Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1205665 Прегледи
*

Нова

• 3491
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #7960 -: Февруари 05, 2014, 10:52:59 am »
Виж, моята визия за живота е следната:
Да живея минимум до 90 години, да мога да правя секс долна граница 65 горна 70, и да се прошаря в косата към 50...
Боя и виагра не мми трябва, надявам се и никога да не ми

Хм. И коя сила може да те спре да опънеш една патка и на 71? Не ти отива така да се лимитираш, да не си кръвно налягане с тези граници?

« Отговор #7961 -: Февруари 05, 2014, 10:58:18 am »
Тази сутрин изпитах някакво желание да задам един въпрос, който ме занимава от известно време. Пускам картата с часа, когато това се случи. Или може би трябва да пусна в часа, в който обявявам въпроса? Не съм запозната как точно трябва да е. Ако не го правя правилно, моля да ми кажете :)

Въпросът е: да продължа ли да се занимавам с валутна търговия? (това е вид борсова търговия, която се извършва през интернет, не е инвестиция, а все едно си имаш частно чейнч-бюро :) )

занимавай се, дава се да е успешно, добре за джоба ти, но няма да мине и без ядове, скоро ще имаш трудни моменти там- не се отказвай.

Благодаря, имаш едно черпене - само дай знак :) обаче това с Луната без курс да не пречи нещо?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #7962 -: Февруари 05, 2014, 11:12:48 am »
Тази сутрин изпитах някакво желание да задам един въпрос, който ме занимава от известно време. Пускам картата с часа, когато това се случи. Или може би трябва да пусна в часа, в който обявявам въпроса? Не съм запозната как точно трябва да е. Ако не го правя правилно, моля да ми кажете :)

Въпросът е: да продължа ли да се занимавам с валутна търговия? (това е вид борсова търговия, която се извършва през интернет, не е инвестиция, а все едно си имаш частно чейнч-бюро :) )

занимавай се, дава се да е успешно, добре за джоба ти, но няма да мине и без ядове, скоро ще имаш трудни моменти там- не се отказвай.

Благодаря, имаш едно черпене - само дай знак :) обаче това с Луната без курс да не пречи нещо?

За това казах до 6 месеца. Луната е без курс, но в края на знака, предстои й ингрес в екзалтационен за нея знак - ако има връзка между основните сигнификатори на въпроса нещата могат да се разгледат в перспектива  ;) (това са си мои "закони" на гледане на карти- по книгите пише, че не се прави така, практиката друго ми е показала- за това не обяснявам как и кой управител съм погледнала при тълкуването, защото може много да объркам хората, които четат и се водят по книгите- аз също чета- ама много критично- примерно чета и си викам- "ба- ба...тва тука не е вярно"  ;D ;D ;D)
« Последна редакция: Февруари 05, 2014, 11:17:16 am от zikovu »
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #7963 -: Февруари 05, 2014, 11:36:38 am »

За това казах до 6 месеца. Луната е без курс, но в края на знака, предстои й ингрес в екзалтационен за нея знак - ако има връзка между основните сигнификатори на въпроса нещата могат да се разгледат в перспектива  ;) (това са си мои "закони" на гледане на карти- по книгите пише, че не се прави така, практиката друго ми е показала- за това не обяснявам как и кой управител съм погледнала при тълкуването, защото може много да объркам хората, които четат и се водят по книгите- аз също чета- ама много критично- примерно чета и си викам- "ба- ба...тва тука не е вярно"  ;D ;D ;D)

ооккк, тъй да бъде :) ! само за да съм сигурна ... не че се съмнявам, в никакъв случай :)

А на въпроси относно хирургическа интервенция тълкуваш ли? Ама ще изчакам, за да мине въпросната Луна без курс.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #7964 -: Февруари 05, 2014, 12:53:37 pm »
ами принципно не..но все от някъде се почва- сега ще разгледам карта по въпроса на моя приятелка- тъй, че- питай и ти- и ще го мислим. Включи задължително хирона.

« Отговор #7965 -: Февруари 05, 2014, 01:35:02 pm »
Zikovu, посолства и дипломатически мисии по кой дом ги гледаш в хорарите? По 9-ти или по 11-ти? И Юпитер ли се приема като техен мунданен сигнификатор?
You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you!

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #7966 -: Февруари 05, 2014, 01:36:53 pm »
Zikovu, посолства и дипломатически мисии по кой дом ги гледаш в хорарите? По 9-ти или по 11-ти? И Юпитер ли се приема като техен мунданен сигнификатор?
да, 9ти, да юпитер :blink:

« Отговор #7967 -: Февруари 05, 2014, 01:39:35 pm »
да, 9ти, да юпитер :blink:

Благодаря ти! :58:
You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you!

*

carmen

• *
  • 188
« Отговор #7968 -: Февруари 05, 2014, 03:33:40 pm »
Искам да подам искане за отпускане на кредит,но предвид предстоящото ретроградие на Меркурий нещо не съм убедена в подходящия момент за искане и подписване на договор и пуснах хорар: "Този месец ще получа ли овърдрафт от банката?"

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #7969 -: Февруари 05, 2014, 03:39:40 pm »
картата казва не. имаш ли някакви твои пари в банка?...излиза все пак, че ще харчиш банкови пари - или може би ползваш за лични разходи банкови пари, но заем в смисъла на заем не се дава да получиш. Имаш ли спестявания?

*

carmen

• *
  • 188
« Отговор #7970 -: Февруари 05, 2014, 03:50:21 pm »
картата казва не. имаш ли някакви твои пари в банка?...излиза все пак, че ще харчиш банкови пари - или може би ползваш за лични разходи банкови пари, но заем в смисъла на заем не се дава да получиш. Имаш ли спестявания?
Благодаря ти,че се включи! Не,нямам спестявания,които мога да ползвам към момента нито банкови пари, точно затова искам и да усвоя такива...Разгледах си транзитите към датата, когато искам да пусна искане-тр.Луна прави тригон към нат.Луна в Д2 и секстил към У8,точно тогава Меркурий става ретрограден,по натал Меркурий ми е ретро и е в Д8, точно той и е У8, дали да не се пробвам все пак..?Не ми се дават излишни такси за разглеждане на документи точно сега... :-X

*

carmen

• *
  • 188
« Отговор #7971 -: Февруари 06, 2014, 08:46:05 am »
Сега ти препрочитам коментара на свежа глава ;-) по-конкретно става въпрос за овърдрафт, то това си е пак кредит, но идеята наистина е малко по-различна, т.е. за лични разходи и не просто еднократно отпуснат заем, не знам дали това променя прочита на картата по някакъв начин?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #7972 -: Февруари 06, 2014, 08:51:59 am »
да, да- ще има овърдрафт.....извинявам се- аз също бях недогледала нещо ;)

Но пак ще си има зорове и нерви, трудно ще връщаш парите
« Последна редакция: Февруари 06, 2014, 08:58:54 am от zikovu »

*

carmen

• *
  • 188
« Отговор #7973 -: Февруари 06, 2014, 11:30:28 am »
да, да- ще има овърдрафт.....извинявам се- аз също бях недогледала нещо ;)

Но пак ще си има зорове и нерви, трудно ще връщаш парите
Благодаря ти!Ще се пробвам и ще дам обратна връзка...

« Отговор #7974 -: Февруари 07, 2014, 04:13:50 pm »
Щом асцендентът не е минал 27 градуса, не се счита за късен. Това че Венера е ретроградна все още, показва недобрата ти подготовка. Сигнификатор на изпитите е Луната, която ще квадратира Венера - възможно е да не се справиш както си очаквал. Изпитващите са по Марс, възможно е да бъдат на твоя страна, но е нужно да се подготвиш по-добре за удовлетворяващи резултати.
Обратна връзка, бях питал ще си взема ли изпитите, ще бъда ли доволен от оценките. Първият изпит го взех с 5, другите три с 6 :).

Бях питал преди това и за студентските практики, значи накратко намерил съм си фирма, но отпуснатите от МОМН места към моето уни са заети и е под ъвпрос дали ще отпуснат нови места. Та ми бе отговорено тук, че по-скоро ще намеря алтернативен изход (т.е. друга фирма). Но като се замислих, алтернативният вариант май е студентска стипендия, та реших да задам този въпрос.
"Ще получавам ли стипендия"? Имам успех, но не се знае дали ще ме одобрят, а и единия зам-ректор бе споменал, че 1ви курс не получават стипендия, писах имейл на другия зам-ректор, тя е жена и отговаря за тези неща, но тя не ми отговори както очаквах. Каза рано е, не е завършил 1вият семестър...
http://store.picbg.net/pubpic/86/AF/9b6336ea7db186af.png ето картата по въпроса ми.
Мисля че е негативен отговорът, понеже луната е ВОК, знам че се гледа или Венера или Юпитер, но не съм много сигурен кой дом е за стипендия, 2ри ли се гледа или образование (9ти). Мерси предварително и поздрави!

« Отговор #7975 -: Февруари 08, 2014, 11:51:10 am »
Ще си взема ли изпита в събота?Последен ми е,а пък е най-труден и много се притеснявам дали ще го взема.

е този път мисля, че ще те разочаровам- пак ще го държиш този изпит..много зор много чудо...ще имаш шанс да го вземеш- ама какво ще стане- на границата нещо- оценката ли няма да те устрои- ще искаш пак да се явиш.

Зикову,този път не позна,за което се радвам.Взех си изпита с 5,чак не повярвах,когато ми я писа.

« Отговор #7976 -: Февруари 08, 2014, 12:18:37 pm »
ще замина ли до 1 месец? /за работа в чужбина/

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #7977 -: Февруари 08, 2014, 06:20:09 pm »
Dream радвам се много за теб но мисля че в следващите ми коментари ти написах че ще го вземеш, но с лоша оценка- добре че не съм познала за оценката,радвам се. Благодаря зА ов

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #7978 -: Февруари 08, 2014, 06:22:39 pm »
Ами 3ка..в такъв случай- възможно е да минеш.
 :-\
Но обратната връзка ще ми е мн. интересна защото луната пренася светлина между сигнификаторите- при единия случай има добра рецепция - в другия случай има много силна минусова взаимна рецепция. Искам да видя тя дали ще укаже негативен изход или просто трудно измъкване между капките. На второто ще заложа и ще чакам ОВ

« Отговор #7979 -: Февруари 08, 2014, 06:43:00 pm »
По-запознатите с астрологията може ли да коментират това: "Не случайно на ретрограден Меркурий не се правят  хорари, той прави астрологическата карта нерадикална, т.е. невалидна. Това е защото управлява говора,  задаването на въпроси и мисловния процес и анализ. Много често въпросът не е поставен правилно или погрешно е разбран и неправилно се интерпретира."
Попадна ми сега и се замислих доколко е вярно :)))