Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1205699 Прегледи
*

Smarta

• **
  • 575
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #7700 -: Януари 10, 2014, 09:21:53 am »
Хехехе, и аз видях нещо такова, но мойте карти не мога да ги гледам много, може би просто трябва да спра да мисля за тая пуста тугина. Благодаря ви, момичета!  :blink:
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

« Отговор #7701 -: Януари 10, 2014, 11:23:49 am »
Мразя те ;)

;D ;D ;D ;D ;D

Добре, че съм аз, да мога да ти подшушна да резервираш "резервната" любовница :lol: чуй ма ко ти казвам- звънкай от сига!
Уфффф, нямам такава, аз като се насоча към една действам ;)

добре  :lol: дай обратна връзка после.
Мразя те! Но обратната връзка е следната, да позна всичко, доволна ли си от това, че гледам като мокра котка :)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #7702 -: Януари 10, 2014, 11:30:07 am »
Мразя те ;)

;D ;D ;D ;D ;D

Добре, че съм аз, да мога да ти подшушна да резервираш "резервната" любовница :lol: чуй ма ко ти казвам- звънкай от сига!

Мразя те! Но обратната връзка е следната, да позна всичко, доволна ли си от това, че гледам като мокра котка :)

;D ;D ;D Да видиш един Лъв да гледа като мокра котка е винаги забавно  ;D.........но не съм злорада и да знаеш- Ще стикам палци да ти се отвори парашута СКОРО...а какъвто си хубавец- сигурна съм, че ще стане! ;)
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #7703 -: Януари 10, 2014, 11:34:20 am »
Мразя те ;)

;D ;D ;D ;D ;D

;D ;D ;D Да видиш един Лъв да гледа като мокра котка е винаги забавно  ;D.........но не съм злорада и да знаеш- Ще стикам палци да ти се отвори парашута СКОРО...а какъвто си хубавец- сигурна съм, че ще стане! ;)
С тази нивга не искам да ми се отваря, не ми се занимава, казах ти защо...;)
Да се занимавам да убеждавам някоя за нещо не ми е в стила...
Ноооо преди да се захвана с някоя ще се допитвам до теб
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #7704 -: Януари 10, 2014, 11:52:26 am »
Мразя те ;)

;D ;D ;D ;D ;D

Kипя от гордост и поласкание от гласуваното ми доверие :P  ;D

« Отговор #7705 -: Януари 10, 2014, 11:55:46 am »
Мразя те ;)

;D ;D ;D ;D ;D

Kипя от гордост и поласкание от гласуваното ми доверие :P  ;D
Мноо ясно ;)

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #7706 -: Януари 10, 2014, 01:23:23 pm »
За подарък кое в картата трябва да се гледа? Въпроса е дали ще му хареса подаръка, който съм купила?

*

Нова

• 3491
« Отговор #7707 -: Януари 10, 2014, 02:02:30 pm »
Ще поднови ли контакти / ще се "завърти" ли пак АР?

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #7708 -: Януари 10, 2014, 05:06:18 pm »
Здравейте, моля да ми помогнете при отговора на този въпрос - Ще си върна ли (взема ли обратно) кученцето?  :'( Дадох го на едно семейство, по лични причини, но не мога да успокоя и да спра да плача...
Слънцето У6 в 10д до МЦ, в знак на Юпитер съУ1- вижда се, че кученцето е важно за теб и си привързана към него. Луната, като твой втори сигнификатор, и основен за въпроса, отива към тригон с У6, така че би трябвало да се съберете с кученцето сравнително скоро.

Благодар, Акрукс. Дано се окажеш права, защото поне за сега това няма изгледи да се случи. Говорих с хората, но...

Давам обратна връзка. Кученцето остава при новите си стопани окончателно.
« Последна редакция: Февруари 21, 2014, 06:20:43 pm от lusy »

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #7709 -: Януари 10, 2014, 05:12:46 pm »
Здравейте, в напрегнато очакване съм на отговор, относно евентуално покупка на един малчо (кученце). Въпросът ми - Ще ми продадът ли кученцето на предложената от мен цена? Много благодаря и успешен ден всички
Ако гледаме продавачите по 7 дом, а кученцето по техен 6, т.е. 12, има голяма вероятност това, което кажат/поискат да не те удовлетвори, тъй като Слънцето, У3 за тях, е в сходящ квадрат с Луната, У8 за теб, твоето желание. Кученцето е по Марс, в твой 8 дом - силно желаеш да го купиш, но е в знака на Слънцето и много зависи от това, което те кажат/поискат за него. Меркурий и Юпитер вървят към квадрат - възможно е да не се разберете, според мен.

