Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1205673 Прегледи
*

rene

• *
  • 133
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #7620 -: Януари 05, 2014, 08:32:00 pm »
Благодяря ти, ще я разгледам. Ама той малък бе, като гледам набора.

да,така е

« Отговор #7621 -: Януари 05, 2014, 08:34:04 pm »
Искам да кажа малък, неузрял за зрели отношения. И с Луна в опозиция със Сатурн и Уран лесно се пали, изкарва навън собствените си страхове, комплекси.

*

rene

• *
  • 133
« Отговор #7622 -: Януари 05, 2014, 08:35:54 pm »
Искам да кажа малък, неузрял за зрели отношения. И с Луна в опозиция със Сатурн и Уран лесно се пали, изкарва навън собствените си страхове, комплекси.

ами да,това поведение е точно на комплексар..

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7623 -: Януари 05, 2014, 08:42:12 pm »
Марс и Плутон в Скорпион в квадрат към АС/ДС - не се занимавай с него, може да бъде доста упорит в заплахите, които отправя. Дори реално да не постигне нещо, достатъчно е да ти стъжни живота, а и с тоя Меркурий и Луна ще ти дудне на главата като латерна. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

rene

• *
  • 133
« Отговор #7624 -: Януари 05, 2014, 08:52:50 pm »
Марс и Плутон в Скорпион в квадрат към АС/ДС - не се занимавай с него, може да бъде доста упорит в заплахите, които отправя. Дори реално да не постигне нещо, достатъчно е да ти стъжни живота, а и с тоя Меркурий и Луна ще ти дудне на главата като латерна. :)
да,да...аз не искам да имам нищо общо с него...просто той днес не спира да ми звъни и заплашва...звъни по няколко пъти,блокирах го и не смятам да се занимавам...
пък ако иска да ми праща призовка..хахах...просто ще умра...ще пиша,явно ще има продължение

« Отговор #7625 -: Януари 05, 2014, 09:06:14 pm »
Да. NSA. :lol: У3 е слаб, квадратира Уран (компютри, технологии) и Плутон (хванала те е конспирацията)…

Иначе, по-реалистично, някой може да ти чете разговорите и без да си логната, особено ако има физически достъп до компютъра ти (не че е задължително условие). Пример: http://www.nirsoft.net/utils/skype_log_view.html, http://suurjaak.github.io/Skyperious/. Смени си паролата на скайпа (в случай, че някой я е нацелил), измисли нещо по-сложно, сложи си и парола на акаунта…

Пак добре, че не са били рептилите, че още по-зле...

Имала съм действителен проблем с компютъра, който вече се отстрани.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #7626 -: Януари 05, 2014, 09:08:01 pm »
Рене и моя бивш се прояви за малко като подобен виртуоз :blink:Обаче си му го върнах превантивно,като натроших скъпия му телефон и после го пуснах в тоалета,за да го довърша ;DМислех,че ще ме убие,като му разкостих телефончето,но като му казах,че ще го платя..размисли.И го платих.Унизително е,но има и други измекяри освен мъжът ти.

« Отговор #7627 -: Януари 05, 2014, 09:10:40 pm »
Реми, ти като в турските сериали. Във всеки турски сериал задължително поне една жена яде бой от мъжа си и поне един телефон полита във водите на Босфора. ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7628 -: Януари 05, 2014, 09:21:52 pm »
Леле, като ви чета лошо ми става... Досега не ми се е случвало такова нещо при раздяла с мъж.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

rene

• *
  • 133
« Отговор #7629 -: Януари 05, 2014, 09:29:22 pm »
Рене и моя бивш се прояви за малко като подобен виртуоз :blink:Обаче си му го върнах превантивно,като натроших скъпия му телефон и после го пуснах в тоалета,за да го довърша ;DМислех,че ще ме убие,като му разкостих телефончето,но като му казах,че ще го платя..размисли.И го платих.Унизително е,но има и други измекяри освен мъжът ти.

измекяр е точната дума!

*

rene

• *
  • 133
« Отговор #7630 -: Януари 05, 2014, 09:30:38 pm »
Леле, като ви чета лошо ми става... Досега не ми се е случвало такова нещо при раздяла с мъж.

