Здравейте! Бихте ли погледнали един мой хорар. Въпросът ми е "Ще замина ли през 2014 в чужбина и дали ще съм с някой?" Под някой имам предвид едно лице, назовано по име, на когото предложих, и с когото сме го обсъждали по-рано.
За една година това ми е трети хорар за чужбина и то по принцип без конкретна посока, първите два бяха за различни конкретни държави, Акрукс ми отговори, че си правя планове, но няма да стане, и беше съвсем права. Не знам защо тази чужбина ми се мотае в главата (в сърцето не мога да кажа, че ми се мотае). В солара за 2014, който почва другия месец, ми е натоварен 9 дом, но аз имам планове да продължа да уча и не мога да разбера, кое от двете е отразено.
Като си гледам хорара, мисля че е съвсем радикален с тази изгоряла Венера, напоследък съм си баш една изгоряла Венера. Не съм сигурна, имам чувството, че зад въпроса ми всъщност имам други въпроси, някои свързани с това лице, други не, но ми е пълна каша.
Всичко ми изглежда противоречиво в този хорар. Моят У1 няма да настигне У9, неговите пък ще са в квадрат. Луната пък ще направи последен апсект тригон с у9, ако правилно виждам, ПФ е в 9, и тоя Юпитер на МЦ, при това ретро, какво иска да каже?