Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1205713 Прегледи
*

Yaya

• 2265
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #8000 -: Февруари 11, 2014, 12:08:54 pm »
Айде, ето го хорара, да се упражняваш  ;)
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #8001 -: Февруари 11, 2014, 01:56:30 pm »
ЯЯ- че ще пиете кафе е ясно,че ще стане, бенефична позиция на луната- падащ дом, кардинален знак- колко време да му дадем на това? :rolleyes:
до 2-3 седмици

:rolleyes:
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Yaya

• 2265
« Отговор #8002 -: Февруари 11, 2014, 03:39:36 pm »
Стига бе, в един град сме, ти чакаш Пълнолунието, аз чакам нещо си след 2-3 месеца... Дай да пием едно кафе по женски :-)))

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #8003 -: Февруари 11, 2014, 03:42:13 pm »
Стига бе, в един град сме, ти чакаш Пълнолунието, аз чакам нещо си след 2-3 месеца... Дай да пием едно кафе по женски :-)))

;D ;D ;D ;D уфф бее- аз ли съм това!! ;D ;D ;D ох - така кажи. Ма луната в рака не е бърза- ко да направа! ;D

е, ще я забързаме..
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #8004 -: Февруари 12, 2014, 01:19:57 pm »
Верен ли ми е часа на раждане :) :-[ :-[
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8005 -: Февруари 12, 2014, 01:37:11 pm »

Може да се чувстваш объркана и да се колебаеш, но по тази карта ми се струва, че информацията е била подадена/записана коректно в съответната компетентна служба.

За какво отклонение става въпрос? Защо се съмняваш?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #8006 -: Февруари 12, 2014, 02:15:01 pm »

Може да се чувстваш объркана и да се колебаеш, но по тази карта ми се струва, че информацията е била подадена/записана коректно в съответната компетентна служба.

За какво отклонение става въпрос? Защо се съмняваш?
незнам защо и как дойде, а и като смятах с мойта учителка по астрология ми се получава че за раждането на сестра ми трябва да мръдна к3 и ще имам обратна ингресия и прогресивен  секстил на к3  с марс (3 дом ми е овен) и така започнаха съмненията  ;D ;D а пък майка ми казва, че е погледнала часовника и е пишело 10 и 15 и като ходих в общината пише 10 и 15  ;D 10 минути разлика ... ама пак малко се променя домовото разположение, а аз съм на 23 и нямам кой знае какви събития още в живота си ...
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8007 -: Февруари 12, 2014, 02:25:03 pm »
Понякога се случва при точен час на раждане астрологът да тръгне по някаква своя логика да търси отговори на определени въпроси и да подложи на съмнение часа, ако нещо не му излезе по неговата система. Често съм го наблюдавала – не му излизат сметките и започва да ректифицира часа, при това  става въпрос за значими отклонения, не в рамките на няколко минути.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #8008 -: Февруари 12, 2014, 02:40:47 pm »
Понякога се случва при точен час на раждане астрологът да тръгне по някаква своя логика да търси отговори на определени въпроси и да подложи на съмнение часа, ако нещо не му излезе по неговата система. Често съм го наблюдавала – не му излизат сметките и започва да ректифицира часа, при това  става въпрос за значими отклонения, не в рамките на няколко минути.
Добре оставям нещата така ... мама казва така и голямата книга значи е така ;) Благодаря  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8009 -: Февруари 12, 2014, 03:09:30 pm »
Не искам да те подвеждам, но на мен така ми излиза хорарът – доста буквален.
Ти си представена от АС и Меркурий, а информацията за часа е по 3 дом и Луна/Сатурн. Луната е в силна есенциална позиция и се намира в 3 дом, последният й аспект е бил със Сатурн, хармоничен. Сатурн в 6 дом може да символизира и служителя, който е предоставил информацията, като у10 представя съответната институция. Единственият сходящ аспект на Луната е квадрат с Марс, почти точен в момента на задаване на въпроса – това може да говори за непотвърждаване/отхвърляне на съмненията.