Лили и на мен ми е за първи път,но виж..всякакви хора ходят по тази земя.
Аз просто съм ужасена,че това е човек, с който сме се обичали...

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #7631 -: Януари 05, 2014, 09:30:54 pm »
Реми, ти като в турските сериали. Във всеки турски сериал задължително поне една жена яде бой от мъжа си и поне един телефон полита във водите на Босфора. ;D
Не беше само телефона..Почти цялата покъщина се трошеше..мангалско парти,не го препоръчвам :'(

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #7632 -: Януари 05, 2014, 09:53:36 pm »
хаха за да се посмеете малко, на мен пък по-бившият ми приятел, 5 мес. след като се разделихме, видях във фейсбук че се е оженил и на следващият ден ми звъни по тел-а, при положение че не сме се чували от както сме се разделили и не сме приятели, не поддържаме връзка. И поиска от мен да му направя една маалка татуировка... името на ЖЕНА му!  ;D АЗ точно!  ;D И понеже се похвали, че чакали и бебе и каза, че като се родило искал да му направя татуировка с отпечатъците от крачетата  :-X

Явно мъжкото его като е накърнено, граници няма глупостта им..  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7633 -: Януари 05, 2014, 09:55:52 pm »

Радвай се, че не си скулптор - тогава макет на вагината на жена си щеше да ти поиска.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #7634 -: Януари 05, 2014, 09:58:55 pm »
Ама как... Аз скулптура съм завършила!  ;D ..добре че не се е сетил

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7635 -: Януари 05, 2014, 09:59:50 pm »
Ама как... Аз скулптура съм завършила!  ;D

Хаха, тъй ли? Тогава добре, че си се насочила към правене на татуси  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #7636 -: Януари 05, 2014, 10:03:41 pm »
Имате вкус за драма, не мога да отрека. Я си пуснете "Титаник" да видите как Лео д. К. посинява до смърт и изпуснете парата… лекета винаги ще има.

Радвай се, че не си скулптор - тогава макет на вагината на жена си щеше да ти поиска.  ;D

Интересни идеи даваш… кой предлагаш да направи калъпа, той лично или Фрея?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7637 -: Януари 05, 2014, 10:04:59 pm »
Интересни идеи даваш… кой предлагаш да направи калъпа, той лично или Фрея?

Калъпа го оставяме на джентълмените, отливката де  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

rene

• *
  • 133
« Отговор #7638 -: Януари 05, 2014, 10:20:02 pm »
мда....без думи :unsure:

« Отговор #7639 -: Януари 06, 2014, 10:06:50 am »
Добър ден, студент съм в български университет и ако някой не знае за какво точно ми е въпросът ето малко обяснение. Министерството е отпуснало пари за практики за студенти и ученици към всички ВУЗове и училища. Всяко ВУЗ и у-ще имат определена бройка лимит студенти/ученици. Моят случай е точно такъв. Намерих си място, където да карам практика, дори го намерих още ноември месец, но нямаше места никъде да започна декември, просто всичко е пренаситено, работодателите одобряват, но казват имаме места чак за февруати-март. Съгласих се и си намерих наставник от академията, работодател, но започвам февруари. Обаче нещеш ли няма вече места за студенти, изчерпал се е лимитът...говорих с отдела, който е за тия практики и казаха че ако министерството отпусне, ще карам практика, ако ли не- няма да карам....та ето това е.

Ще карам ли студентска практика? 6.1.2014 11:01
картата : http://store.picbg.net/pubpic/78/4A/f9b07c4a25a8784a.png
аспектът на луната, опозиция е с point of victory, не мисля че има отношение към хорара

редакция: преди да ме упрекнете как съм искал само да взема парите на министерството....първо, пари се дават и на работодателите, и то на бройка, аз щях да бъда заедно с още 14 човека, т.е. 15 студенти заемат местата за 4-5...аз съм в данъчната администрация в дадения град и реално няма как 15 студенти да вършат някаква работа. Аз имам желание да ходя на тази практика и да науча нещо полезно за мен, понеже това, което се преподава по лекции е суха теория и не всичко, дори повечето няма да ми е от полза. Трябва си реален стаж, реална практика, точно такава, каквато предлага министерстовото. Парите са 480лв, не са малко да, но това са си две семестриални такси, няма кво да се лъжем :).