Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1205629 Прегледи
*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #7860 -: Януари 22, 2014, 08:37:24 pm »
Зикову, като чия разглеждаш къщата — на майката или на бабата?
хабее имота си е имот дей- 4ти дом ;)

Имаш невероятен талант да не обръщаш внимание на дребни подробности ;D Но ако разглеждаш "къщата на …" — показателно е, че и двата сигнификатора, Луна (к. на бабата) и Марс (к. на майката), са на едно място — точно в IV радикален дом, между другото.

ако тръгнем по следите на Шерлок- бабата също е 4ти дом, в 6ти- 3ти за къщата- което показва, че документално имота се води на нея.
Майката на Евка е Марс- да- в 1ви дом на къщата- реалния собственик и реално обвързания с нея- както и евка- луна - това се отчита при проверката за радикалност.
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #7861 -: Януари 22, 2014, 08:46:41 pm »
Зикову, като чия разглеждаш къщата — на майката или на бабата?
хабее имота си е имот дей- 4ти дом ;)

Имаш невероятен талант да не обръщаш внимание на дребни подробности ;D Но ако разглеждаш "къщата на …" — показателно е, че и двата сигнификатора, Луна (к. на бабата) и Марс (к. на майката), са на едно място — точно в IV радикален дом, между другото.

ако тръгнем по следите на Шерлок- бабата също е 4ти дом, в 6ти- 3ти за къщата- което показва, че документално имота се води на нея.
Майката на Евка е Марс- да- в 1ви дом на къщата- реалния собственик и реално обвързания с нея- както и евка- луна - това се отчита при проверката за радикалност.

Да де, просто се чудех как избираш коя информация да игнорираш първоначално, мен това страшно ме бърка :lol:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #7862 -: Януари 22, 2014, 09:07:00 pm »
ами настройваш въпроса така, че най- лесно да можеш да го вкараш в домовете на картата. Търсиш най- бързата траектория към отговора, после гледаш за детайли- и сравняваш- ако имаш първоначална информация- дали пасва

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #7863 -: Януари 22, 2014, 09:30:31 pm »
Х. ще забрави ли за мен, ще спре ли да се занимава с мен? Думите й, заплахите и бяха повече от тежки, до сега не ми се е случвало някой да сипва толкова негативизъм върху мен. Гневни смс-си и капс лок с обиди, заплахи във фейсбук.. дори и на работното ми място сипа гняв. Аз не го приемам лично и не съм се натоварила, но ме тревожи единствено да си нямам проблеми, надявам се забрави за мен и да не ме притеснява.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #7864 -: Януари 22, 2014, 10:46:18 pm »
Х. ще забрави ли за мен, ще спре ли да се занимава с мен? Думите й, заплахите и бяха повече от тежки, до сега не ми се е случвало някой да сипва толкова негативизъм върху мен. Гневни смс-си и капс лок с обиди, заплахи във фейсбук.. дори и на работното ми място сипа гняв. Аз не го приемам лично и не съм се натоварила, но ме тревожи единствено да си нямам проблеми, надявам се забрави за мен и да не ме притеснява.

А коя е Х?Като каква да я приемем? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #7865 -: Януари 23, 2014, 08:21:59 am »
По картата се виждат още предстоящи действия- силно натоварения 8ми дом при нея- ако я приемем по 7ми- ти си на кусп 12 за нея- предполагам, е от нещо я боли- както описваш- възможно е да ревнува.

Честно казано ти не ми се струваш застрашена от нея, възможно е да се опита да те ядоса, да ти направи проблеми, ноо не- не виждам нищо драматично и трагично да се случи- просто дръж нервите.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #7866 -: Януари 23, 2014, 08:29:40 am »
фрея- какво стана с работата- ще заминаваш ли? :rolleyes:

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #7867 -: Януари 23, 2014, 01:19:39 pm »
Да zikovu, момичето ревнува. Но ревност е едно, а тя изпадна в крайности. Тя се опита да ме ядоса да,... но се сетих за онази поговорка дето я цитирах тук преди време.. "Ако някой ти направи подарък и не го приемеш си остава за него, същото важи за обидите и тн." така че аз наистина не ги "взимам" присърце нападките й. Нека няма последствия.. всеки по пътя си.
Благодаря ти за тълкуването, относно работата да, оказа се че мой познат, който също работи там, искал да заминава сега и ми предложи той да замине пръв, а аз когато той се върне. Очаквам го тия дни да се свърже с мен да ми каже, кога ще се връща. Каза ми началото на февруари.. очаквам развитие съвсем скоро, ще пиша :)