А иначе при различните астролози могат да излязат различни варианти при ректификация, но целта е да има съответствие, а не всеки да дава коренно различен вариант.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #8010 -: Февруари 12, 2014, 05:04:02 pm »
Предложиха ми оферта за работа в друга държава. Става въпрос за гост татуист, за един месец.
Ще замина ли за държавата Х, до една две седмици? Дали ще съм доволна, като условия за работа, заплащане?

Много се радвам, че така изведнъж ми изскачат оферти, защото точно на 1ви януари това си поставих като цел, че тази година ще пътувам извън бг, и ще работя в др. държава. Имам нужда от повече динамика, различен професионален опит но без обвързващи договори за години... какво "говори" картата?

IX и X с един и същ управител в екзалтация, в съвпад с АЦ (и Сириус — обещава слава, почести) и Луна в неговия терм — мисля, че определено да. В колко часа е зададен въпросът? По Региомонтанус домовете излизат иначе.

Фрея и аз мисля, че имаш шансовете да заминеш, всичко е в кърпа вързано, ама защо ми се струва, че нещо ще те усъмнят условията ли, пътуването ли...макар, че всичко е представяно много в розови краски.
Може и да се откажеш ти самата от тази оферта, но в случай, че заминеш- може би не всичко ще ти хареса как ще премине или протече- виждам колебания в тази сфера. Може и парата да не ти хареса.

ОВ-  офертата пропадна.... беше почти сигурно че ще замина, искаха да работя за тях уж... даже публикуваха снимки на мои работи на страницата си... но се оказа че хората са супер несериозни... действията на тоя "шефа" бяха направо неадекватни, въобще и неми трябва да работя за такива хора

« Отговор #8011 -: Февруари 12, 2014, 05:59:35 pm »
Въпрос към zikovu:

Кога ще пием кафе? 11.02.2014, Пловдив, 12.01ч  ;D

При добро желание и ако не объркате кафенето заради ретро Меркурия, до десет дни :blink:

Фрея, благодаря за ОВ!

*

Yaya

• 2265
« Отговор #8012 -: Февруари 12, 2014, 07:50:26 pm »
Въпрос към zikovu:

Кога ще пием кафе? 11.02.2014, Пловдив, 12.01ч  ;D

При добро желание и ако не объркате кафенето заради ретро Меркурия, до десет дни :blink:

Фрея, благодаря за ОВ!

Соник, ако стане, ще те поканиме и тебе  ;D

А Шопенхауер

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #8013 -: Февруари 12, 2014, 08:05:02 pm »
В тоя форум ,май на всички мозъчните гънки са на кадаиф станали :P

« Отговор #8014 -: Февруари 12, 2014, 09:06:14 pm »
Туй по кой дом е :rolleyes:

*

Yaya

• 2265
« Отговор #8015 -: Февруари 12, 2014, 09:18:50 pm »

Туй няма дом, туй е всемира на натала...  ;D Кажи сега, да те каним ли и теб?

А Шопенхауер

« Отговор #8016 -: Февруари 12, 2014, 09:29:40 pm »
Соник, ако стане, ще те поканиме и тебе  ;D

Яя,  с удоволствие  — кафенце с кадаиф…  ;D

« Отговор #8017 -: Февруари 12, 2014, 09:39:37 pm »

Туй няма дом, туй е всемира на натала...  ;D Кажи сега, да те каним ли и теб?
Момент да си погледна транзитите :rolleyes:

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #8018 -: Февруари 12, 2014, 09:52:43 pm »
Кви транзити и ти пък?!Да не си жена..,ако си мъж,може и без транзити. ;D

« Отговор #8019 -: Февруари 12, 2014, 10:00:01 pm »
Кви транзити и ти пък?!Да не си жена..,ако си мъж,може и без транзити. ;D
Сега, ако вземем се чудим кой какво е, стана мазало значи ;D