Въпросът аз го зададох в момента, в който научих за случката ...
Момчето в момента е в болница - пребит и прострелян до сърцето ... Докторите не дават голяма надежда и бил с единия крак в гроба.  :( Правят му операция. Дано се оправи!

Има ли карта? За натална питам... :-\

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #7503 -: Ноември 26, 2013, 08:33:18 am »
не. вероятно е транзитния юпитер да го спаси.

квадратурата уран- плутон засяга наталните му луна венера, луна е у на АЦ, венера е диспозитор на слънцето, уран е у 8, също започнала е да действа опозицията на тр. сатурн към мерк- у 12 и прави и квадрат с марса му- диспозитор на луна и венера - може би това го прави жертва на някакво престъление. Мисля, че ще прескочи трапа, дано!

иначе хорара е с ранен ац- но той като цяло, като планета не е зле поставен, извън виа комбуста е.
« Последна редакция: Ноември 26, 2013, 09:01:08 am от zikovu »
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #7504 -: Ноември 26, 2013, 10:02:07 pm »
И аз не можех да повярвам, че това се случва ... Искали са да му отмъстят пребивайки го до смърт, но не им се е получило. Историята е като от филм на ужасите...  :-X А това момче е почти мой набор и наскоро водих разговор с него по скайпа ...  :(

Ха-ха..Уран транзитира в овен...А там Луна и съвпади..
Да си пази майката..Той е късметлия с този космически тригон...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

koral

• *
  • 103
« Отговор #7505 -: Ноември 27, 2013, 01:31:16 pm »
Веселин, искам да ти благодаря за хорара отпреди няколко седмици - получи се точно според отговора ти : мъжът ми получи онлайн парите си със закъснение и в по - малък от първоначалния размер.  (Съвпад Луна - ретро Уран ).
 :58: :clap:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #7506 -: Ноември 27, 2013, 09:24:38 pm »
Престъпление е да. Първо бяха отвлекли баща му и ги изнудиха за много пари и им се получи тогава... Сега въпросното момче са искали да го убият - бавно и мъчително... 3 дни е стоял прострелян, а в същото време са ритали къде ли не 20 души ... Повечето са в затвора сега(на 23-ти е станало отвличането).
Този Юпитер доста късмет му е донесъл очевидно - първо, че е оцелял и второ, че се възстановява толко бързо. Настоял е да го изпишат и вече на работа ходи дори ... луда работа  ;D

бреееххх :o МНОГО СЕ РАДВАМ за момчето- да е жив и здрав

« Отговор #7507 -: Декември 01, 2013, 09:27:35 pm »
Здравейте,

Преди време бях пост-нала един хорар за това дали ще замина да уча в Дрезден със стипендия.

Прилагам отново картата. Леко съм притеснена,защото,ако не е стипендията общо взето не виждам как ще се получат нещата.

Ако може някой да е разчете и да ми отговори ,ще бъда изключително благодарна.

Благодаря отново за съдействието
Ако има желание, има и начин!

« Отговор #7508 -: Декември 05, 2013, 08:32:32 pm »
Днес в 14.00 ходих да даря кръв за една моя близка. Питането ми е ще има ли усложнения за мен. Сигурно въпроса ви се струва глупав, но за първи път дарявам и по болници- Слава Богу рядко ми се случва да влизам. Ако на някой му се занимава нека ми погледне хорарният въпрос и качи карта, защото аз не мога.
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #7509 -: Декември 06, 2013, 09:36:03 pm »
здравейте - Ще успея ли да си взема и 3-те изпита?  :-\

*

kitsa

• 20
« Отговор #7510 -: Декември 07, 2013, 08:56:33 am »
Здравейте,
Ръководя малък отдел, в който се разбираме перфектно, с малки забележки, които са приемливи. Има обаче 2 колеги, които са безкрайно саможиви, егоисти и неразбрани и създават пререкания и дисконфорт в отдела. Имам въпрос:
В следващите 2 месеца, 2-мата мърморковци ще се махнат ли от отдела ни?

« Отговор #7511 -: Декември 07, 2013, 04:59:03 pm »
Здравейте,

Преди време бях пост-нала един хорар за това дали ще замина да уча в Дрезден със стипендия.

Прилагам отново картата. Леко съм притеснена,защото,ако не е стипендията общо взето не виждам как ще се получат нещата.

Ако може някой да е разчете и да ми отговори ,ще бъда изключително благодарна.

Благодаря отново за съдействието
Според мен ще се получат нещата, защото Меркурий У2 отива към хармоничен аспект с Юпитер У8 и след това с Марс У9 във 2д, което показва пари, изкарани с учене в чужбина.

Благодаря ти много акрукс,ще дам обатно връзка през февруари :)
Ако има желание, има и начин!

*

erka

• 10
« Отговор #7512 -: Декември 07, 2013, 07:09:06 pm »
Ще си дойде ли М.(тя е в чужбина) до края на този месец?

*

Bella

• *
  • 105
« Отговор #7513 -: Декември 08, 2013, 10:01:31 am »
В хорара има предпоставки за скорошно завръщане. А тя при приятели ли е в момента? Има ли приятел/партньор, който да я задържа?

*

erka

• 10
« Отговор #7514 -: Декември 08, 2013, 12:28:56 pm »
В хорара има предпоставки за скорошно завръщане. А тя при приятели ли е в момента? Има ли приятел/партньор, който да я задържа?
Благодаря Белла.Да тя е при приятеля си,с него имат дете.Но нещата от година насам не вървят между тях,той не я иска.Доста напрежение е между тях.

*

Bella

• *
  • 105
« Отговор #7515 -: Декември 08, 2013, 01:11:28 pm »
Благодаря Белла.Да тя е при приятеля си,с него имат дете.Но нещата от година насам не вървят между тях,той не я иска.Доста напрежение е между тях.

Дано да намери късмета си. Според хорара би трябвало да си дойде, но не съм сигурна за времето, в което това ще се случи. А тя говорила ли е с вас за намеренията си?

*

erka

• 10
« Отговор #7516 -: Декември 08, 2013, 03:05:18 pm »

Дано да намери късмета си. Според хорара би трябвало да си дойде, но не съм сигурна за времето, в което това ще се случи. А тя говорила ли е с вас за намеренията си?
Не единствено сподели,че има вероятност да си дойде,незнае какво да прави.Тя е доста инатлива,трябваше отдавна да се прибере,но предпочете да остане на инат.Мислише си,че може да промени нещо,но напротив стават все по-зле нещата.Та затова зададох въпроса,защото няма да се учуда ако остане там.

« Отговор #7517 -: Декември 09, 2013, 12:38:24 pm »
Здравейте!
Мъча се тук от година и половина с една работа, дето не ми е много  по сърце. Харесвам друга работа, но там се кандидатства много трудно. Имам шансове, но според мен малки, но ми се иска да опитам. :rolleyes:

Ще получа ли новата работа?
:sun: :pi:
:moo: :aq:
АСЦ :ca:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #7518 -: Декември 09, 2013, 12:53:37 pm »
Не, миличка :( няма да стане.