Благодаря, Веселин. Първоначалната цена, която ми казаха, наистина не ме удовлетвори. След известно време те сами се свързаха с мен и ми предложиха да кажа сума, за която мога да купя кученцето. Отговорих им и сега чакам...

Обратна връзка - няма сделка и причината е в мен, че се отказах. Иначе предложението беше много добро.
« Последна редакция: Февруари 21, 2014, 06:21:02 pm от lusy »

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #7710 -: Януари 10, 2014, 07:17:58 pm »
За подарък кое в картата трябва да се гледа? Въпроса е дали ще му хареса подаръка, който съм купила?

Подаръкът е по 5ти дом- в случая сатурн. Гледаме дали на Х., който е управляван от Марс ще му хареса сатурна- няма връзка между двете планети, а луната ще направи опозе със сатуна- няма да му хареса.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #7711 -: Януари 10, 2014, 07:21:55 pm »
Ще поднови ли контакти / ще се "завърти" ли пак АР?

да, вижда се комуникация по хорара

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #7712 -: Януари 10, 2014, 08:08:28 pm »
аз мисля, че подаръците са по 9 ти дом- юпитер- подаръци.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

« Отговор #7713 -: Януари 10, 2014, 08:31:20 pm »
аз мисля, че подаръците са по 9 ти дом- юпитер- подаръци.
И аз бих избрал пети: удоволствия, наслади, забавления и т.н. По бих се зачудил чий пети да гледам — подаракът все още е твой, но като му го дадеш, става негов :thinking:

« Отговор #7714 -: Януари 10, 2014, 08:35:05 pm »
Според мен нейния подаръчен дом към неговия дом на удоволствието.  ;D Защото в момента, в който за първи път го види, още няма да е негов.  ;D

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #7715 -: Януари 10, 2014, 09:10:00 pm »
Хорарите не бива да се усложняват излишно и да се вкарват производни домове за щяло и нещяло- аз поне така правя.

Имаме подарък- тема на 5ти дом. Гледаме как човека Х. се отнася към 5-домната тема- това е.
Любовните хорари са малко по- сложни, понякога тези за изгубени хора и вещи или тези за продаване и купуване на имот. За здраве не коментирам.

За останалите неща- колкото по- простичко, толкова по- добре. :blink: Това е моя съвет, но все пак - всеки работи според своя усет за нещата...
« Последна редакция: Януари 10, 2014, 09:16:43 pm от zikovu »

« Отговор #7716 -: Януари 10, 2014, 09:38:39 pm »
…колкото по- простичко, толкова по- добре…

Права си, разбира се, просто се зачудих :)

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #7717 -: Януари 10, 2014, 09:44:45 pm »
аз все пак бих го гледала по 9 ти дом като сигн. на подаръците. освен това парс фортуна е там, а тя често служи като насока за определяне на сигн.
също четвъртък е ден на юпитер.
така сигн. се пада меркурий. той е все още под лъчите на слънцето.
твоят сигн. венера също е изгорена и ретро. неговият - марс , е неаспектиран
може би ще се откажеш да го подариш това, или ако го подариш, няма да разбереш истината  дали му е харесал или не.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #7718 -: Януари 10, 2014, 10:02:46 pm »
…колкото по- простичко, толкова по- добре…

Права си, разбира се, просто се зачудих :)

;) Слушай кака си хаха

« Отговор #7719 -: Януари 11, 2014, 12:33:37 am »
http://store.picbg.net/pubpic/A0/FE/eb3a3351d535a0fe.png

1:30 11.01 Русе
Може ли да излезе нещо повече от приятелство между И. и мен

« Последна редакция: Януари 11, 2014, 11:15:39 am от ivailo_petrov »