*

sindi

• *
  • 64
« Отговор #7868 -: Януари 23, 2014, 03:07:04 pm »
мисля, че отговорът е не, но все пак имаме сатурн в 7ми и нека се има впредвид, че е възможно картата да заблуждава тълкуващия. може би има неща, които зависят от нейните действия и тя трябва да направи усилия. ;)
обратна връзка относно зададен преди време въпрос-тълкуването на картата  е вярно. :blink:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #7869 -: Януари 23, 2014, 03:09:20 pm »
мисля, че отговорът е не, но все пак имаме сатурн в 7ми и нека се има впредвид, че е възможно картата да заблуждава тълкуващия. може би има неща, които зависят от нейните действия и тя трябва да направи усилия. ;)
обратна връзка относно зададен преди време въпрос-тълкуването на картата  е вярно. :blink:

благодаря за обратната връзка :blink:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #7870 -: Януари 23, 2014, 03:18:40 pm »
Предложиха ми оферта за работа в друга държава. Става въпрос за гост татуист, за един месец.
Ще замина ли за държавата Х, до една две седмици? Дали ще съм доволна, като условия за работа, заплащане?

Много се радвам, че така изведнъж ми изскачат оферти, защото точно на 1ви януари това си поставих като цел, че тази година ще пътувам извън бг, и ще работя в др. държава. Имам нужда от повече динамика, различен професионален опит но без обвързващи договори за години... какво "говори" картата?

Фрея, ми така както си задала въпроса- значи няма да заминеш в това време, в което си задала? Аз много се бях усъмнила в пътуването и за това го следя този хорар.

*

astro

• 475
« Отговор #7871 -: Януари 23, 2014, 03:58:03 pm »
Ще купя ли имот до април 2014-та?
16:57
днес - Варна...

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #7872 -: Януари 23, 2014, 04:16:54 pm »
Ще купя ли имот до април 2014-та?
16:57
днес - Варна...

Ще я купиш, но не до април.

Собственикът държи да му се уреди документално сумата, с някакъв документ има тук вземане даване, полица ли, акции ли - не знам, но ти го имаш и така ще се плати.
Цената ти е малко височка, но мисля- реална е за имота, дори изгодна- свалили са малко- отстъпка не мисля, че може да се договори. Ще платиш, ще има сделка, но ще можеш да ползваш имота малко по- късно след наличната извършена продажба.

« Отговор #7873 -: Януари 23, 2014, 05:01:05 pm »
Здравейте на всички! :blink: Другият четвъртък имам изпит и зададох въпроса "Ще бъда ли доволна от оценката си"?Благодаря предварително  :blink:

нещо не ми се струва, че много четеш и се подготвяш за този изпит...струва ти се материя, в която се чувстваш в свои води. но ще го вземеш, ще си доволна горе- долу.

Давам ов -взех го с 6,дори асистентката ме похвали,че съм направила най-добрата курсова работа,но чудното е,че не се радвам кой знае колко. :unsure:Браво Зикову  :58:

*

danito

• *
  • 118
« Отговор #7874 -: Януари 23, 2014, 07:03:50 pm »
Здравейте, мислите ли че ще имам успех на теста в края на седмицата (конкурс за работа е)? Много ранен асцендент, но все пак

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #7875 -: Януари 24, 2014, 07:41:29 am »
Здравейте, мислите ли че ще имам успех на теста в края на седмицата (конкурс за работа е)? Много ранен асцендент, но все пак

да, но докато се почне работата ще има точене, забавяне

Благодаря, Дриймгърл :blink:
« Последна редакция: Януари 24, 2014, 08:48:23 am от zikovu »

*

danito

• *
  • 118
« Отговор #7876 -: Януари 24, 2014, 02:39:08 pm »
Благодаря, zikovu  :blink:Конкурсът е продължителен във времето, има няколко етапа, окончателен резултат вероятно ще има след 2 месеца, ще видим. Дано да се справя с теста, за да продължа нататък.

« Отговор #7877 -: Януари 25, 2014, 03:10:45 pm »
Имам запитване по хорарната карта по-долу, в която Луната се явява сигнификатор на кверента и прави съвпад със сигнификатора обозначаващ въпроса, в случая Сатурн. Дали съвпадът на 2-та сновни сигнификатора в случая се тълува като НЕ, поради природата на Сатурн?

Сега четох дискусии на тази тема и Луна съвпад Сатурн в хорар, давала почти задължително негативен отговор.
Имате ли наблюдения върху подобни случаи? Аз лично имам една подобна карта, в която се получи точно така, въпреки че интерпретацията на астролога беше за позитивно развитие.

Въпросът е: Ще получа ли академична титла от университета Х?
You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you!

« Отговор #7878 -: Януари 25, 2014, 06:39:54 pm »
Питащият не се е представил добре, и мисля че няма да получи титлата. Но вероятно по-късно ще може.
Просто питащият Луната не само че е в Скорпион, но е между два малефика Марс и Сатурн.

*

Morena

• *
  • 199
« Отговор #7879 -: Януари 25, 2014, 07:30:53 pm »
Днес трябваше да се явя на изпит, но понеже се разболях и не можах да отида, ще ходя другата седмица на поправката имам ли шанс да го взема?
Благодаря!  :blink: