Щом асцендентът не е минал 27 градуса, не се счита за късен. Това че Венера е ретроградна все още, показва недобрата ти подготовка. Сигнификатор на изпитите е Луната, която ще квадратира Венера - възможно е да не се справиш както си очаквал. Изпитващите са по Марс, възможно е да бъдат на твоя страна, но е нужно да се подготвиш по-добре за удовлетворяващи резултати.
Обратна връзка, бях питал ще си взема ли изпитите, ще бъда ли доволен от оценките. Първият изпит го взех с 5, другите три с 6

.
Бях питал преди това и за студентските практики, значи накратко намерил съм си фирма, но отпуснатите от МОМН места към моето уни са заети и е под ъвпрос дали ще отпуснат нови места. Та ми бе отговорено тук, че по-скоро ще намеря алтернативен изход (т.е. друга фирма). Но като се замислих, алтернативният вариант май е студентска стипендия, та реших да задам този въпрос.
"Ще получавам ли стипендия"? Имам успех, но не се знае дали ще ме одобрят, а и единия зам-ректор бе споменал, че 1ви курс не получават стипендия, писах имейл на другия зам-ректор, тя е жена и отговаря за тези неща, но тя не ми отговори както очаквах. Каза рано е, не е завършил 1вият семестър...
http://store.picbg.net/pubpic/86/AF/9b6336ea7db186af.png ето картата по въпроса ми.
Мисля че е негативен отговорът, понеже луната е ВОК, знам че се гледа или Венера или Юпитер, но не съм много сигурен кой дом е за стипендия, 2ри ли се гледа или образование (9ти). Мерси предварително и поздрави!